@filus htc to odporuca preto, ze batterystats.bin (subor, kde su ulozene statistiky o baterke) ma chybne udaje. Treba preto "nakalibrovat" tuto baterku: nabit do plna, zmazat subor a odpojit nabijacku.
@filus no vidis a ja mam HTC tiez a pred kalibraciou my vydrzat do 48 hodin, po kalibracii vydrzi aj 80 hodin. Je pravda, ze ho mam aj dost vytuneny aby dlhsie vydrzala baterka, ale v zasade som kalibraciou ziskal peknych par desiatok hodin.
Aj v HTC na supporte, ti odporucia kalibrovat baterky. Akurat trosku zdlhavejsim sposobom. Pre tych co vsak maju rootnuty telefon, je zmazanie batterystats.bin podstatne rychlejsie.
@sorum samozrejme, ze to neni v navode, lebo na to musis mat najskor rootnuty telefon. Ale ked napises na support HTC, tak ti poradia inu metodu ktorou nakalibrujes baterku a vydrz ti porastie aj o 5-10 hodin. Teda najskor sa budu tvarit, ze nic take ako kalibracia baterky neexistuje, ale postupne sa k tomu dopracujete
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
» batteryuniversity.com/learn/article/c...
» batteryuniversity.com/learn/article/h...
Aj v HTC na supporte, ti odporucia kalibrovat baterky. Akurat trosku zdlhavejsim sposobom. Pre tych co vsak maju rootnuty telefon, je zmazanie batterystats.bin podstatne rychlejsie.