Ahojte, zaujímalo by ma, aké máte preferencie v rámci smartphonov.
1. Používate klasické alebo knižkové púzdra? Čo vás núti k vašej preferencií? Dajte nejaké pre a proti.
2. Akú klávesnicu používate? Systémovú alebo ste si nejakú stiahli?
klasické silikonové puzdro (mám od značky Spigen) s ochranným sklom (ja mám tekuté sklo) ... klávensicu mám od google - gboard - asi najlešpia, mne plne vyhovuje a prispôsobil som si ju podla seba
Mám tenké silikónové puzdro čo som dostal k telefónu, objednal som si také hrubšie gumové no v lete som často bez púzdra (obalu, nie knizkove) aby sa mi neprehrieval.
Púzdro alebo "kryt" mám na zadnú stenu, vraj ofišl huawei Mal som aj knižkové, aj také kam si zakaždým mobil zasunieš a teraz keď nad tým spätne premýšľam.. Nechápem ako som to mohol používať, jedno viac nepraktické ako druhé.
A klávesnicu mám Swiftkey.
@kika8282 1. Väčšinou klasické kvalitné púzdro (taktiež preferujem Spigen, hoci sú drahšie ale za to kvalitné) .. prednú stranu, čiže displej mobilu chránim "sklom"
2. Na jednom (Samsung S6 edge+) predinštalovanú od výrobcu ... na druhom (Sony Xperia Z1) mám GBoard (klávesnica od Google ) ... Obe mi vyhovujú... majú schopnú predikciu, dajú sa zväčšiť/zmenšiť klávesy a zmeniť vzhľad.
Klavesnicu swiftkey lebo sa ta vstavana proste nedala pouzivat lebo mam blby mobil a puzdro taketo klasicke za 2,50 neviem nevyhovuju mi tie knizkove a take tie plastove co sa len zozadu daju to mi pride ako zbytocna zataz a displej to aj tak nechrani nejak... No tu je foto
Záleží asi od okolností, ja mám klasické puzdro a už druhý krát prasknuté sklo. Priateľ používa knižkové a jeho mobil vyzerá aj takmer po roku ako nový. Ide však určite aj o opatrnosť pri zaobchádzaní Skús pozrieť na stránku www.vsetkonamobil.sk odtiaľ priateľ objednáva a sú tam aj veľmi pekné zľavy. » www.kuponyzdarma.sk/zlavy-a-akcie-a...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Klávesnica SwiftKey
A klavesnicu mám GO keyboard, ružovú s kvetinkami
A klávesnicu mám Swiftkey.
2. Na jednom (Samsung S6 edge+) predinštalovanú od výrobcu ... na druhom (Sony Xperia Z1) mám GBoard (klávesnica od Google ) ... Obe mi vyhovujú... majú schopnú predikciu, dajú sa zväčšiť/zmenšiť klávesy a zmeniť vzhľad.
» www.kuponyzdarma.sk/zlavy-a-akcie-a...