Ja si pamatam ako som isiel s ocom zo skoly a on vytiahol tu uzasnu vec. Potom mi vytocil babku, chvilu som sa s nou rozpraval, ako sa ma a to bol koniec
moj prvy telefonat bolo "vyskusanie ci mobil funguje", som zavolal fotrovi alebo sestre uz si presne nepametam, som povedal nieco ako "haloo pocujes maa?" a to som mal myslim 11 rokov
Keď sa mi prvýkrát nabil, chcel po mne 4miestny PINkód...ja som si myslela, že je to už nejaká hra nabehla, tak som si skúšala, že čo by to mohlo byť...tak som si hneď v prvý deň zablokovala kartu
nepametam si to..ale určite to bolo super telefon mal oco tu nokiu..s tou antenou..obrazok vyššie oj..ale ked si predstavim, že čo teraz mame za telefony..to je moc
prvy telefonat som uskutocnil v predjani Eurotel, ked sme kupovali mobil a volal som ocovi, ze ci to spravne funguje a ze ake je to super, takto telefonovat
dostala som prvý mobil od dedka a babky a keď som šla od nich domov, tak mi prvý krát zazvonil v trolejbuse a volal mi dedko s tým , že mi volá aby som mohla "zamachrovať" pred ostatnými v buse, že mám mobil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
nokia3310
mala som tusim 9/10.
Keď sa mi prvýkrát nabil, chcel po mne 4miestny PINkód...ja som si myslela, že je to už nejaká hra nabehla, tak som si skúšala, že čo by to mohlo byť...tak som si hneď v prvý deň zablokovala kartu
A koľko som mohla mať? 6-7...cca
dostala som prvý mobil od dedka a babky a keď som šla od nich domov, tak mi prvý krát zazvonil v trolejbuse a volal mi dedko s tým , že mi volá aby som mohla "zamachrovať" pred ostatnými v buse, že mám mobil
ale inak som mala nokiu 3310...