Strasne by som chcela mat psa. Avsak moji rodicia su uplne proti tomu lebo ze do bytu spa nechcu, ze mame nove zariadenie a tak. Ale nemylsim si ze napriklad taky maly psik ako Jack Russel by sa v byte trapil. S vencenim by som problem nemala len nvm ako
@5zdenuska8 hmm tak to je zložité, ja som taký problém nemala s našimi lebo oni psa chceli sami ale netuším ako ich presvedčiť. A majú vôbec radi psov???
Tak práve Jack Russel je dosť energický,ale chápem, že to bol len príklad.
Asi by bolo najlepšie im neustále omielať, že psíka chceš, neviem, nepoznám tvojich rodičov. A tak neviem ani ich reakciu, ak by si nejakého psíka doniesla bez ich dovolenia. Lebo niekedy to prebehne bez problémov, ale ak píšeš, že psov majú radi, myslím, žeby ho nevyhodili.
Ale akokoľvek sa rozhodneš, aj ak ti dovolia, nekupuj si ho teraz, najvhodnejšie by bolo začiatkom letných prázdnin, lebo šteniatko potrebuje starostlivosť a nebolo by najlepšie, keby bol napríklad 8 hodín sám.
@d170 ono ja som chcela psika z utulku vies...steniatko kdo dakdo vyhodil...je ich strasne moc...a oni povedali ez keby dajakeho nasli an ulici opusteneho a drzal by sa ich tak ho vezmu domov...ae keby som priniesla vlastneho nvm.. vobec
Ak nie, tak ak by si mala možnosť, žeby nejaká kamarátka alebo niekto známy mal šteniatka a vedel by ti šteniatko dať s tým, že ak by rodičia boli proti,mohla by si ho vrátiť.
Prípadne ak nájdeš nejakého túlať sa na ulici, tak ho zober domov a uvidíš.
Najhoršie čo sa môže stať, že ho zanesieš do útulku, ale vždy lepšie akoby mal sa túlať na ulici a malo by ho niečo zraziť.
Treba ich nejako presvedčiť že by si ho vedela dobre vycvičiť a dobre sa oňho starať Navyše keď je to ešte šteňa .. tak je to bláznivé a vkuse musí niečo robiť .. Aj ja mám byt a rodičia nechceli mať psa v byte a dnes sú už radi že ho mámr
Ahoj, tak ja som presviedcala rodicov vyse 10 rokov az sa mi to nakoniec podarilo. Skusala som to vsemoznymi sposobmi, zaklad bol, ze som psa spominala cele roky kazdy jeden den vzdy ked som si na to spomenula. Pisala som si rozne veci o psikoch, mala doma kopec knih co som uz poznala naspamat. Jednoducho a oni si mysleli, ze ma to prejde, ale presne naopak. Ja uz som skusala vsetko mozne, plakala som, prosila, skusala... Bola som ochotna spravit pre to cokolvek. Jednoducho az sa to nakoniec podarilo, az som tomu sama nemohla uverit, ze je to realita, lebo do vtedy to bol len moj najvacsi sen. Ja som nikdy nemala moc priatelov, nechodila som von, neskor ked som vyrastla tak ani na ziadne diskoteky som nechodila, jedine po com som snivala bolo byt so svojim psikom. Tak ja len tym chcem povedat, ze niekedy to nie je lahke a chce to kopu trpezlivosti
Jedine, co ti mozem zarucit je, ze mala som kralika a ten znicil vsetko co sa dalo, vratane koberca, kablov, skrin, vsetky moznych veci, zosity, pera... Ja mam tiez maleho psika a ten nikdy neznicil vobec nic! Neviem, mozno som mala len stastie na psa, ale mojej havine ako stenatu uplne stacili take tie zuvacie palicky a kosticky a hracky a ze som sa jej venovala a neznicila mi jedinu vec, akurat ked bola stena, tak mi strasne okusovala prsty
A komenty, ze pes do bytu nepatri si vobec nevsimaj, vacsiu kravinu som este nepocula. Napriklad nasa havina, keby mala byt par dni sama vonku, tak by sa utrapila, kedze neskutocne potrebuje ludsku blizkost. Treba si uvedomit, ze pes nie je dive, ale vyslachtene spolocenske zviera. Najma ako priklad pouzivam psikov bez podsady, pretoze ti by v zime vonku nevydrzali vobec. A v pohode aj maly psik z utulku vydrzi v byte, on kym budete tych par hodin prec, zatial cely cas prespi
Tak tiez ti zelam vela stastia a najma trpezlivosti!
