tak ako pise @wladi ... to neni cd ale umd disk (navyse neviem ci to ide len tak lahko skopcit, preto radsej odporucam nejake forum kde sa daju stiahnut taketo hry)
a tak ako pise @zahi potrebujes mat CFW cize customizovany firmware aby ti isli hrat iso hry...coz je dost velky problem spravit...ak to este nemas tak potrebujes k tomu este jedno psp co uz taketo upravy v sebe ma...
cize na zaver FUCK OFF SONY preto som si radsej kupil nintendo
omg @peter_piper ked sa tomu nerozumis tak racej bud ticho, odkial si myslis ze sa beru vsetky tie image? a na nete je hodne navodov ako to urobit, nic extra tazke...
@kosmiklove dasa to uz jednoducho spravit bola najdena chyba v OF 5.03 tam staci si iba jeden obrazok skopirovat ktory spravi na kratku dobu psp flashnute avsak pri vypnuti psp sa tato vec vrati do normalu preto je potrebne to opakovat pri kazdom spustani Hw alebo ISO/CSO zalohy
@kosmiklove po novom sa da spravit trvaly flash aj bez pandory pomocou chickHENu a recovery flasheru, to ale plati iba pre PSP 100x a 200x ktore nemaju novu dosku, ale podmienka je mat OFW 5.03 alebo mensi, ak mas viac tak jedine flash bandorou...
@Zahi ved ano ale take psp zozenies teraz uz maximalne len na inzerat v obchodoch maju uz len par kusov 2000 (predpokladam ze s najnovsim fw) alebo uz rovno 3000
aj tak NINTENDO DSi je BEST (jedine v com psp vedie je lepsi hardware a tym padom lepsia grafika...ale hry su rovnako nudne ako na pc...stale vylepsuju grafiku ale hratelnost stoji za hovno)
navyspe psp ma oproti nds dost nepohodlne ovladanie...a dotykovy display + hry vyuzivajuce kameru a mikrofon dava z hrania uplne iny zazitok
@kosmiklove sice netusim ako to je s NDS nikdy som ho nemal a drzal som ho v ruke raz a to na Invexe takze ani netusim co to dokaze, ale PSP je pre mna urcite vhodnejsi, pretoze je nanho kopa softwaru a emulatoru ktore rozsiruju pocet hier niekolko nasobne, hlavne PSX hry ktore neboli, niesu a nikdy ani nebudu nudne a ovladanie mi vyhovuje kedze som odkojeny na PSX/PS2 akurat mi chybaju R2 a L2
A ja niesom neaky fanusik dotykovych displayov, alebo hier s kamerou ci mikrofonom... jedine co by som si na ndsku zahral by bolo guitar hero a digimoni
inac na psp som uz videl aj emulator NDS ale celkom bieda (3fps) no ale mozna sa to niekedy optimalizuje natolko ze to bude hratelne
tiez su na to emulatory na hranie hier z inych hernych zariadeni, a nejde len o to dotykove ovladanie...vsetko sa ovlada tak isto ako na psp...sipky, A, B, X, Y a L, R...akurat miesto toho joysticku behas po dotykaci a je to docela fajn..hento na pspcku sa mi zle ovladalo...a hlavne webovy prehliadac + pisanie a vsetko je pohodlnejsie
guitar hero a digimoni nejsu moc zazivne hry na nds...inak je na nds niekolkonasobne viac hier ako na psp...sak co by si cakal od sialenych japoncov ?
a s tym emulatorom nds na psp moc to moc ruzovo nevidim...jednak by sa to tam nedalo poriadne ovladat a za dalsie ani super vykonny pc to dobre nezvlada...aj ked su uz na pc emulatory cez ktore sa to da ako tak hrat ale neni to na 100%...
@kosmiklove ja mam racej analog , GH je moja srdcovka hram to na ps2 a na pc na experte, a digimony mam rad hlavne co boli na psx, no a inac na nds by som si zahral este pokemony to je jasne ale dalej uz asi nic, mario a podobne kravinky ma uz moc netahaju, stejne ma PSP MGS a to neprekona nic
@Zahi a este som zabudol...hry na PSX...tych som mal doma radovo stovky co sme predavali (foter totizto podnika s elektronikou) a jedine co ma bavilo je seria crash bandicoot...sice su aj nejake verzie priamo pre NDS ale klasika je klasika
zase nds ma take hry ktore moze psp zavidiet ako napr seria pokemonov, final fantasy, mario, kingdom hearts, dragon quest alebo legend of zelda (toho je samozrejme viac, nechce sa mi to vsetko menovat)
@Zahi a este k tomu mariovy...tie stare marioviny boli take nic moc (klasika, teda pre starsich uz moc nezazivne) ale teraz novinka Bowser"s Inside Story je proste pecka...vsade to vychvaluju a tak som si to zohnal a musim povedat ze je to strasne chytlava hra
@kosmiklove kazdy ma iny nazor na hry, na psx su pre mna vymakane hry... Pokemoni ma bavili len 1 a trocha 2 generacia, a to si na psp v pohode zahram, FF ma psp tiez, zelda ma bavila akurat na GBC co som mal v mobile, mario ma vobec nelaka a dragon quest a kingdom hearts nepoznam
ono proste z nazvov toho moc nevies...pokemoni prva a druha generacia su uz zastarale...ale na advance a ds to uz je komplet prerobene a dost premakane...
