Som dneska siel domov busom z KE do PO a v podstate sme si s kamosom pohli aby sme si v buse kludne sadli a nemuseli stat. Prisli sme skor a usli sa nam v poho miesta. A potom nastupili pred odchodom nejaek zenske mlade studentky a posledna sa na mna aj kamosa vybehla ze com nepustime zeny sadnut Tak som ju pustil ale celu cestu som rozmyslal ze som to nemal robit. Prisla uplne posledna a mala teda 20 rokov alebo kolko takze si nemyslim ze je dostatocne stara aby som ju mal pustat. Ak by povedala ze ju bolia nohy a ci ju nemozme pustit tak by som to bral v pohode. Ale mi prisla nevychovana Pustili by ste ju sadnut ?
dobre možno by som ju v amoku pustil, čo je dosť pravdepodobné ale určite by som jej povedal, že nie je moja povinnosť niekoho púšťať a z princípu by mi vadilo, že si o to vyžiadala ako keby sa celý svet točil okolo nej teraz
mne aj keby to povedal starší človek toto, tak ho pustím aby som sa vyhol nejakej trápnej situácií ale vysvetlil by som mu to
pochybujem ze by sa ku mne ozvala, ja ked som chodil v buse tak som vacsinou spal alebo mal nepricetny pohlad do blba, ale pokial by sa ma milo opytala tak by som ju pustil a keby drzo tak by som ju nepustil
@sapphirizing mne bolo skor luto ze ma taky pristup k problemu bude to mat v zivote tazke ale ako inac mi je nazor inych ludi ukradnuty, ale co uz clovek sa uci cely zivot nabuduce budem vediet
Presne toto isté sa stalo kamarátovi. Tá baba bola strašne protivná a keď ju prvý krát nechcel pustiť, úplne naň vybehla, že čo si o sebe myslí a podobne. Uľútostilo sa mi ho, tak som jej povedala "Ak nie si tehotná alebo dôchodkyňa, tak stoj. Prvá možnosť je dosť polemizujúca ako tak vidím."
Ak vybehla agresívne , tak by som jej povedal že keby prišla pekne a spýtala sa , tak by som ju pustil . Ale takto určite nie . Alebo , lepší nápad . Pustil by som ju s tým že sa správa hlúpo , a absolutne bezdôvodne sa rozčuluje , ale pustil by som ju a celú cestu by som sa jej pýtal či sa jej sedí dobre a pohodlne . Nech sa cíti blbo .
a nie nepustil.. aj keby bola zrovna o dva roky starsia.. ak sa slusne spyta, ci ju mozem pustit, alebo vidim ze ma plno tasiek, velky batoh atd, tak by som nemal problem... ale ak by na mna hentak vystekla, tak by som ju tak zjebal, ze by radsej sama od seba na dalsej zastavke vystupila..
ak by sa na mna takto vyrutila, tak nie (mimochodom co viem, tak v zapadnych krajinach sa taketo "uprednostnovanie zien nepatri, pretoze tym dava muz najavo, ze su slabsie ako on a ze nie su si rovni..)... ale zas keby jej bolo zle, bola unavena alebo neviem a normalne poprosi, nevidim najmensi dovod...
akurat minuly tyzden jedna mlada zena stala nedaleko mna, bolo jej zle a odpadla...samozrejme som ju hned posadil na moje miesto, ale mal som vycitky.. keby sa aspon popytala, ze ci moze sadnut
@32 Mne tiež napadol nejaký taký "teror." A žartovala by som, či nechce priniesť ešte vankúšik pod zadok alebo nejaký nápoj nezbehnem objednať alebooo..
Ak by to bolo možné tak by som ju určite pustil. Možno by som podpichol nech poprosí ale asi ani to nie. Pokiaľ to nie je fakt že dlhá cesta(čo PO KE nie je) a ja nemám fakt že plné ruky tak by mi nerobilo problém pustiť ani chalana. Som mladý mám sedavé zamestnanie a tak nepotrebujem nutne sedieť.
zase z KE do PO je 20-30 minútová cesta tak v pohode. v MHDčke nemám problém vstať tak nevidím dôvod, prečo by som nevstal v buse. keby som však išiel vyše 60 km tak by ma ani nehlo
"Ta znaš že hej" by bola veta ktorú by som povedal hneď potom čo by taká piča nazvala seba ženou.. proste keď to je "žena" tak by sa mala tak vedieť aj správať a nie jak dajaké kurvisko -.-"
ženy sú sprosté. pustila by som ju len keby bola tehotná alebo postihnutá. a v prípade, že by to bola cesta cez pol tejto našej malebnej republiky, dohodla by som sa s ňou na tom, že sa budeme striedať, lebo napr. stáť od BB do BA je dosť na nevydržanie........
