Ľudkovia zlatí hrôza! asi mám infekciu v pupku,alebo čo.Keď dám doňho prst a ovoniam dosť divne to zapácha. Stretli ste sa s tým niekto,alebo som sama neboráčka?Asi dám o tom anketu.
ah jaj, este som to neskusal a ani neidem a asi by ma to ani nikdy nenapadlo ...a stym ,ze ci ti tam nieco nezomrelo, mozno potkan, niekde v rusku mafia tak tyra svoje obete, ze im da na brucho potkana a prikryju ho vedrom a on sa nazi dostat von, tak sa hrabe do pupka, neprijemne, nie?? a ze vraj v noci, sa vam tam moze zatulat aj hmyz, ale tak tomu ani tak neverim
@13 preco by si to mazala? porusuje nejake pravidla? je to vtipne, nie je to uplne od veci tak co
no a ked nepomoze sprcha...na ten gombik by som sa moc nespoliehala. ja osobne teda nemam gombik od rifli prilis blizko pupku, jedine nohavice so zvysenym pasom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
My tu nie sme lekári, zájdi lekárovi
Pokiaľ si nerobíš prču
no a ked nepomoze sprcha...na ten gombik by som sa moc nespoliehala. ja osobne teda nemam gombik od rifli prilis blizko pupku, jedine nohavice so zvysenym pasom