co sa tyka FF tak psp verzie nedosahuju takych kvalit...je to samozrejme zase japonska hra takze hlavne tu je vsetko pre nintendo
gbc verzie zeldu su nic moc...keby si videl the minish cup (na gba) alebo spirit tracks pre nds to je ina bomba
maria si kukni co som ti dal vyssie link...to uz je uplne o niecom inom ako klasicky mario....toto je uz taka hopsacka prerobena do RPG...dragon quest je nieco podobne ako pokemon a ff...a kingdom hearts tiez...
ono ja mam najradsej prave RPG hry...preto je pre mna NDS lepsie...o kvalitnych japonskych rpg moze ist psp len snivat
preco mas iny nick? a aky program? CFW? inac ak chces ripnut tu hru z UMD disku tak vo VSH menu (stlac select v XM nastav USB DEVICE na UMD disc, zapoj usb do kompu, zkopiruj iso do pc, vo VSH nastav USB DEVICE naspet na MEMORY STICK a nakopiruj to iso do zlozky ISO
Nemam to odskusane ale malo by to fungovat nejak tak...
@kosmiklove samozrejme ze hravam pokemonov z GBA (fire red a leaf green) a novych pokemonov nemam rad lebo, no proste ich nemam rad nepacia sa mi podla mna stacilo tych prvych 151 pokemonov... tie nove zeldy ma neako nenadchly takze ich mam pass jedine co ma bavilo boli oracle of seasons a ages a to ako boli medzi sebou prepojene... kedze NDS nema psx emu tak prichadza o najlepsi diel FF7, takze neni o com... psp ma tiez kopu japonskych rpgciek sice som este zadne nehral, neako som tomu neprisel este na chut
@14@kosmiklove vsetky uvedene emulatory su aj na PSP + PSX (a o ten mi ide najviac)
MGS-Metal Gear Solid je pre mna (a mnoho inych) najlepsia hra zo vsetkych , dokonaly pribeh, na svoju dobu vzdy perfektna grafika, perfektny pribeh, paradne easter eggy, finty, detaily, prepracovanost a spominal som uz paradny pribeh?
kto nehral nevie, kto hral a hovori ze je to kktina tak bud skipnul vsetky videa a rozhovory alebo je to uplny idiot, a kto to naozaj hral tak musi somnou suhlasit
ak si este MGS nehral tak na pc si mozes zohnat MGS 1(je aj na PS a MGS 2(taktiez na ps2)
na msx2 je MG a MG2
MGS 3 je na ps2 a MGS 4 na ps3 ktore zial este nemam
@Zahi hral som tu PSX verziu a tak isto aj ngage2 verziu...neviem ale taketo strielacky ma moc nebavia...najradsej mam rpgcka...v pc mam teraz torchlight, diablo2 a momentalne rozohrany heroes5
na dsku som prave dohral kingdom hearts a chystam sa na bowsers inside story
hm strielacka? to si asi fakt videl akurat z lietadla.. skor by sa dalo povedat ze je to spionazna hra, kde by k prestrelke ani dojst nemalo (iba v niektorych hrou nanutenych situaciach) A hlavne tam ani o tu hratelnost moc nejde (aj ked je hodne dobra) ale skor o rozhovory a cutsceny... MGS 2,3,4, PO dokonalo doplnaju uplne komplikovany pribeh ktoremu uplne rozumie asi len sam Hideo Kojima
omg @zahi .... myslim, ze tuto 14 rocne dievca urcite nebude kupovat original UMD na to, aby z nich mohla doma robit piratske kopie...kriste pane skus pouzit mozog
@peter_piper preco by si mala tu hru kupovat? moze ju mat od niekoho pozicanu a chce si ju proste dumpnut, alebo kupila psp aj s umd a nechce sa jej to vlacit zosebou, snazil som sa iba poradit... a stejne podla jej novej diskusie skor chce stiahnutu hru dat do psp a ne dumpovat z UMD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a nie z cd ako to ty myslis ale z UMD disku
a tak ako pise @zahi potrebujes mat CFW cize customizovany firmware aby ti isli hrat iso hry...coz je dost velky problem spravit...ak to este nemas tak potrebujes k tomu este jedno psp co uz taketo upravy v sebe ma...
cize na zaver FUCK OFF SONY preto som si radsej kupil nintendo
aj tak NINTENDO DSi je BEST (jedine v com psp vedie je lepsi hardware a tym padom lepsia grafika...ale hry su rovnako nudne ako na pc...stale vylepsuju grafiku ale hratelnost stoji za hovno)
navyspe psp ma oproti nds dost nepohodlne ovladanie...a dotykovy display + hry vyuzivajuce kameru a mikrofon dava z hrania uplne iny zazitok
A ja niesom neaky fanusik dotykovych displayov, alebo hier s kamerou ci mikrofonom... jedine co by som si na ndsku zahral by bolo guitar hero a digimoni
inac na psp som uz videl aj emulator NDS ale celkom bieda (3fps) no ale mozna sa to niekedy optimalizuje natolko ze to bude hratelne
tiez su na to emulatory na hranie hier z inych hernych zariadeni, a nejde len o to dotykove ovladanie...vsetko sa ovlada tak isto ako na psp...sipky, A, B, X, Y a L, R...akurat miesto toho joysticku behas po dotykaci a je to docela fajn..hento na pspcku sa mi zle ovladalo...a hlavne webovy prehliadac + pisanie a vsetko je pohodlnejsie
guitar hero a digimoni nejsu moc zazivne hry na nds...inak je na nds niekolkonasobne viac hier ako na psp...sak co by si cakal od sialenych japoncov ?
a s tym emulatorom nds na psp moc to moc ruzovo nevidim...jednak by sa to tam nedalo poriadne ovladat a za dalsie ani super vykonny pc to dobre nezvlada...aj ked su uz na pc emulatory cez ktore sa to da ako tak hrat ale neni to na 100%...
Na NDS je aj emu na psx hry?
zase nds ma take hry ktore moze psp zavidiet ako napr seria pokemonov, final fantasy, mario, kingdom hearts, dragon quest alebo legend of zelda (toho je samozrejme viac, nechce sa mi to vsetko menovat)
ale co dokaze emulovat tak napr: WonderSwam, Dreamcast, GameBoy Pocket, Gameboy Color, Gameboy Advance, SNES, NES, PicoDrive, Sega Genesis, PCengine, Amstrad CPC 6128, ScummVM, NEoGeo pocket, NEoGeo, Sega Master System, Game Gear, MSX, MS-DOS, Commodore 64, COLECO VISON, ZX Spectrum, Atari 2600, ARCAE, MAME atd atd...
proste SONY a jeho herny svet sa nikdy nevyrovna nintendu
» bonusweb.idnes.cz/ds/recenze/mari...
co sa tyka FF tak psp verzie nedosahuju takych kvalit...je to samozrejme zase japonska hra takze hlavne tu je vsetko pre nintendo
gbc verzie zeldu su nic moc...keby si videl the minish cup (na gba) alebo spirit tracks pre nds to je ina bomba
maria si kukni co som ti dal vyssie link...to uz je uplne o niecom inom ako klasicky mario....toto je uz taka hopsacka prerobena do RPG...dragon quest je nieco podobne ako pokemon a ff...a kingdom hearts tiez...
ono ja mam najradsej prave RPG hry...preto je pre mna NDS lepsie...o kvalitnych japonskych rpg moze ist psp len snivat
Nemam to odskusane ale malo by to fungovat nejak tak...
MGS-Metal Gear Solid je pre mna (a mnoho inych) najlepsia hra zo vsetkych , dokonaly pribeh, na svoju dobu vzdy perfektna grafika, perfektny pribeh, paradne easter eggy, finty, detaily, prepracovanost a spominal som uz paradny pribeh?
kto nehral nevie, kto hral a hovori ze je to kktina tak bud skipnul vsetky videa a rozhovory alebo je to uplny idiot, a kto to naozaj hral tak musi somnou suhlasit
ak si este MGS nehral tak na pc si mozes zohnat MGS 1(je aj na PS a MGS 2(taktiez na ps2)
na msx2 je MG a MG2
MGS 3 je na ps2 a MGS 4 na ps3 ktore zial este nemam
na dsku som prave dohral kingdom hearts a chystam sa na bowsers inside story