Nikdy som nemal ziadny "uces". Proste som bol vzdy ostrihany na kratko/normalne. No v poslednej dobe mam chut na nejaku zmenu a tak som zacal ezxperimentovat s roznymi ucesmi. Bohuzial, nedokazem si sam vytvorit nic uspokojive a preto som sa
kedysi som mala jednu z najlepších kaderníčok na slovensku, teraz si nemôžem dovoliť za ňou jazdiť. nechcem jej tu robiť reklamu, takže nepoviem, že čo a ako
ale proste dokáže odporučiť účes, ktorý ti za každých okolností bude na hlave sedieť dokonale, presne ti vysvetlí, čo ti na hlave robí, prečo to robí a ako to máš robiť ty...
niektorým by prv mali poradiť ako sa o vlasy starať, nie len umyť a nechať tak, a strih ak je moc uletený treba vlasy furt potom nejako staylovať a to sa nie každému chce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
ale proste dokáže odporučiť účes, ktorý ti za každých okolností bude na hlave sedieť dokonale, presne ti vysvetlí, čo ti na hlave robí, prečo to robí a ako to máš robiť ty...
ale nie je v BA, je v BB.
Co viem tak v BA je najlepsi slaon asi Pierot, ale tak zase tam uz su ine cenove palky. Preto ma zaujimaju aj lacnejsie varianty.