Ahojte, už dlhšie si píšem s babou, ktorá býva v susednej obci, a chcem ju pozvať niekde na "stretko" do pizzerie, ale keďže sme ešte neboli spolu vonku(býva tu krátko), a bolo by to moje prvé také "randenie"(nemám tu svoj pravý vek...) tak neviem o čom b
chlape aj keď neviem koľko ročný,,, daj tomu voľný priebeh .. keď si sadnete tak konverzácia príde sama ... ak nie tak nie najlepšie by bolo keby si sa nejako nepretvaroval... chceš ju zbaliť ty .. nie niekto tebe podobný
Zbytočne to riešiš, proste ju nechaj vyrozprávať sa, dievčatá rady rozprávajú ... a keď ťa to už prestane baviť počúvať, povedz jej niečo pekné, napr. že ťa veľmi priťahuje a pokračujte s niečím iným
Ako, ak by sme ti tu mali načrtnúť všetky možné scenáre rozhovoru, tak by nestačila ani kniha veľkosti biblie
Ak je v pohode baba tak s ňou nebudeš mať problém kecať. Sú baby s ktorými sa rozprávať jednoducho nedá, nie je ich veľa ale sú také. Čiže nerob si z toho veľkú hlavu. Takých rande bude ešte viac, čiže tomuto neprikladaj nejakú veľkú dôležitosť. O 2 roky si naň asi ani nespomenieš.
Ale taká rada, ak nebudeš vedieť o čom kecať, porozhliadni sa po okolí a dačo ti napadne.
ciiii, ja si neviem predstaviť takéto plánovanie rande že niekam ide človek so zámerom "idem na rande a čo tam budem robiť" ...som myslela že to je tak len vo filmoch
Pozvi ju, neboj sa, črevá ti nevytrhne a ak odmietne, choď sa kus naliať, do rána nebudeš vedieť ako sa volala.
Boli sme dvaja, rozprávali sme sa o športe a psoch (hlboká téma) a zakončili sme to "čau" takže ak chceš nejaké romantické gesto zrobiť, neporadím ti moc :ehm:
hh, si pamatam ked som bol v byvalou prvy krat von, sme sa na seba tak usmievali, sme mali usmevy od ucha k uchu, jak zdrogovani, ledva sme vedeli hovorit a smiali sme sa jeden z druheho ako sme navzajom zo seba mimo DD sme o sebe zistovali veci a mali sme dost podobneho....sranda, si skoro cely rozhovor pamatam, celkom zivo emocie evidentne s pamatovymi bunkami zapracovali...inac ma taketo vykecavacky moc tiez nebavia, lenze ja uz to riesim dost specifickym sposobom, radsej pomlcim
Veď ju normálne zavolaj, téma rozhovoru príde sama.... nesmieš si to takto dopodrobna plánovať, lebo to tak aj tak nebude
môžete sa baviť o hocičom... ak si máte o čom písať, budete sa mať aj o čom rozprávať
(inak, nikdy som to také typické "prvé rande" nemala, takže neviem, či ti radím správne )
ked som bol na prvom stretnuti, kde sme boli len my dvaja, na uvod som povedal ladoborec, ktory ju rozosmial a mohli sme nan napojit niekolko dalsich viet a porozpravat sa o tom. no a dalej sme len chodili po meste, spievali si zvucky z toma a jerryho, 2 stupid dogs a nahodne si vykrikovali niektore hlasky, ktore su pre nas vtipne, chodili po obrubnikoch (neviem ako sa to povie spisovne slovensky), daboval som ludi, ktori sedeli za sklom v kaviarni, potom sme sli sadnut na kavu, odkial nas po 5 minutach vyhanali a nakoniec sme sedeli len na stolickach bez stola, lebo stol musel majitel odniest inym ludom do salonika. atd. rozpravali sme vacsinou so srackach a smiali sa na nich.
