Konešne po dlhom čase, som sa rozhodla porozprávať úplne o svojich problémoch. Tak teda ideme ku psychologičke! Prídeme tam, celé natešené(ja a kamoška), že nám niekto pomôže preskákať sa problémami,a čo nám teta nepovie???"My sme zameraní len na základné
poviem ti posedenie u psychologičky nieje nič moc...teda ja som nemala z toho dobrý pocit..Hovoriť o mojich problemoch atd.atd. A čo spravila? Naučila ma autogenny trening a to bolo všetko....Ale viem že isto by som za ňou nešla z nejakými problémmi....hento bol len piosledný pokus...vyše ročné problémi z bruchom a žiadny lekar nevedel čo mije....priliš vela stresu a nervov
ja som bola u takej psychologicky v Topoľčanoch...ked som jej vsetko povedala tak mi dala najavo ze som psychopat,a zavolala mojej mame...takze zbytocne som tam bola...ale aspon som sa uliala zo skoly..
@14 lenže ja nepotrebujem písať, ja sa potrebujem rozprávať.To, že to napíšem a dostanem na to odpoveď mi nepomôže, lebo viem, že aj tak nepoviem všetko...
@13 mne by stačilo, kebyže mi povie či som psychopat, či je psychopatické moje okolie alebo či ma tá schyzofrémia, čo mám mať neoficiálne zdedenú, chytá už dnes...
Ja som tiež bola...to si moja mama myslela,že mi hrabe,lebo som revala dva dni v kuse.
Poslala ma teda k tete psychologičke a tá mi povedala,že som príliš dospelá,príliš sa zaoberám vecami iných ako svojimi,že na svoj vek privela čítam.
A keď som sa jej tam rozrevala,že nie som nejak psychicky labilná,vysvetlila som jej,že beriem lieky,ktoré uspávajú a jeeeeje...zistili sme,že to som revala z tých liekov,pretože ja som nespala,ale behala a čítala knihy...
@charlottkkaa A v skole nemate psychologa? Pretoze aj na vacsine strednych byva, alebo skus povedat vychovnej poradkyni (alebo jak sa vola), ze by si sa chcela s niekym takym porozpravat a ci by niekoho nepoznala.
13 typickáa hranolka : vitaj do klubu deni z toho si nič nerob fakt niektore cvokárky suú choré vraví sa tomu profesionalna deformácia funguju ksua vo vlastnom svete : nebojjkaj ono sa to vyrieši raz vyštudujem a budeš uku mne chodit
...ja chodievam/chodievala osm(dnes osm bola asi poslednykrat ) k psychologicke, a tu mi preplacala poistovna ...
teda ak sa tvoje psychicke problemy odzrkadlia nejako aj na tvojom fyzickom zdravi, a ked ti da napr. tvoja obvodna odporucanie ku psychologicke, tak vtedy ti to poistovna preplati..teda okolo 20 sedeni..aspon u mna to tak bolo.
..a co sa tyka tych skolskych psychologov, tak treba ist k normalnej detskej a pre mladez (do 18 rokov), ktora sa nespecializuje na skoly, ci uz su to ZS alebo SS..aj my mame skolsku psychologicku, ale to je nieco uplne ine..
..ja som nemala zlu skusenost, v pohode..akurat nie osm typ, ktory sa niekomu cudziemu len tak zdoveri, cize sme riesili banalne veci ako skola atd., alebo som si u nej len tak hodinku polezala/posedela, ona spravila cajik ...v pohode no..
prosím ťa dnešný psycháči sú na 2 veci človek tam príde, myslí si, že sa vyrozpráva a oni na neho vytiahnu nejaké blbé kartičky s farbami a pýtajú sa ho, ktorá sa mu najviac páči a na základe toho vydedukujú, že je úplne normálny a pošlú ho domov Byť tebou, tak tam ani nejdem Úplná zbytočnosť, aj tak ti nepomôžu určite viac pomôže pokecať o tom s kamoškami
tvoj hnev je neopravneny, ak by si chcela zmenit tvoje problemi, tak by si tam sla. O tvojom problemu by si povedala aj mame, aby ti dala na bus. .....
naco psychologicke??? s kamoskou sa porozpravas lepsie a este aj lepsie poradi, lebo pozna teba aj celu situaciu a niekedy ti moze fakt poradit iba clovek ktoremu veris a ktorý ta pozna...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Viem, že je problém je najísť bezplatného psychológa pre dospelých alebo pre mladých, čo už nechodia na zš.
@8 No mne by nevadilo, ani keby bol platený, len už som sa tešila, že si dohodneme termín a že sa možno po čase budem mať lepšie...Príliš snívam...
@13 mne by stačilo, kebyže mi povie či som psychopat, či je psychopatické moje okolie alebo či ma tá schyzofrémia, čo mám mať neoficiálne zdedenú, chytá už dnes...
Poslala ma teda k tete psychologičke a tá mi povedala,že som príliš dospelá,príliš sa zaoberám vecami iných ako svojimi,že na svoj vek privela čítam.
A keď som sa jej tam rozrevala,že nie som nejak psychicky labilná,vysvetlila som jej,že beriem lieky,ktoré uspávajú a jeeeeje...zistili sme,že to som revala z tých liekov,pretože ja som nespala,ale behala a čítala knihy...
teda ak sa tvoje psychicke problemy odzrkadlia nejako aj na tvojom fyzickom zdravi, a ked ti da napr. tvoja obvodna odporucanie ku psychologicke, tak vtedy ti to poistovna preplati..teda okolo 20 sedeni..aspon u mna to tak bolo.
..a co sa tyka tych skolskych psychologov, tak treba ist k normalnej detskej a pre mladez (do 18 rokov), ktora sa nespecializuje na skoly, ci uz su to ZS alebo SS..aj my mame skolsku psychologicku, ale to je nieco uplne ine..
dobre zas nebudem ani spať
A ja by som nemala ísť problém aj do BB, lenže rodičia ma nepustia...Preto som nahnevaná