akyy bol vas prvy den? ja som akurat nastupila na strednu, takze som celuuu noc nespala od nervozity a nakoniec..mam v triede 11 ludi ubohooost, teda este asi dvaja maju dojst no.. ale inac nechapem preco som sa tak bala..uvidimeee..ale celkovo hal
Ja som dneska išla tiež do prvého ročníka no akože ludia sa zdajú celkom fajn ale najviac ma hneva že prváci majú triedy 400 metrov od hlavnej budovy a jedálen je od nás asi 200 metrov a školský dvor je na hrade aspon nemusím večer chodit behávat spálim kalórie rovno v škole
Ja som prišla domov asi 9:45 sme to mali krátko, juchú no a sme sa s kamošmi zvítali, všetci sme sa tam objímali ( nič viac, jasné? ) hej no Jakubko nám rozprával, že sa bol spovedať ( šak jsné, veď chce byť farár ) s ním som sa asi najviac objala chýbali mi tie jeho tárania no a tak sme šli do telocvične, kde bolo ukrutne dusno a horúco každý sa tam potil no a potom sme sa celá partia pobrali domov a počas príhovorov sme sa vkuse len rozprávali, ani sme nepočúvali, do ktorej triedy máme zajtra prísť
nas je 32 kusov z toho 1/3 iba chalani takze 2 baby na jedneho to sa bude ziiit .... ale aj tak mi bude chybat "fightClub" cez prestavky ako na zakladke
@20 nas FightClub vyzeral inac ...dva pary chranicov na ruky alebo box rakavic (chranice boli preferovanejsie kôli mänsim rozmerom a tvrdosti) cez prestavku pred tabulou to bol masaker ...a cez hodinu sme zastavovali krvacania a liecili co sa dalo lebo 45 minut islo dalsie kolo
no..zistila som, ze ma bude mat na seminari z matiky ucitelka, ktora je najhorsia na skoel super...alebo nas moze mat este jedna..a ta vyzera ako keby kradla male deti..
ale inak stredu/stvrtok/pitok chodim na desiatu a mam iba 3hodiny VIVA maturitny rocnik
My sme asi 20 minut cakali na bus ktory prisiel uplne natrieskany... ale nakoniec nas odviezol kamoskin oco... takze sme dosli skoro presne potom sme pocuvali 2 hodinovy príhovor... myslela som si ze sa zblaznim potom sme sli do tried vypoculi si poucenie o bezpecnosti a par hovadin a a isli sme domov dalsim natrieskanym autobusom ale inac fayn
no ja som ešte domaa a užívam si posledne 2 týždne 4 - mesačných prázdnin...potom vysoká, juuj, tešíím sa..dúfam, že sa nejak zorientujem v novom meste
Ach, prvý deň na strednej.. vcelku nič moc. Nikoho nepoznám, ale tak už som sa stihla pozoznamovať. Začiatky sú asi najhoršie, pretože mi hrozne chýba naša bývalá deviatka. Zajtra hneď z úvodu píšeme vstupný test z nemčiny, takže fakt "super". Po nemecky viem akurát tak ich bin Nicole und ich wohne in Detva. Som dobrá, čo? No dúfam, že časom to bude super
ja som tiez dnes nastupila na strednuu a tiez bolo celkom v poh a bola som vystresovana normalne rano motyliky v bruchu som citila a nas je asi 32 a z toho mame len 4 alebo mozno 5 chalanov tak haluz
nestresujte, furt vyzera prvy den zle.. ja som to zazila dva krat, bo som prestupovala... myslela som si tiez ze vsetci su namysleny a blby a nikoho v mojej rovine tam nenajdem... pohoda, zvladnete... jj, a checkovat prvakov je haluz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
No ja neviem, mne to príde strašne vtipné, keď na vetu typu "Idem do školy až 22.9." reaguje tým, že súhlasí ...
A 12 chlanov nevie zobrať pár kried, gúm, špongiu a hádzať po sebe?
A keď pôjde do tuhého tak kľudne aj kružidlá ...
no..zistila som, ze ma bude mat na seminari z matiky ucitelka, ktora je najhorsia na skoel super...alebo nas moze mat este jedna..a ta vyzera ako keby kradla male deti..
ale inak stredu/stvrtok/pitok chodim na desiatu a mam iba 3hodiny VIVA maturitny rocnik
Inak nič také .. som rada,že som videla tých dobrých ľudí v triede.. tresli nám hned rozvrh, a zajtra to fičí...
heh z prihovoru som rozumela asi "Vielen dank und viel Spaß"
poobjiimala som setkych ktorych mám rada a den ubehol ako voda