ale urcite si nic neplanuj. ja som ten vecer zakoncil tym, ze sme spolu po vonku chodili este dalsich 6 hodin, pretoze to bol silvester a ja som si vsetko planoval atd (co je vedlajsie), cize na toto ti neodpoviem. ale uvidis sam ako sa to bude vyvijat
nerada som randila, vždy to bolo awkward keď som sa s tou osobou dobre nepoznala vieš čo buď úprimný a prirdzený, na nič sa nehraj, nestrúhaj žiadne formy.. možno bude ukecaná tak sa jej pýtaj na to čo ju zaujíma a tak. najlepšie je rande pri nejakej činnosti, aby ste sa vyhli trápnej chvíli ticha, napr stolný futbal a podobne, ísť si sadnúť do pizzerie je celkom hardcore podľa mňa lebo ja napríklad neznášam keď ma niekto koho dobre nepoznám vidí ako jem
@cvirik888 ideš na to opačne, choď von s babou s ktorou sa máš o čom rozprávať, veď tak nejak na základe toho práve vzniká náklonnosť, že zistíš že ťa zaujímajú názory a myšlienky tej druhej osoby a jej reakcie na tvoje názory a myšlienky, ňe?
moje prvé rande .. no, mala som dve, jedno bolo u mňa doma, len sme sedeli, kecali, bozkávanie bolo. Rozprávať sa bolo o čom.
druhé prvé rande bolo na intráku uňho, tiež sme len sedeli a kecali a na konci len taká pusa, to je všetko. Zozačiatku sme sa skoro nerozprávali, oaja sme sa strašne hambili, ale potom to už tak nejak prišlo.
Teoreticky som mala aj tretie prvé rande, ale s tým istým, s kým druhé, a to sme boli v pizzerke a nebol problém ale trak to je už o niečom inom.
@cvirik888 fuuuha...no vprvom rade moc nad tym premyslas, ( ok je to pochopitelne, nikdy si nerandil tak mas stres ), ale aj tak, zvolni trocha, az prilis ti na tom zalezi, ked si pisete uz nejaku dobu, tak kludne napis ze by si isel na pizzu, ci maju zaujem sa pridat, alebo daco...nic na tom nie je, neziadas ju predsa o ruku...a ked stebou pojde ( preco by nesla ), tak neries to ze o com sa snou bavit, snaz sa byt co najviac prirodzeny, vnimaj ju....na tieto veci neexistuju poučky a rovnice co mas robit a pod...vzdy to prebieha prirodzene... preto klud, hlavne z hlboka dychaj...a drzim palce
Moje prve rande s terajsim bolo strasne fajn. Stretli sme sa v Panta rhei na vino a ked prisiel povedala som si, ze je este ovela krat krajsi nez som si ho pamatovala z Jazzu . Proste aachhh. A potom sme este isli do mesta na drink a odprevadil ma domov. Pusa nebola.
Prve randicka su super!
mi sme sa stretli , no par dni pred tym stretom sme sa dali "neoficialne dokopi" ... prve stretnutie "rande" prebehlo skvelo , a na "rozlučku" sme si dali pusu , prvych pár minut bolo zváštnych lebo sme sa videli prvy krat a nevedela som o čom mám hovoriť aj ked sme mali odpisane a odvolane toho dosť ale potom to išlo samo. ..takže vela šťastia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ak je v pohode baba tak s ňou nebudeš mať problém kecať. Sú baby s ktorými sa rozprávať jednoducho nedá, nie je ich veľa ale sú také. Čiže nerob si z toho veľkú hlavu. Takých rande bude ešte viac, čiže tomuto neprikladaj nejakú veľkú dôležitosť. O 2 roky si naň asi ani nespomenieš.
Ale taká rada, ak nebudeš vedieť o čom kecať, porozhliadni sa po okolí a dačo ti napadne.
Pozvi ju, neboj sa, črevá ti nevytrhne a ak odmietne, choď sa kus naliať, do rána nebudeš vedieť ako sa volala.
Boli sme dvaja, rozprávali sme sa o športe a psoch (hlboká téma) a zakončili sme to "čau" takže ak chceš nejaké romantické gesto zrobiť, neporadím ti moc :ehm:
môžete sa baviť o hocičom... ak si máte o čom písať, budete sa mať aj o čom rozprávať
(inak, nikdy som to také typické "prvé rande" nemala, takže neviem, či ti radím správne )
druhé prvé rande bolo na intráku uňho, tiež sme len sedeli a kecali a na konci len taká pusa, to je všetko. Zozačiatku sme sa skoro nerozprávali, oaja sme sa strašne hambili, ale potom to už tak nejak prišlo.
Teoreticky som mala aj tretie prvé rande, ale s tým istým, s kým druhé, a to sme boli v pizzerke a nebol problém ale trak to je už o niečom inom.
škoda, že ich veľmi nezažívam.
a TEORETICKY by sa nemalo bozkavat na 1. rande no ale kto to vydrzi xD
Prve randicka su super!