Vlastne tento príspevok som sa rozhodla vytvoriť, aby som rozšírila svoj blog na československej scéne viac. Nie je to hlboko intelektuálny blog, kde píšem o globálnom otepľovaní. Koniec koncov som len znudená 16, ktorej rodičia kúpili foťák na vianoce a
"Ďalšia téma na rozobratie je Joy Division, mladí hipsteri. Pekné pesničky majú aj je dojímavý príbeh Iana, ktorý trpel epilepsiou. Popravde sám sa dojebal (porušila som svoje slušné vyjadrovanie). Film o jeho živote si môžete pozrieť tu. Ako uznávam dobrý boli, ale prečo sa hipsteri celého sveta rozhodli, že si budú obliekať Joy Divsion (prípadne si dáme aj tetovanie, nech sme už v hipsterskom nebi). Minulý rok ani nevedeli, že existoval niekto taký ale tetku si dám. Aký máte na to názor vy? Očakávam nejakú diskusiu, keďže som sa tu takto rozpísala. chichi "
tento deň sa budeš vytešovať, ako ti jednorazovo stúpla návštevnosť, čo?
Ale k veci. Anglické texty som nečítala, ale tie slovenské vyzerajú ako prebehnuté kus zlým gúgl translátorom, pozor na to. Záhlavie (či ako sa volá ten úvodný obrázok) je zbytočne veľké, človeku sa nechce vždy rolovať. Zo zmienky JD sa mi ježia vlasy, spomenúť ich na troch riadkoch a v hentakom kontexte a hentakou štylistikou je... dehonestujúce?
A inak, niektoré fotky sú fajn ale to je asi všetko.
prečo dnešný mladí ľudia majú na prvom mieste výzor, strašne chcú byť antimainstreamový, hipster sem hipster tam, kuuuurva, ťa nenapadlo, že to je mierne trapošské, všetko to, čo na tom blogu predvádzaš?
je cool zachraňovať mačky, rozprúdiť debatu o glbálnom oteplovaní, mať červený rúž ako posledná kurva z moulen rougu v prvej polovici 20.storočia, je strašne coooool nežrať a byť anorektička, jáááááj bože sa mi to tu zastavuje mozog z vás, deťúrence sprostučké!
Mať milióny narcistických fotiek seba, najlepšie sú tie, kde si z profilu a vťahuješ brucho, už už sa ideš zadusiť, aby sa náhodou niečo nepokazilo a nechytila si večer depku zo svojho hnusného tela, prsa vytrčené do neba, ó, čo tento svet komu spravil?
"míňam peniaze na oblečenie (viem, viem strata peňazí ale podľa mňa lepšie ako na jedlo)" - aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
doprial by som ti tyzdnovu hladovku moja zlata a potom by si si uvedomila aku giganticku koqotinu si napisala
a jedlo je len zbytocny luxus, takze suhlasim
normálne si daj facku a choj do piče....
Ale k veci. Anglické texty som nečítala, ale tie slovenské vyzerajú ako prebehnuté kus zlým gúgl translátorom, pozor na to. Záhlavie (či ako sa volá ten úvodný obrázok) je zbytočne veľké, človeku sa nechce vždy rolovať. Zo zmienky JD sa mi ježia vlasy, spomenúť ich na troch riadkoch a v hentakom kontexte a hentakou štylistikou je... dehonestujúce?
A inak, niektoré fotky sú fajn ale to je asi všetko.
je cool zachraňovať mačky, rozprúdiť debatu o glbálnom oteplovaní, mať červený rúž ako posledná kurva z moulen rougu v prvej polovici 20.storočia, je strašne coooool nežrať a byť anorektička, jáááááj bože sa mi to tu zastavuje mozog z vás, deťúrence sprostučké!
Mať milióny narcistických fotiek seba, najlepšie sú tie, kde si z profilu a vťahuješ brucho, už už sa ideš zadusiť, aby sa náhodou niečo nepokazilo a nechytila si večer depku zo svojho hnusného tela, prsa vytrčené do neba, ó, čo tento svet komu spravil?
I'm too old for this shit.