Toto je skôr otázka pre baby. Dali by ste kamarátovi pusu na líce keď sa fotíte? Znamená to že chcete niečo viac alebo to baby nevnímajú nijak špeciálne? PS: bola trošku pripitučká
1, bobor fakt nie je dobrý nick
2, ak chceš cez fórum na nete vidieť do hlavy tvojej pripitej kamarátky, žiaľ, nejde to
3, hej, dala by som kamarátovi pusu na líce, keď sa fotíme, otázne je, ktorému, v akej situácii a pod.
4, neznamená to že chcem niečo viac
5, neviem ako to vnímajú baby
@marleymt neviem čo sa ti na bobrovi nepáči..zviera ako každé iné a nikto nikde nanpísal že jej cez forum na nete chcem vidieť do hlavy pýtal som sa iba na názory
závisí od toho aký kamarát, proste niektorým kamarátom bez problémov a absolútne nič viac v tom nie je, niektorým nikdy v živote lebo by to bolo creepy
sú kamaráti, ktorým by som dala pusu na líce asi celkom v pohode.
ale nerobievam to, neni to moje obľúbené gesto.
a neznamená to, že chcem "niečo viac"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
2, ak chceš cez fórum na nete vidieť do hlavy tvojej pripitej kamarátky, žiaľ, nejde to
3, hej, dala by som kamarátovi pusu na líce, keď sa fotíme, otázne je, ktorému, v akej situácii a pod.
4, neznamená to že chcem niečo viac
5, neviem ako to vnímajú baby
ale nerobievam to, neni to moje obľúbené gesto.
a neznamená to, že chcem "niečo viac"
Ked na nu budes cakat nikdy nepride...