@8 suhlasim, ked je teplo tak si radsej na plet negrcajte make-up
a ano najskor sa dava make-up a potom az puder, labutienka robi strasne silnu vrstvu tapety...
lepsie je pouzit stetec, a ked puder lepsie transparntny ako kopaktny / rozdiel: transparetny- fixuje make-up plet sa po nom neleskne,je sypkeho zlozenia, a neposobi ako nanos..., kompaktny je tapeta/
v lete odporucam nepouzivat make-up iba ked uz tak navecer, ked ides na nejaku aksn
ved v teple dobre nedrzia a posobi to skor opacne,leskne sa ako prasiatko, teda to nepomaha, pokial mas horsiu plet si hod korektor na vyrazky, a pozor aj s korektorom aby ti ich aj zakril a neupozornil na ne este viac...
takéto veci sú len pre ľudí s nezdravou pleťou alebo ľudí čo sa zmachlia jak veľkonočné vajíčko a myslia si že sú sexi, hej hlavne v lete keď im celý make-up stečie a potom sú tu ešte starší ľudia, ktorých pleť nie je taká mladá, takže myslím si že mladým babám to ani netreba
@13 nanášaš si púder prstami? to je dosť problematické nie? použi štetec a daj si poradiť od @tia999
inak ja make - up používam, ale v takomto teple nie, radšej volím len púder
a veľmi tetno púder nepoužívam, lebo 1.) zla sa mi nanáša, 2.) aj ked z počiatku to celkom dobre drží, tak nevydrží a zoranžovie... radšej ho mám odložený v šuflíku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a to myslim uprimne vazne...a v dobrom
Preboha...
a ano najskor sa dava make-up a potom az puder, labutienka robi strasne silnu vrstvu tapety...
lepsie je pouzit stetec, a ked puder lepsie transparntny ako kopaktny / rozdiel: transparetny- fixuje make-up plet sa po nom neleskne,je sypkeho zlozenia, a neposobi ako nanos..., kompaktny je tapeta/
v lete odporucam nepouzivat make-up iba ked uz tak navecer, ked ides na nejaku aksn
ved v teple dobre nedrzia a posobi to skor opacne,leskne sa ako prasiatko, teda to nepomaha, pokial mas horsiu plet si hod korektor na vyrazky, a pozor aj s korektorom aby ti ich aj zakril a neupozornil na ne este viac...
radsej si nechaj mierne opalit tvar...
pod make-upom sa v lete dusi
inak ja make - up používam, ale v takomto teple nie, radšej volím len púder
a veľmi tetno púder nepoužívam, lebo 1.) zla sa mi nanáša, 2.) aj ked z počiatku to celkom dobre drží, tak nevydrží a zoranžovie... radšej ho mám odložený v šuflíku
...toľko moje skúsenosti