@rici135 no, veď ak nemáš zdravotnú kartu, tak ti stačí aj záručák.. a keď nemáš ani ten, tak stačí ISIC... ale čo ja som bola naposledy v kasíne, tak som len pekne poprosila sbs-kara a dala som mu do vačku lizatko.. a on ma pustil..
a neveril by si! čo sa ešte nestalo! tak si predstav, že som hrala ruletu a vyhrala som 500 evro .. a potom som skúsila aj také tie všelijaké mašiny, tam som tiež povyhrávala.
Áno pustia.
Oficialne by mali kontrolovat cosi ale nic nekontroluju vacsinou.
Problem moze nastat ak by si nieco mozno vyhral tak potom velmi ochotne prekontroluju co sa da.
Myslim si ze to dost zalezi aj od toho ako vyzeras pripadne s kym tam prides Ked mas kludne aj 15 ale vyzeras ako zmalovana slapka a prides tam s nejakym nabuchanym typeckom tak si od teba nebude nikto nic pytat .. ale ked mas fejs ako 13 rocny parchant ( co bohuzial vacsinou chlapci mavaju, lebo nadoberaju muzske posobenie az niekedy po 20 ke a prides tam sam ci s nejakymi tvojimi kamosmi (co sice maju uz 18 ale aj tak vsetci na pohlad posobite ako banda deciek) tak urcite jo Ako mali by to kontrolovat ale vela z nich to nerobi tiez aj zalezi od toho ako sa pan USB-kar vyspal ci ako sa mu pozdavas atd, atd
Ja mam 25 a minule som bola v herni s frajom a ani som nehrala iba som pozerala ako on hra, a dosla za mnou zenstina mozno mladsia odo mna a vypytala si OP odo mna
(ale celkom si vychutnavam tie zarazene pohlady ked tety zistia ze 18-ku mam uz peknych par rokov za sebou )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
a neveril by si! čo sa ešte nestalo! tak si predstav, že som hrala ruletu a vyhrala som 500 evro .. a potom som skúsila aj také tie všelijaké mašiny, tam som tiež povyhrávala.
Oficialne by mali kontrolovat cosi ale nic nekontroluju vacsinou.
Problem moze nastat ak by si nieco mozno vyhral tak potom velmi ochotne prekontroluju co sa da.
(ale celkom si vychutnavam tie zarazene pohlady ked tety zistia ze 18-ku mam uz peknych par rokov za sebou )
Ak ťa mama preklína aby si prehovoril staršieho brata aby zanechal hazard tak sa prešmykni a prejdi tam rovno bez suhlasu sbs