jezisi...ja som nasho skolskeho psychologa milovala....vzdy som sa k nemu isla uliat z vyucka... ...ale on bol fakt dobry, sice mi robil len take profesijne a IQ testy, ale mohla som mu pomahat vyhodnocovat take nejake ine ....myslim, ze ked natrafis na nejakeho vazne dobre, so skusenostami, tak ti urcite pomoze
vytsriedala som ich asi desat a nepomohol mi ani jeden jedine co je na tom dobre je ze s avykecas inak vecsina z nich na teba vytahuje poucky z ucebnic a ti co nie tak nechapu ze mas nejaki problem kym to nie je daco konkretne pokial ten problem neúpomenujes neveria ze ti daco je iba ti djau tabletky
...chodim teraz k psychologicke...bola osm zatial iba raz, v piatok, uzo bolo so mnou zle, hovorili to vsetci...akoze tak zatialo mi nijak nepomohla lebo osm robila len nejake testy, IC a tak asi...v stredu sa dozviem vysledky ...na to sa k nej najviac tesim...inak ma tam taky pohodlny gaucik skoro ako v tych filmoch..ale hovrim, ja osm zatial len robila testy a pytala sa daco, to uz si necham pre seba
@24 ..myslis ze ked mam 14, tak som hlupa? alebo preco? nechapem tvojej poznamke, alebo mi skor pride nevhodna..vobec ma nepoznas..ale aj tak beriem tvoj nazor.
hej bola som u psychologicky...prave minulu stredu..bolo to vlastne sedenie ohladom vysokej skoly..a v skole sme robili v juni testy a toto bolo vlastne aj take vyhodnotenie...
neviem, ci mi pomohla, tym, ze povedala, ze: ano hodis sa na taku skolu kam chces ist...
a skoro vobec sa mi nepozerala do oci...to mi vadilo
bola som, a pomohlo, prebudila vo mne potlačované komunikačné schopnosti, prišla som na to, že aj ja môžem byť vypočutá, ba dokonca niekto môže so mnou aj súúúúúhlasiť!!! (ironic)
no studovat by som to aj ja rada sla len neviem ci sa na to hodim.. amm dost velke problemy so svojimi problémami a nie to este.. pomahat niekomu inemu aj ked to robim rada.. len vo všetkom pomoct neviem..
Bola som u školskej psychologičky kvôli testom pre výber povolania a môžem len pochváliť, porozprávala sa so mnou, zhodnotila výsledky a vďaka nej som už druhý rok tam kde som a som tam spokojná (sama od seba by som si asi na tú školu netrúfla, neverila som že na to mám... )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
A s tou pomocou, je to tak 50 na 50. Raz mi pomohol, raz vôbec
z matkinho donutenia...ale som tvrdohlavy, takze nepomohla...
a kde ta tlaci topanka?
asi vieme vysledok
no to ten ti uz nepomoze
si to vobec nepochopila
co?
@9 vis co nevim.ale jeden raz to bolo na moje prosebne volanie
neviem, ci mi pomohla, tym, ze povedala, ze: ano hodis sa na taku skolu kam chces ist...
a skoro vobec sa mi nepozerala do oci...to mi vadilo
ak ťa niečo trápi a doma ti pomôcť nevedia, tak sa neboj psychológa. za to sedenie "nič" nedáš, a nemusí o tom ani nikto vedieť.
a teraz mimo toho mojho nesplneneho sna celkom ma laka ale ist psychologiu dakedy v buducnosti studovat...