Prvá pusa, prvé rande, založte niekto fórum ´Prvá jazda na bicykli´alebo ´Prvý jablkový štrúdel´, alebo ´Kto ťa kedy prvý krát poslal do piče a aké to bolo ? ´
neviem či bolo fajn pretože som sa skorej týždeň vyhováral že som chorý a potom som si povedal že čím skôr si to odseriem tým skoršie budem mať pokoj (čo sa nestalo) nechcel som ju odjebať proste už potom na drzovku tak som čakal čo sa bude robiť najbližší mesiac ale nakoniec s toho bolo X mesiacov
@natus39 nie nebolo videla ma v kamarátovom albume , zohnala si na mňa číslo a po 2 týždňovom písaní chcela aby som prišiel ... a keď sme sa rozišli dosť škaredo tak som zjebal toho kamráta čo dáva moje fotky kade tade
Neviem či to bolo rande..ale hanbila som sa ako pes..boli sme na pizzu a keď sme odchádzali, všade okolo nás bola samá kukurica.. Odvtedy nechodím s neznámymi ľuďmi na pizzu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
neviem si rpedstavit pri akej prilezitosi by clovek pouzil formulaciu podme na rande o__O
Bolo asi 36 stupňov, kvety boli drahé a zdochli do dvoch hodín a celkovo to bol des
Prvá pusa, prvé rande, založte niekto fórum ´Prvá jazda na bicykli´alebo ´Prvý jablkový štrúdel´, alebo ´Kto ťa kedy prvý krát poslal do piče a aké to bolo ? ´
v meste
neviem či bolo fajn pretože som sa skorej týždeň vyhováral že som chorý a potom som si povedal že čím skôr si to odseriem tým skoršie budem mať pokoj (čo sa nestalo) nechcel som ju odjebať proste už potom na drzovku tak som čakal čo sa bude robiť najbližší mesiac ale nakoniec s toho bolo X mesiacov
možno jeden raz,ale to neviem,či sa počíta, keďže sme sa obaja opili a následne pohádali
@colt1911 To je také jednoduché zohnať na Teba číslo ? Ou