Prvom rade by som sa chcel ospravedlnit adminovi za nadavku ..toto nieje ziadna nenavist rasizmus ani nic podobne...ale stalo sa mi ze viac krat ma prepadly punkaci a poskakaly mi po hlave len zato ze pocuvam svoju hudbu..je to tak asi som im bol nesympat
Osobne nemusim ani jednych ani druhych (nackovia, antifaci). Take iste ku*vy su to. Nackovia podporuju niekoho, kto by ich vyvrazdil. A afaci sa zas tvaria ako anjelici a pri tom, pri kazdom proteste rozmlatia vyklady a podobne... Zberba.
nechcem aby sa tu rozoberaly jednotlyve skupinove ciny ale iba som chcel vyjadrit som osobny nazor a slovo teda nadavku ,nackovia, nepodporujem mam rad odborny nazov nacionalizmus ci narodny socializmus ale to uz je o politike a o inom...za chyby nemozem mam blbu klavesnicu sorry
asi ste nepochopili ze "punkaci" ktori chlastaju robia bordel trapne prezentuju punk niesu punkaci len pozisti ako napriklad vy...ani neviete co je skin ani hovno neviete....teda tommyhot mozno hej a mozno chavez vie o com hovori ale zakladatel diskusie view hovno s prepacenim
Chavez : Je tam I ale nie preto je N pl. ( to byva pri pridavnych menach ) ale preto bo je to vzor chlap ... a tema? drbo zalozil dalsu temu ..no comennt
Cocca-colla: a ja som tajne dufal, ze si to nikto nevsimne Hej mas pravdu, ja som si to tiez vsimol, ked som to po sebe precital (ale povedzme si uprimne, kto upozorni na svoje chyby dobrovolne?
Peb17: no ono podla jedneho "delenia" co som videl, tak ti nasi skini su "nazi-skins" a vtedy to sedi. Ale original skinheads (ti uplne prvi) nemali s rasizmom nic spolocne. Ti boli hlavne proti hipikom a mali medzi sebou aj cernochov. Ale zbytocne je to tu rozoberat, kedze je to vsetko v teme rasizmus (forum: vztahy)
fasista:trapas.si obycajny pozsta trapny a raz z toho tvoj mozog hadam vyrastie.ty riadny fasista. som si ista ze ani nevies co je fasizmus.a keby nebolo cernochov z jamaiky reggae a ska ziadny skin by nikdy nebol.
Fasista: nauc sa aspon pisat, kto to ma po tebe lustit? Si typicka vygumovana hlava, co nema ani sajn v co veri, preco to tak je, ako to vsetko zacalo. Vies akurat tak, ze Screwdriver, ISD, potom blood and honour (nepropaguejm nic, len pisem fakty, ktore su volne dostupne na nete) a ze mate mat holu hlavu, bomberku a marteny.
pozri ja si myslim ze kazdy si moze robit co chce(napr sa ozierat) a ked robia bordel tak je to len vec policie, ja som u nas v KE napr vcera dostal pokutu za znecistovanie v starom meste( neviem presne ci to je len mestska vyhlaska alebo co), a dalej ohladom tych bitiek som dostal vcera skoro bitku od totalne naliatych(1. prispevok: to ze je niekto nacista este vobec neznamena ze nepije) nackov a len tak ani som nemal sluchatka ani nemam velmi vlasy, cize to zavisi podla mna skor od nalady ludi
pre vsetkych nackov: hned po zidoch a ciganoch sme boli na rade my!!!
a je tiez pravda, ze piju vsetci, bez ohladu na hudobny styl.
a ked uz, tak asi tam u vas mate drbnutych pozerov, lebo ja ked pocuvam o nejakych vytrznostiach, tak su to poväcsine nazi, nazi-skins, "hooligans" a pod... toto fakt pocujem prvykrat, ze punkaci niekomu ublizovali. ja poznam vela punkacov drviva väcsina z nich su uplne uzasni ludia a jeden kamarat je dost casto bity len za to, ze nosi converse a odznaky.
JEHO PRISPEVKOM NEVENUJTE VELKU POZORNOST .JE TO SCHYZOŠ. STALE MA NEAKY VNUTORNY PROBLEM SVOJHO ZAČLENOVANIA DO SPOLOČNOSTI .VZDY MU NIEKTO UBLIŽUJE CHUDAKOVI LEN PRETO ŽE JE NACEK
all cops are bastards.. ? ale na tohto dementa treba ujov v bielych plášťoch... Pekne na samotku nak rozmyšla nad zmyslom života a dá normálnym pokoj...
lol na poisseuxovi je pekne vidiet zakladne crty nackov:
1.minimalna rozumova kapacita a vyjadrovacie schopnosti.
