ešte som nemala veľmi tú príležitosť, ale na našom mini dvore, keď nejaká tráva vyrastie, tak asi to budem robievať ja, kedže priateľ má alergiu a ked budeme veľkí a bohatí, kúpime si automatickú kosačku
@sasi2680 len mu never xD ak tráva nestihne vyrásť kvety, tak alergiu na steblá mať nebude a môže veselo kosiť
Ale ak má alergiu na prach alebo plesne, tak potom asi môže argumentovať tou alergiou
Teraz už nekosievam pretože bývam v byte ale kým som býval v dome s rodičmi tak som dakedy musel ísť pokosiť pred dom a vzadu dvor a nemal som to vôbec rád. Furt som sa okýchal, otravovali ma osy, z toho hluku ma bolela hlava a kosačku sme mali starú a neustále sa zasekávala a potom ju ešte trebalo čistiť.
Neznášam ked to nejde naštartovať, hlavne ked prvýkrát po zime kosím. Chcelo by to takú čo len stlačíš tlačidlo a kosačka frčí. Ale samotné kosenie je už potom v pohode, dá sa prežiť, ako napísal Torpedo
@pubertslatinocelny čo ja viem, tak on zas nie je z tých, čo sa vyhýbajú takýmto prácam takže by nemal veľmi dôvod mi klamať asi a na tých našich pár metroch záhrady sa ani nenarobí, žeby sa tomu mal vyhýbať strašne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ale ak má alergiu na prach alebo plesne, tak potom asi môže argumentovať tou alergiou
ja som zas vychadzal z toho, ze 4:20am chodi po ulici menej ludi ako 4:20pm