hlavne ku konci filmu Fight Club je to psycho. ked sa dozvie ze ma imaginarne zle "dvojca" ja ked som to pozeral kukal som na to jak chuj a cely dej bol zrazu uplne inak
Zodiac, Americké psycho (na tom som sa nasmiala , Memento, Mlčanie jahniat, Prestige (môj obľúbený, veľmi dobrý), Šiesty zmysel, Znamenia, nedávno išla v telke Insomnia, Mechanik (to je tiež celkom dobré)
Donnie Darko, obľúbený film, veľmi, veľmi dobrý
a podľa mňa aj Secret Window s Johnny Deppom by mohlo byť... a keď už sme pri tom, tak aj Silent Hill alebo The Uninvited
no a dalsi tip: Shrink (2009) -Kevin Spacey v ulohe prominentneho psychiatra, mam rad jeho filmy. Nejde o psychothriller, ale je skor psychologicku dramu
a ešte ospalá diera, insomnia, inač musím povedat matrix (to som ho po po prvý krát videl, a dokonca na markize) prekliaty ostrov, osada (to by mohol byt ten najlepší film ale tým neskutočne nudným, nezáživným dejom od polovice filmu a zakončením, a ešte obsadením (sa mi hnusili tie samé modré neprirodzené oči ) Inač čisté psycho sú: úkryt, hra - od Davida Finchera, a všetky filmy od neho sú dokonalé psycho umelecké filmy: Muži, ktorí nenávidia ženy, Podivný prípad Benjamina Buttona (smutný film) Sedem tak to je asi NO1,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
@lem0n wtf ?
Skveléé to je .. jeden z mojich naj naj najobľúbenejších .. a hrajú tam fešáci (ale moc si ich neobľúb ) a tá blondy z Odloženého prípadu
» www.csfd.cz/film/2667-klub-...
» www.csfd.cz/film/235492-pro...
kritici vycitaju napadnu podobnost na lyncha, ale je to dobry film
The others
Donnie Darko, obľúbený film, veľmi, veľmi dobrý
a podľa mňa aj Secret Window s Johnny Deppom by mohlo byť... a keď už sme pri tom, tak aj Silent Hill alebo The Uninvited
» www.csfd.cz/film/134544-hra...
ale bacha, nepit, nefajcit travu, lebo nic nepohcopis Ja som pohcopil az hodinu a pol po filme a to som pozeral s cistou hlavou
no a dalsi tip: Shrink (2009) -Kevin Spacey v ulohe prominentneho psychiatra, mam rad jeho filmy. Nejde o psychothriller, ale je skor psychologicku dramu
Mystic river/tajomná rieka
Ty musiš byť retardovany ty vole
@julienne ja som nevidel mlcanie jahniat, musim to zmenit,