2.na jednej strane hranie sa na panov bohov a na druhej strane neskutocna zbabelost. asi by som sa na tvojom mieste trocha hanbil vyplakavat na tinedzerskom portali, ze ta biju punkaci ked nie ste dvadsiati na jedneho, tak uz utekas za mamou, ze?
okrem toho nie punkaci su znami svojou vlastnostou presadzovat svoje nazory hrubou silou. tym su preslaveni sprosti nackovia ako ty a prave preto sa cudujem, ako mozes napisat takuto sprostost. "skaredi punkaci robia v meste bordel a maltia nevinnych ludi a my chudacikovia nackovia len bojujeme proti drogam a za cistotu nasho mesta a sme mimoriadne mierumilovni". poviem ti len tolko, ze to mas trocha pomylene.
cudujem sa, ze sa mi vobec chce na teba reagovat, pretoze to aj tak nepochopis. od zaciatku sa mi totiz javis ako clovek, ktoreho este aj z osobitnej skoly vyleju.
P.S. pre tommyhota: to som rad, ze popieras akekolvek naznaky punkoveho ducha v sebe a pripajas s k nackovskym nazorom. aspon viem co si mam o tebe mysliet
Zrazu, jaky je mudry, že keby bolo Hitlera, tak sme tu neni a nie su problemy, fiha, to je reč odbornika Tak za prve: neviem ako sa to vlastne nazývaš ty nacionalista, neonacista alebo čím sa tváriš že si... To mi je jedno, chcem povedať, že kto proste príliž v niečo verí, tak robí nesprávnu vec. Ludia, ak ste si ešte nevšimli, tak tento svet nie je založený na jednej stránke, vždy existuje aj druhá možnosť a ked človek príliž verí v jedno, tak určite robí chybu. Akonáhle sa dokážete pozrieť na vec z iného uhlu pohľadu (dokáže len málokto) inheď zistí, že: všetko dobré je na niečo zlé,, čiže objaví ameriku. a toto je podstata... a prosim nepište veci, ako: punk je na pču, alebo nacisti su na pču,, všecko je na pču!
piseux pise ze je skin, pocuva ska ako kazdy normalnny skinhead...rude boy, pritom priznava ze je nacek, a ze je jedno co bolo ale dolezite je ze teraz su naci skins...njeje mimo? aha to je otazka
to PEB17: a nebola si to nahodou ty ktora si mi pred par mesiacmi do tajnej spravy pisala ze :,, kazdy punkac je automaticky antifak".
Vies nemozem povedat ze suhlasim so vsetkym co napisal zakladatel diskusie ale... ty si urcite ta najpovolanejsia ktora tu ma rozdavat rady ohladom tychto otazok
mozno by si si mala riadit Nietzscheho vyrokom :
Rok treba mlčať, aby sa človek odnaučil tárať a naučil sa hovoriť.
ahoj tvoj nadpis k článku ma fakt vytočil, tiež počúvam punk, punkáčov ako ľudí som proste vnímala ako tých ktorý si žijú svoj život, nestarajú sa o názory iných...kašlu na svet..preto ma to trochu prekvapilo, tak proste malo by sa to riešiť policiou aj keď viem že tá sa na to môže vykašlať..ale mal by si to skúsiť..ďakujem za tento pohlad..
Vies... nehadz nas vsetkych do jedneho vreca...Keby henti vedeli co je vlastne punk a o com to je taq bi asi neprepadali a nemlatili ludi!!! A v kazdom style sa najdu nejaky ti pozeri... ti emo pozeri sa rezu, a punk-pozeri robia toto... keby su pravi punkeri taq asi vedia ze punk je predovsetkym o slobode a hudbe o protikomercnej myslienke, o tom ze vsetci sme si rovny, o anarchii v pravom slovazmysle, a nie o chlastani a drogovani a okradani a mlateni ludi... Toto su obycajne socky co maju s punkom spolocne je to ze ho pocuvaju!!! A pravy punker je ten gdo ma punk v srdci...
ROBIA HANBU PUNKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vykrikuju punks not dead a pritom ho sami zabijaju...TRAPNI POZERI!!! sorry 13 rocne decko je zas premudrele
to si asi robíte prdel kriste pane vkuse počúvať dookola to,že by nás Hitler vyvraždil je úplne šialené a stále to píšu tí istý dementi...keby bol Hitler vyhral vojnu narodili by ste sa ako nemci!!!koľkokrát to mám opakovať...mám taký pocit že v skutočnosti je vám celý Hitler ukradnutý proste ste veľká antifa zato,že ste párkrát dostali cez hubu...proste zakomplexovaný ľudia...a teraz k téme:punkáčov nemusím vobec ani ja.Čo punkáč,to alkoholik proste SOCKY a že prečo ich ľudia odsudzujú pozriem na lavičku a kto tam nespí???váš slávny punky-šašo a hneď vedľa neho jeho dobrá kamarátka sladká pani tak o čo tu ide???
