lebo niekto raz nemohol uniesť moje komentáre na dajakú romantickú sračku, kde som sa ocitla fakt len náhodou a potom som si zbytok večera vyťahovala čipsy z vlasov.....
toť..keď sedíš vzadu ti nik nemôže ani kopať do stoličky
3) Chytím jeho aj tú osobu ktorá tam s ním je za ucho a vytiahnem ho von a zavolám tu čo dohliada na poriadok aby si s nimi robila čo chce.
Je dobrá ta 6 možnosť aj hneď by som to spravil, ale moja je rýchlejšia a efektívnejšia lebo pokiaľ by s tým začala niečo tá pani robiť tak polka filmu je v čudu aj pre mňa aj pre okolo sediacich.
@yeya@3 Chipsy sú ešte fajn, mne raz po výchovnom koncerte, kde sme boli v tej sále decká z dvoch škôl, musela sesternica dolovať z vlasov malé žuvačkové guličky
Vyriesim to slusne ked tam ten dementko bude z rodicmi poviem to im a ak bude sam pojdem za sbskarom a ten nech si to s nim vybavi ale inak by som ho nakopal do hlavy , rozstvrtil , ukrizoval , utopil , zastrelil a nahadzal by som zralokom
Nie raz sa mi toto stalo.Ja mávam niekedy také raple,že začnem hučať.Vtedy som ich chytila,lebo som mala blbý deň.Hneď prestal,len potom sa ludia po mne pozerali ako keby videli ducha
@iwushica Mne sa paradoxne stalo niečo podobné min.rok v lietadle... kopal do mňa asi 50r. cestujúci zapáchajúci alkoholom... tak som ho požiadala,aby sa láskavo správal normálne a nekopal mi do sedačky... zabralo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
lebo niekto raz nemohol uniesť moje komentáre na dajakú romantickú sračku, kde som sa ocitla fakt len náhodou a potom som si zbytok večera vyťahovala čipsy z vlasov.....
toť..keď sedíš vzadu ti nik nemôže ani kopať do stoličky
Ale napr. na školských akciách som si strašne užívala fyzickú pacifikáciu nevychovaných zasranov
2) Upovedomím osobu staršiu ktorá tam s ním bude
3) Chytím jeho aj tú osobu ktorá tam s ním je za ucho a vytiahnem ho von a zavolám tu čo dohliada na poriadok aby si s nimi robila čo chce.
Je dobrá ta 6 možnosť aj hneď by som to spravil, ale moja je rýchlejšia a efektívnejšia lebo pokiaľ by s tým začala niečo tá pani robiť tak polka filmu je v čudu aj pre mňa aj pre okolo sediacich.
........strašne som zvedavý či by ste naozaj zvrieskllii poňom kde je plné kino...atd ... P
vstanem a jednu mu zajebem.........to by som si kukol
S týmto mám večný problém. Kopem niekomu do stoličky a ani si to neuvedomujem. Proste samovoľne. Ani to necítim. Niečo ako reflex.
Minule som tak kopala jednému a strašne na mňa vyskočil, začal kričať. A päť minút ticho a potom znova. Buch, buch, buch
Preto radšej sedávam tak, že si sedím na jednej nohe a tú druhú nechám na zemi