2x prihalseny/a, vraj 20 na pokeci 25... Podla mna toto bude fake, ak nie tak kua si s nou rok, uz ju musis poznat, vies co ma rada, co sa jej paci, co ju potesi, co ste prezili, tak pohni tym vredom na krku.
ke d si uz s nou jeden rok tak by si mal/a vediec co jej kupit poznas ju lepsie ako ja ci iny a pytas sa ans co jej kupit? Srandujes? na krasny vstah daj rozchod lebo nevies co kupit partnerke. Ak mas az taky problem kup jej cokoladu a potom ju spolu zjec. a dar budes ty. Kdezto ak si nevies dat fakt rady kvety a mas to vybyvene. Ja by som kupil Audi A4 a ktomu daku Vilu to by jej stacilo a potom este diamatovi prsten. a potom by som jej povedal a to vsetko je moje
neviem ci to mal byt pokus o znemoznenie ma alebo ste ma chceli zhodit popripade strapnit. No v kazdom pripade mate smolu lebo taki ludia ako VY ma urazit nemozu...Ale nech sa paci...Znizujte sa aj nadalej. A to nielen u mna ale aj u ostatnych ktori to citaju...Viem ze som urobil chybu ze som dal tuto otazku na TOTO forum. Ale kazdy sa uci na svojich chybach a ja si vezmem z toho tiez ponaucenie...Ze na birdz uz z nicim takym nepridem. A VY aj nadalej robte svoju pracu, ide vam na vybornu, a znizujte uroven tohto portalu... Vravi sa ze nikto uceny z neba nespadol ale hlupych ako vy asi zhadzuju v hojnom pocte... No a nezabudnite okomentovat tento prispevok. Uz sa tesim s cim zaujimavym tu zasa dojdete.
Nevravim ze ste vsetci na jednej lodiale ti, ktory maju nemiestne reakcie. A co sa tyka profilu vyplnil som ho narychlo aby som tu mohol dat prispevok. Na nic ine mi ho netreba...
Ved musiš vedieť čo sa jej páči.Ja nevem ale tak skus daku retiazku alebo naramok prstienok niečo take na čo by mala od teba pamiatku a mohla to mať furt pri sebe., Vela stastia
Miklosko: ak si to vedel, tak na co si sem pisal? neurazaj sa,lebo ak s nou fakt chodis rok, tak by si sa hentake veci uz nemal pytat. Ved ju poznas predsa...my nevieme kto to je a keby ti ja poradime, tak by si sa necitil trochu blbo, ze ten napad, ktory by sa jej mozno mohol pacit, nevysiel z tvojej hlavy? lubis ju, tak rozmyslaj a taketo otazky na tvoj vek su ozaj trochu trapne. A napriklad ja si vsimam, ze co mi moj hovori, ze co sa mu paci, co nie, uz dlhsiu dobu, nie len teraz, tyzden ci kolko pred vyrocim. Treba si VSIMAT a potom nebudes mat problem kupovat darceky
Ad 22: Ale nas milosko by najskor musel priatelku pocuvat, ale on zrejme jednym uchom dnu a druhym von... A potom takto panikari. Pretoze kazdy, kto svojho partnera pocuva a pozna aspon trochu vie co ma rad, co sa mu paci a co ho potesi. A kedze to milosko nevie, tak som usudil vyssie napisane.
Ano som zly, skaredy a hnusny, lebo ti nepoviem co jej mas kupit, ale ja to neviem, pretoze ju co? NEPOZNAAAAAM a ak mam sudit podla teba, tak ani nechcem
PS: a budem protivny, lebo som sa vytocil jednym nemenovanym fanatikom
povedz jej uplne uprimne a hlavne osobne,co k nej citis. uprimna laska je najkrajsi dar. nemusis jej kupovat nic drahe,leskle ani velke. mne take darceky neimponuju. niekedy je menej viac
spodne pradlo , retiazku , kozmetiku , oblubene CDcko, DVD ,nieco na oblecenie, plysaka , rámček s vašou spolocnou fotkou , pozvi ju do kina ,na veceru ,ku sebe domov nieco sam navar a prekvap ju s kvetinkou a so svieckami, romanticky spolocny kupel, predplat jej oblubeny casak, daco jej upeč s lasky, alebo urob vyber jej oblubenych pesniciek , ak vies napr na daco hrat bud originalny daco zloz nahraj to a daj jej to, alebo ak mas moznost kde sa da vyliezt na strechu urob tam v noci maly "piknik" pod hviezdami , ak mas talent na kreslenie nakresli jej daco pekne a velke , ak vies fotit nafot dake pekne obrazky a urob jej album, alebo nafot sam seba daco vzruso a urob jej s toho prezentaciu a posli na pc.. skus byt originalny vela stasticka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Snoopik, Hobbitka, T-r-t-k-o: parada, ten song som uz dlhooo nepocul
Ale istotne ju poznas, co ma rada alebo po com tuzi a to nema, retiazku, keramiku, cd-cko, knihu, nieco so srandovnym napisom...
A dolezite je, ze nanu nezabudnes, aj keby si jej dal len kvet, ale si si nato spomenul.
Ano som zly, skaredy a hnusny, lebo ti nepoviem co jej mas kupit, ale ja to neviem, pretoze ju co? NEPOZNAAAAAM a ak mam sudit podla teba, tak ani nechcem
PS: a budem protivny, lebo som sa vytocil jednym nemenovanym fanatikom
Asi ze chce byt v utajeni aby priatelka nemala tusenie ze chce nieco kupit nee,
demence !!