@49 ale toto niesu pravi punkaci... su to trapne socky co newedia o com je punk... necem sa furt opakovat ale je to taq... je mi z nich dost smutno pretoze punk sam o sebe je velmi pekna vec... ale tito mu robia taku reklamu ze kazdy teraz ked sa povie punk predstavi si opilca co setkych bije a hulaka ale to neni prawda!!!!! asi nigdo nechape o com hovorim... ale ludia zobudte sa wed vy ani newite co je punk... cest vinimkam!
no tak ti akoze punkaci o ktorych ty pises tak to nesu vobec punkaci a velke hovno vedia o com je vlastne punk. oni chapu pod tym len alkohol, fetovat a nedajboze drogovat. perfektnu reklamu robia punku. takym punkacom by som aj ja hned jednu dal na hubu nech sa spametaju cim skor. ich to prejde, pride nejaky novy styl co bude "in" a uz bude po pravych velikych punkacov.
pre anarchylove: no tak to velika pravda, pre nich je uz aj tak punk davno mrtvy. si myslia ze ked sa oblecu ako punkaci tak su najvecsi borci na svete.
a punk bol od zaciatku proti drogam aj tomu trapnemu fetovaniu. punkac co fetuje nie je punkac ale velky koko.t
nemam rad ked vsetkych hadzete do jedneho vreca... su ludia co su pankaci a su ludia co to o sebe len tvrdia... ako prava socka sa musi človek veru narodiť a nie len kopirovat čo ja poznam pankačov, prave socky , od nas.. tak su dzivi, su zlati.. len chlastaju a bavia sa.. a VZIVOTE som nevidel a nepocul ze by boli zodpovedni za akukolvek materialisticku skodu... preto si myslim ze ked niekoho napadne skupinka ludi obliekajucich sa ako punk, treba sa takej podobnej vyhybat.. ale nie odvrhnut vsetkch pankacov! ja osobne som metalista, no pankacov mam naozaj rad
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
Osobne nemusim ani jednych ani druhych (nackovia, antifaci). Take iste ku*vy su to. Nackovia podporuju niekoho, kto by ich vyvrazdil. A afaci sa zas tvaria ako anjelici a pri tom, pri kazdom proteste rozmlatia vyklady a podobne... Zberba.
Peb17: no ono podla jedneho "delenia" co som videl, tak ti nasi skini su "nazi-skins" a vtedy to sedi. Ale original skinheads (ti uplne prvi) nemali s rasizmom nic spolocne. Ti boli hlavne proti hipikom a mali medzi sebou aj cernochov. Ale zbytocne je to tu rozoberat, kedze je to vsetko v teme rasizmus (forum: vztahy)
Nastastie nie vsetci su taki obmedzeni ako ty.
a je tiez pravda, ze piju vsetci, bez ohladu na hudobny styl.
a ked uz, tak asi tam u vas mate drbnutych pozerov, lebo ja ked pocuvam o nejakych vytrznostiach, tak su to poväcsine nazi, nazi-skins, "hooligans" a pod... toto fakt pocujem prvykrat, ze punkaci niekomu ublizovali. ja poznam vela punkacov drviva väcsina z nich su uplne uzasni ludia a jeden kamarat je dost casto bity len za to, ze nosi converse a odznaky.
1.minimalna rozumova kapacita a vyjadrovacie schopnosti.
2.na jednej strane hranie sa na panov bohov a na druhej strane neskutocna zbabelost. asi by som sa na tvojom mieste trocha hanbil vyplakavat na tinedzerskom portali, ze ta biju punkaci ked nie ste dvadsiati na jedneho, tak uz utekas za mamou, ze?
okrem toho nie punkaci su znami svojou vlastnostou presadzovat svoje nazory hrubou silou. tym su preslaveni sprosti nackovia ako ty a prave preto sa cudujem, ako mozes napisat takuto sprostost. "skaredi punkaci robia v meste bordel a maltia nevinnych ludi a my chudacikovia nackovia len bojujeme proti drogam a za cistotu nasho mesta a sme mimoriadne mierumilovni". poviem ti len tolko, ze to mas trocha pomylene.
cudujem sa, ze sa mi vobec chce na teba reagovat, pretoze to aj tak nepochopis. od zaciatku sa mi totiz javis ako clovek, ktoreho este aj z osobitnej skoly vyleju.
P.S. pre tommyhota: to som rad, ze popieras akekolvek naznaky punkoveho ducha v sebe a pripajas s k nackovskym nazorom. aspon viem co si mam o tebe mysliet
Vies nemozem povedat ze suhlasim so vsetkym co napisal zakladatel diskusie ale... ty si urcite ta najpovolanejsia ktora tu ma rozdavat rady ohladom tychto otazok
mozno by si si mala riadit Nietzscheho vyrokom :
Rok treba mlčať, aby sa človek odnaučil tárať a naučil sa hovoriť.
pre anarchylove: no tak to velika pravda, pre nich je uz aj tak punk davno mrtvy. si myslia ze ked sa oblecu ako punkaci tak su najvecsi borci na svete.
a punk bol od zaciatku proti drogam aj tomu trapnemu fetovaniu. punkac co fetuje nie je punkac ale velky koko.t
huh rozpisal som sa, toto je tema na dlho
punkacom sa nestavas punkacom sa rodis a tito sa tak nenarodili