@dconan sprosty si bol trocha aj ty ze si ju pustil ale zase na druhej strane, nepustis ju a co by sa stalo? bol by si za debila... ona sa proste chovala ako krava
@37@44 ale ono to zavisi aj od toho, ci ide bus cez dialnicu alebo dookola celeho slovenska po tych najzaprdnutejsich dedinach. Mam dojem, ze tie idu do presova aj hodinu.
jednu by som jej prijebal nech neni drza. a nie, nepustil
presne toto sa mi stalo ked som isiel ku dedovi, 18 rocna picka mi zacala hubovat ze je starsia a ze ja som nevychovany. tak rychlo som este asi nikoho do pice neposlal
Púšťam len starých ľudí a keď je žena viditeľne tehotná.Žiadne ženy,malé detia atď nepúšťam sám od seba,ak poprosí nemám problém.Konkrétne v tomto prípade by som nepustil a ešte by som jej povedal nech sa tak arogantne správa doma k rodičom.
len starého človeka alebo tehotnú by som bez rozmýšľania pustila, takúto fľandru isto nie keď ani pekne nepopýta. Ak by sa milo spýtala že jej je zle alebo ja neviem je chorá alebo čo tak hej ale len tak nie.
Keď by do mňa začala pičovať tak potom by som ju pustil, nerád sa s niekým hádam..
Podobná situácia nastáva často na autobusovom spoji Martin - Vrícko, ktorý chodí skoro vždy úplne preplnený, a veľmi často v ňom cestuje jedna mladá pani, ktorá je veľmi dôležitá a každého v autobuse usmerňuje a kritizuje.
A pritom na tom spoji je aj problém niekoho pustiť sadnúť, pretože ulička je taká preplnená že sa ani nedá vymeniť sa s niekým.
Ja som minule sedel v MHD a nastúpili také dve postaršie ,,dámy,, oproti mne bolo voľné sedadlo tak si jedna z nich sadla. Už som mal nutkanie sa postaviť a pustiť tú druhú len v tom sa tá čo sedela ozvala ,,veď si sadni, tu je voľné miesto,, a pozerala pritom na mňa. Nikde pritom miesto nebolo No ešte to zopakovala ale 4 x tak do mňa jedy 4000 a som myslel, že už ani nevystúpim a budem tam na just sedieť pokiaľ nevystúpia...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
takže nie
ale ani na vašom mieste bz som ju nepustila
ako fakt keby vás poprosila tak nepoviem
mal by som v pici ze "zeny" a 20 rokov maju
mne aj keby to povedal starší človek toto, tak ho pustím aby som sa vyhol nejakej trápnej situácií ale vysvetlil by som mu to
ak by normalne poprosila tak by som nevahala, ci som muz alebo zena
keby to bola nejaka krava jak ty popisujes tak nie
a nie nepustil.. aj keby bola zrovna o dva roky starsia.. ak sa slusne spyta, ci ju mozem pustit, alebo vidim ze ma plno tasiek, velky batoh atd, tak by som nemal problem... ale ak by na mna hentak vystekla, tak by som ju tak zjebal, ze by radsej sama od seba na dalsej zastavke vystupila..
akurat minuly tyzden jedna mlada zena stala nedaleko mna, bolo jej zle a odpadla...samozrejme som ju hned posadil na moje miesto, ale mal som vycitky.. keby sa aspon popytala, ze ci moze sadnut
argument roka toto
presne toto sa mi stalo ked som isiel ku dedovi, 18 rocna picka mi zacala hubovat ze je starsia a ze ja som nevychovany. tak rychlo som este asi nikoho do pice neposlal
Podobná situácia nastáva často na autobusovom spoji Martin - Vrícko, ktorý chodí skoro vždy úplne preplnený, a veľmi často v ňom cestuje jedna mladá pani, ktorá je veľmi dôležitá a každého v autobuse usmerňuje a kritizuje.
A pritom na tom spoji je aj problém niekoho pustiť sadnúť, pretože ulička je taká preplnená že sa ani nedá vymeniť sa s niekým.