ak sa ráta prvý, naozajstný a z lásky (nie taký, "poď sem, nech ťa pobozkám a je mi jedno, že sa budeš triasť od hnusu", inak povedané, dobrovoľný a chcený), tak...v horúcom počasí, pred LF...dosť veľa mesiacov dozadu
ked som mal 6 rokov a bol som u babky na prazdninach tak som sa pobozkal s jej susedou (v mojom veku) a dodnes mi to vyhadzuju tuto spomienku pri nejakej oslave ...
Prvý bozk na líce mi dala spolužiačka na konci polroku 1. ročníka na gyme.(16 rokov) Doteraz netuším čo ju k tomu viedlo. Len tak šla okolo a prásk na líce
Ach, v Medickej v tráve, pekné prostredie, asi jediné pozitívum. Inak tiež hrozné, nečakané, myslel som, že mi tou obrouskou papuľou zhltne celú hlavu. (ach)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
nuž už sa nehanbím už sa len smejem no 15 a bolo to ale kurva komické
ak sa ráta prvý, naozajstný a z lásky (nie taký, "poď sem, nech ťa pobozkám a je mi jedno, že sa budeš triasť od hnusu", inak povedané, dobrovoľný a chcený), tak...v horúcom počasí, pred LF...dosť veľa mesiacov dozadu
a potom dlheeeee...eeeee roky nic
Pusa...asi niekde v škôlke...čo ja viem
ale prvy bozk v 15
Prvý bozk na ústa- 28. septembra 2011 (20 rokov)
heh, ja si to dobre pamatám ........filip
Teraz keď si na to spomeniem, tak to nebolo vôbec romantické ani nič...
Prvý bozk som si asi predstavovala inak
bol február..a boli sme na lúke....a všade len blato a špina a rozmočený sneh..
a bolo to čudné, pretože som to nečakala...a s dotyčným som taký "ozajstný" vzťah začala až o tri mesiace...
@vladqog tak uz vim proc si ho nepmatas, alebo si ho nesces pamatat
» t2.gstatic.com/images?q=tbn:AN...