Ahojte... chcem sa Vás opýtať včera som mala svoje prvé rande... no a dotyčný mi vypisuje na facebooku už cca od mája nejak som to potom ignorovala ale minulý týždeň zas no a to som si už povedala že ok skúsim to. No keď sme sa stretli tak sme sa nemali s
ono väčšinou ked taktne naznačuješ tak nie vždy ľudia pochopia, podľa mňa ak o ňho nemáš záujem tak mu to jednoducho povedz
alebo zo seba sprav mrchu a povedz mu, že prišiel niekto iný, alebo že nemáš čas na vzťahy alebo niečo podobné, bude ťa možno trochu nenávidieť ale ta čo už
pokial ho nechces od nadrzanosti zvliect z koze tak ho ani riesit nemusis :'D
nie fakt. niekedy to proste nejde, nie je tam chemia, kazdy je na inej vlne, necit sa blbo a kasli na to
Kokos jedna pičovina väčšia ako druhá, čo tu ľudia potia.
Skús sa zachovať ako rozumná dospelá žena a priamo mu povedz aká je situácia. Ak to nepochopí tak ho kľudne ignoruj. ( Keď preskočíš ten prvý krok tak to je úroveň - deti na pieskovisku ) :-S
@1 už som zažila aj také že mi chlap po JEDNEJ káve volal každý deň minimálne 10x z rôznych čísel po dobu troch mesiacov čiž ignorácia nie je to najšťastnejšie riešenie
@0 aymea (a pre všetky dalšie podobné prípady) - tak sa ho tak (trochu vyčítavo) spýtaj presne to co nadhodila v @13 - že preco ked ti vypisoval, debatil s tebou x hodíín, celé týždne v kuse, tak potom to "naživo,irl nefunguje ? ;S
(ináč aj zaujímavý dotaz, pre psycholog.
tipujem, že tým, že komunikujete len online, si vyčerpáte témy, "vybijete ten záujem o seba, apod. )
napíš mu to , že necítiš, že by ste si rozumeli, že jednoducho ťa to nepresvedčilo o tom, že by si s ním chcela byť a vyser sa na kreténskych spolužiakov!!!
Keď sa ho chceš zbaviť tak hlavne nerob také blbosti že blok na fb to vyrieši, tiež by sa ti to nepáčilo keby si niekto teba tak blokne. Odporúčam že keď si budete písať alebo sa stretnete tak mu jemne naznač že by to medzi vami nefungovalo, že nemáte nič také spoločné a že v tom nevidíš zmysel. On to po čase pochopí keď sa mu nebudeš potom ozívať a máš pokoj
ignoruj ho cez facebook za hodinu 1000 správ a offline 50 slov .. bieda..na zaplakanie niekde som to už videl, že si písali cez net a potom sa nemali o čom rozprávať, keď sa stretli.. podobný prípad zjavne
keď si myslíš, že ťa v triede odsudzujú kvôli tomu, že nepiješ, nehuliš atď tak buď začni alebo si pozdvihni sebavedomie a maj v ...
@panakoja1@lyterka@majky538 ide o to že ja som si s ním ani na tom facebooku nepísala okrem toho "ahoj" čo bola vždy moja odpoveď nikdy som ako prvá nepísala a aj to som sa snažila čo najviac ignorovať
ak k nemu nic necitis, tak mu normalne povedz, ze mozete ostat v kontakte, ale viac z toho nebude... btw, chalan bol mozno len nervozny a bral to trochu vaznejsie nez by bolo ok..ale uprimne...ked je dvojica ticho, tak je to chyba len toho chalan?
@miro016 nie nieje ale nadhodila som dosť tém a všetko to boli také odpovede že na to sa nedalo pokračovať a on sa nič nepýtal nedal ani žiadnu tému na ktorú by sa dalo rozprávať buď sa díval dole sedeli sme vyššie na poschodí alebo sa skoro stále díval na mobil a niečo na ňom stále robil.
Normalne s nim iď na tu diskoteku. Možno sa ťa hanbil tak nevedel ako sa vymotať a v duši sa uplne "bil" že do piče čom nič nevie dostať zo seba.
Fakt rob jak chceš ale keby ma dievča zavola von a bola by nudná a neskôr by ma chcela zavolať ešte raz tak by som šiel. Uprimne ja by som šiel aj 3 raz ALE len 3 raz.
tak dovod začat pit, aspon ! :p
pit treba, dodržiavat pitný režim, napr. taký rum a pod. - to máš aj cukry, vidíš, tak aj výživu v tom máš :p :happy: :letim:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
alebo zo seba sprav mrchu a povedz mu, že prišiel niekto iný, alebo že nemáš čas na vzťahy alebo niečo podobné, bude ťa možno trochu nenávidieť ale ta čo už
pokial ho nechces od nadrzanosti zvliect z koze tak ho ani riesit nemusis :'D
nie fakt. niekedy to proste nejde, nie je tam chemia, kazdy je na inej vlne, necit sa blbo a kasli na to
Skús sa zachovať ako rozumná dospelá žena a priamo mu povedz aká je situácia. Ak to nepochopí tak ho kľudne ignoruj. ( Keď preskočíš ten prvý krok tak to je úroveň - deti na pieskovisku ) :-S
šak tá tam ani nebola :p
(ináč aj zaujímavý dotaz, pre psycholog.
tipujem, že tým, že komunikujete len online, si vyčerpáte témy, "vybijete ten záujem o seba, apod. )
abo mu proste prepošli tú @0 a celé toto vlákno..
Ale nie, choď s ním na diskotéku, uvidíš vypije si aj ty a už sa vám odviaže jazyk.
@alex458 a ty vieš pvoedať chlapovi, že nemáš záujeM? ja musím byť vo vysoko nasratej nálade aby som to dokázala
keď si myslíš, že ťa v triede odsudzujú kvôli tomu, že nepiješ, nehuliš atď tak buď začni alebo si pozdvihni sebavedomie a maj v ...
Fakt rob jak chceš ale keby ma dievča zavola von a bola by nudná a neskôr by ma chcela zavolať ešte raz tak by som šiel. Uprimne ja by som šiel aj 3 raz ALE len 3 raz.
pit treba, dodržiavat pitný režim, napr. taký rum a pod. - to máš aj cukry, vidíš, tak aj výživu v tom máš :p :happy: :letim: