Prvy ozajstny rozchod po roku tristvrte roku som znova fajcila a pila (mlada 13-14ka sak ne som velka macherka zacinala a potom skoncila), vyrevala more....
no...mala som asi 8, dali sme sa dokopy asi tak, ze povedal, ze je do mna a ze by chcel so mnou chodit,ja ze kludne, druhy den nic a na treti sme sa rozisli lebo mi povedal ze uz je do inej a ja som to brala uplne v pohode lebo aj tak sa mi pacil iny
Ono nejde o to ci prvy alebo 10ty alebo 50ty... ide o to kedy ten rozchod cloveka zastihne, co vtedy este k tomu druhemu citi atd. Ked je to uz dlho na vazkach, netravite spolu velmi cas, skor sa len hadate tak je viac menej jasne ze sa to skonci a nie je to az tak zle ale ked to pride zrazu je to ovela horsie.
Ja som svoj prvy rozchd este nezazila a ani nechcem. Po takmer 3 rocnom vztahu by to asi velmi bolelo... myslim si ze odost viac ako ked mate chalana/babu 3-4mesiace... alebo proste kratsie... Aj ked je pravda ze rozchod musi boliet... ved nikto urcite nestraca milovanu osobu s radostou (pokial nie je iniciatorom rozchodu).
Ja som na lasku dost citliva a na frajera dost "naviazana" a uz pri malej hadke je mi luto ze sa hadame... Rozchod teda nechcem v ziadnom pripade zazit! Aj ked je dost mozne ze raz sa to stane...
@fxx ty si nemal babu? to mi k tebe nepasuje, nepovedala by som...
no tak to bola taka destka letna laska, hravali sme sa asi 10 rocni, taka partia a museli sme sa pobozkat a dali sme sa dokopy asi tyzden sme si vykracovali po dedine ruka v ruke...no zlate ...ale potom som sla do polska a poslala som mu pohladnicu a pridem domov a ignoracia...kamosi sa mu smiali za pohladnicu tak sa na mna vyjebal....=´(
a druhy..to som mala 14,on 15....z nicoho nic tiez ignoracia..sprosti chlapi..ani na rovinu nevedia povedat "Rozchadzam sa s tebou" ??
ehm...takto...bolesť z rozchodu ide priamoumerne s laskou k partnerovi...moj absolutne 1. rozchod bol ked som mala 12 chodila som s chalanom 1den a rozisla som sa s nim lebo sa mi nepozdravil v jedalni.
2. rozchod bol s chalanom s ktorym som "chodila" ako 13rocna 4dni,tiez ani neviem ako sme sa prestali baviť
3.rozchod ako 13rocna po AŽ (vtedy rekord) 2týždnoch, odkazala so mto po kamaratke
4.po tyzdni, vymyslela som si že mam ineho
po týchto detskych blbostich som si nasla ako 16ročna vzťah ktory trva už 2roky.Tento rozchod bude najbolestivejší..musim s aale priznat ,že popri tomto vztahu som mala este ine aferky.
5.Rozchod ako 16ročna, po mesiaci chodenia s chalanom ktorý sa mi neeskutocne pačil (iba fyzicky).Vyspali sme sa spolu a potom to nejak upadlo.Rozchod prakticky bez slov
6.Rochod bol najbolestivejsí.Ako 17rocna som mala letnu lasku kym moj priatel pracoval v zahraniči.Zalubila som sa do neho no spolu s koncom leta musel prist koniec nasho vztahu. Velmi som ubližila jemu aj sebe vlastnou hlupostou....
