Čaute. Prosím vás, chcela by som sa vybrať prvýkrát na gynekológiu. Mám 17, sex som už mala. Musí ísť mama somnou? Môže povedať gynekológ mame že som mala sex? A ak chcem antikoncepciu musí tam byť mama? Je dobré tam ísť pred, po alebo cez menzes? Ďakujem
Ty vole ešteže nie som žena, ktorá musí z nejakého dôvodu hladať radu na birdzi. Asi by som si radšej vyzeralu piču a používal ju ako mech na vodu.
PRoste tam choď a uvidíš. Síce to tak nevyzerá, ale väčšina báb je z toho v péčku ako ty a väčšina musí nakoniec na všetko prísť sama a predsa je tu aj keď vôbec nemyslím, že je to ideálne. Respektíve skús lepšiu stránku ako toto čudo tu kde každý v záchvate vtipnosti a smiechu zabúda na to že aj on mal podobné problémy. Ale ešte možno žije nádej, že sa nájde nejaká baba, ktorá bude mať trochu pochopenia a hodí niečo k veci miesto vyrehotaných smajlov chytania sa úplných kktín ktoré sú súčasťou väčšej otázky a nie konštatovaním a opakovania tej istej sračky dokola.
Šak ked sa tak bojíš, počkaj rok, budeš mať 18 a nemusíš sa strachovať o to, či to povie mamke.
Ale ako nemusí ísť s tebou pokiaľ dobre viem, šak načo
A ješiš len cez menzes tam nechod Ako ťa toto napadlo?
Inak, skús si prečítať dáke tie rady, na googli ich je dosť, že ako sa správať na prvej návšteve atd, že je lepšia sukňa a take tie babské rady.
Práveže vraj je dobré ísť prvýkrát s mamou, lebo lekár bude zakladať tvoju zdravotnú kartu, potrebuje rodinnú anamnézu a mama vie toho isto viac ako ty neboj, lekár ťa nebude pozerať v prítomnosti mamy.
A ja som teda na výber nemala, mama so mnou musela byť, lebo ja som ku gynekológovi začala chodiť za dosť netypických (alebo ani nie, zdravotné problémy) okolností.
Co sa tyka pritomnosti matky tak ak mas nad 15 rokov je to ciste na tebe ci ano alebo nie. Ist tam mimo menstruaciu. A ohladom HAK rodicia o tom vediet nemusia ak si mala 15 rokov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
PRoste tam choď a uvidíš. Síce to tak nevyzerá, ale väčšina báb je z toho v péčku ako ty a väčšina musí nakoniec na všetko prísť sama a predsa je tu aj keď vôbec nemyslím, že je to ideálne. Respektíve skús lepšiu stránku ako toto čudo tu kde každý v záchvate vtipnosti a smiechu zabúda na to že aj on mal podobné problémy. Ale ešte možno žije nádej, že sa nájde nejaká baba, ktorá bude mať trochu pochopenia a hodí niečo k veci miesto vyrehotaných smajlov chytania sa úplných kktín ktoré sú súčasťou väčšej otázky a nie konštatovaním a opakovania tej istej sračky dokola.
Ale ako nemusí ísť s tebou pokiaľ dobre viem, šak načo
A ješiš len cez menzes tam nechod Ako ťa toto napadlo?
Inak, skús si prečítať dáke tie rady, na googli ich je dosť, že ako sa správať na prvej návšteve atd, že je lepšia sukňa a take tie babské rady.
A ja som teda na výber nemala, mama so mnou musela byť, lebo ja som ku gynekológovi začala chodiť za dosť netypických (alebo ani nie, zdravotné problémy) okolností.
» www.sexus.cz/poprve-ke-gynek...
pripadne
» www.sexus.cz/gynekologicke-p...
Co sa tyka pritomnosti matky tak ak mas nad 15 rokov je to ciste na tebe ci ano alebo nie. Ist tam mimo menstruaciu. A ohladom HAK rodicia o tom vediet nemusia ak si mala 15 rokov.