ahojtee...kto ide na budúci rok na OA račiansku? a ten kto tam chodí ako to býva v 1.ročníku čo sa týka zošitov? musí byť na každý predmet iný zošit alebo stačí iba pár ? také že jeden na všetky? diky
tiez som tam studovala... pamatam si, ze najprv som na to isla poctivo, prva trieda - tvrde A4 vazby, potom to preslo na makke zosity a nakoniec z niektorych predmetov (napr. ekonomika) som si len zakladala papiere do zakladacov (ale tak aby sa nemiesali alebo este je fajn taky zakladac, co davas priamo linajkove papiere donho).
Tvrdu vazbu som aj vyradila, lebo zbytocne boli tazke... naco. (A)
... inak, zalezi to fakt od ucitela, uvidis koho budes mat.
Bez tak sme mali vlastnu skrinku na kluc v satni, takze ani nemusis zbytocne prenasat domov to, co nepotrebujes. Co je fajn, to sa mi pacilo na tej skole. Skoda, ze take nie je na vysokej alebo niekde v meste, kde by som si odlozila veci, ktore nechem nosit so sebou... (ach)
V podstate je to fakt jedno, jediný dôležitý zošit, ktorý by si mala mať v dobrom stave je určite ekonomika ale to už je na tebe či budeš mať zakladač, normálny zošit atď. Ja to bohužiaľ s pár predmetmi riešim naozaj na štýl šalátového vydania všezošita, resp všetko mám nezmyselne po papieroch
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Tvrdu vazbu som aj vyradila, lebo zbytocne boli tazke... naco. (A)
Bez tak sme mali vlastnu skrinku na kluc v satni, takze ani nemusis zbytocne prenasat domov to, co nepotrebujes. Co je fajn, to sa mi pacilo na tej skole. Skoda, ze take nie je na vysokej alebo niekde v meste, kde by som si odlozila veci, ktore nechem nosit so sebou... (ach)
už ideš kupovať zošity?!......kľud a užívaj si prázdniny