@athelasil to mi hovori kazdy,a niektory mi ani neveria ze som nemal,lebo ze u mna nemozne, kua ale co uz a mam fpici uz sa preto neak netrapym,skoro nikto by to o mne nepovedal
a @lienka9939 maaam kompletne fpici kto si co mysli,ten kto ma pozna ten vie
fuuha tak pry ale uplne prvy rozchod bol este v skôlke ten blbec si nasiel inu fnuk ale taky ze ozajstny rozchod no ten som brala celkovo pohode trvalo mi asi tyzden kym som na to zabudla a vsetko bolo ako predtym
este som kopanec nedostala . Ale ked som sa prvy krat rozisla nebolo to take zle.Sak prve lasocky su take ze vyfrcia z hlavy . No človek si ich potom do smrti pamata.
hmm prvy chalan, to ako keby sa nic nestalo, bavime sa spolu dalej dokonca lepsie ako predtym, fakt ked som mu to povedala ako keby to ani nepostrehol druhy no aby som pravdu povedala s nim som sa ani nerozisla proste sme sa prestali bavit a s treti no ten treti to blo hnusne, on sa rozisiel so mnou sposobom ze chcem na teba zabudnut a odisiel a niesla som ti dost tazko Aj teraz keby som si spomenula co som s nim zazila by som sa aso rozplakala
Cital som vedecky clanok o tom ze ludia co zacnu mat vztahy neskor su inteligentnejsi. Bolo to v zmysle ze inteligentnejsi sa radsej ucia a poznavaju nez by sa mali zatazovat vztahmi. Takze som asi velmi inteligentny. Psychologicka tvrdi ze mam IQ 140.
no nejak extre som to nepocitoval skorej už pred koncom to bolo strašne, tie uvahy a už ked som to vydel kam to smerovalo, ale už ked sme sa rozišli už potom to bolo vpohode. No proste menej starostí prestal som mysled na nu, mal som tom jasno jak je to lašie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
spokojny s takouto odpovedou?
ale je to pravdivy pribeh...
Ja som na lasku dost citliva a na frajera dost "naviazana" a uz pri malej hadke je mi luto ze sa hadame... Rozchod teda nechcem v ziadnom pripade zazit! Aj ked je dost mozne ze raz sa to stane...
ale zasa,musím sa brániť,tie kopačky BOLI OPRÁVNENÉ!
somnou sa ešte nikto nerozišiel tak neviem vždy to skončilo tak spontanne alebo som to skončila ja ale aj v tedy som s toho bola poriadne v pi.i
no tak to bola taka destka letna laska, hravali sme sa asi 10 rocni, taka partia a museli sme sa pobozkat a dali sme sa dokopy asi tyzden sme si vykracovali po dedine ruka v ruke...no zlate ...ale potom som sla do polska a poslala som mu pohladnicu a pridem domov a ignoracia...kamosi sa mu smiali za pohladnicu tak sa na mna vyjebal....=´(
a druhy..to som mala 14,on 15....z nicoho nic tiez ignoracia..sprosti chlapi..ani na rovinu nevedia povedat "Rozchadzam sa s tebou" ??
2. rozchod bol s chalanom s ktorym som "chodila" ako 13rocna 4dni,tiez ani neviem ako sme sa prestali baviť
3.rozchod ako 13rocna po AŽ (vtedy rekord) 2týždnoch, odkazala so mto po kamaratke
4.po tyzdni, vymyslela som si že mam ineho
po týchto detskych blbostich som si nasla ako 16ročna vzťah ktory trva už 2roky.Tento rozchod bude najbolestivejší..musim s aale priznat ,že popri tomto vztahu som mala este ine aferky.
5.Rozchod ako 16ročna, po mesiaci chodenia s chalanom ktorý sa mi neeskutocne pačil (iba fyzicky).Vyspali sme sa spolu a potom to nejak upadlo.Rozchod prakticky bez slov
6.Rochod bol najbolestivejsí.Ako 17rocna som mala letnu lasku kym moj priatel pracoval v zahraniči.Zalubila som sa do neho no spolu s koncom leta musel prist koniec nasho vztahu. Velmi som ubližila jemu aj sebe vlastnou hlupostou....
a @lienka9939 maaam kompletne fpici kto si co mysli,ten kto ma pozna ten vie
Chvíľku som bola smutná (asi 2 dni), potom som ho nenávidela, teraz ním len pohŕdam, ale sem-tam si ešte popíšeme čo a ako Divné, ale vyhovuje.