@azizi ooo dakujem pekne vidim ze mas rovnako tvrdohlavyhc rodicov..cosii...ja som skusala vazen vsetko uz...oni mi vsak zarucili ze keby osm z vonkud akeho rpiniesla chapes tkaheo zatulaneho bez pana a ze by vazne nebol agresivny ani nic a tak zeby sme si ho nechali...uz dokonca rozmylsala nad tym ze si psika obstaram, a poviem ze som ho nasla... ae nato asi nemam odvahu ak by ho posalli spat do utulku...ae moc krasne dakujem za podporu aj ohladom bytu
podla mna ak si z panelaku tak tie to zbytocne trapenie zvierat(iba ak by to bola čivava, shi-cu, mopslík,..)a niektori rodicia su taki strasne pickheaded , aj som chcela psa ked som bola mensia, ale ty mas dost rokov , tak im to musis vysvetlit a to nepomoze, tak nic
@lucia199514 tak vies jasne ze nebduem do bytu tahak vlciaka abo labradora..to si aj ja mylsim ze uz rpe to zviera je moc malo priestoru...ja som rozmylsala vazne o dakom malinko plemene...chapes casu anto aby som s nim chodievala vonku mam dost...a v skole nebyvam tak dlho...mylsim ze dakyhc tych 8 hodin by vydrzal bezomna
@5zdenuska8psik je super kamos, to urcite, len aj ako som si pozrela tvoj vek tak ty uz o chvilu pojdes na vysku asi, nie???tak neviem ci sa ti o neho boli rodica ochotni starat, moji napr.urcite nie
jack russlici su mali akcni diabli, teriera do bytu s drahym zariadenim??? to si radsej kup potkana, je to inteligentne, cistotne a hlavne to nepotrebuje behat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
.,,,
@darkkizz no dakujem pokusim sa ich ukecat..ae ked som ich ani na mys endokazala co ja vime ci na psa dokazem
Asi by bolo najlepšie im neustále omielať, že psíka chceš, neviem, nepoznám tvojich rodičov. A tak neviem ani ich reakciu, ak by si nejakého psíka doniesla bez ich dovolenia. Lebo niekedy to prebehne bez problémov, ale ak píšeš, že psov majú radi, myslím, žeby ho nevyhodili.
Ale akokoľvek sa rozhodneš, aj ak ti dovolia, nekupuj si ho teraz, najvhodnejšie by bolo začiatkom letných prázdnin, lebo šteniatko potrebuje starostlivosť a nebolo by najlepšie, keby bol napríklad 8 hodín sám.
Ak nie, tak ak by si mala možnosť, žeby nejaká kamarátka alebo niekto známy mal šteniatka a vedel by ti šteniatko dať s tým, že ak by rodičia boli proti,mohla by si ho vrátiť.
Prípadne ak nájdeš nejakého túlať sa na ulici, tak ho zober domov a uvidíš.
Najhoršie čo sa môže stať, že ho zanesieš do útulku, ale vždy lepšie akoby mal sa túlať na ulici a malo by ho niečo zraziť.
Moji rodičia tiež nechceli a teraz je z nej miláčik všetkých .
Je dobré aspon to, že Tvoji rodičia psíka chcú, len asi majú strach, kto by sa momentálne o neho staral, nevedia si to momentálne predstaviť.
Horšie by bolo keby nemali psov vôbec radi, to by si nemala žiadnu šancu.
Jedine, co ti mozem zarucit je, ze mala som kralika a ten znicil vsetko co sa dalo, vratane koberca, kablov, skrin, vsetky moznych veci, zosity, pera... Ja mam tiez maleho psika a ten nikdy neznicil vobec nic! Neviem, mozno som mala len stastie na psa, ale mojej havine ako stenatu uplne stacili take tie zuvacie palicky a kosticky a hracky a ze som sa jej venovala a neznicila mi jedinu vec, akurat ked bola stena, tak mi strasne okusovala prsty
A komenty, ze pes do bytu nepatri si vobec nevsimaj, vacsiu kravinu som este nepocula. Napriklad nasa havina, keby mala byt par dni sama vonku, tak by sa utrapila, kedze neskutocne potrebuje ludsku blizkost. Treba si uvedomit, ze pes nie je dive, ale vyslachtene spolocenske zviera. Najma ako priklad pouzivam psikov bez podsady, pretoze ti by v zime vonku nevydrzali vobec. A v pohode aj maly psik z utulku vydrzi v byte, on kym budete tych par hodin prec, zatial cely cas prespi
Tak tiez ti zelam vela stastia a najma trpezlivosti!