caute, vobec neviem na aku strednu mam ist, a uz je najvyssi cas aby som to vedel.. poviem vam co ma bavi a hadam mi pomozete s vyberom skoly.. bavi ma vsetko okolo pc, napriklad programovanie(zatial sa hram s html) a grafika (photoshop)... dost ma bavi
Ako ti ide matematika a fyzika ? Pokial ťa nebaví, tak o elektrotechnickej ani nerozmýšľaj, to choď radšej na gymnázium Taktiež nečakaj že ťa škola naučí niečo o PC, na elektrotechnickej sa učí informatika len minimálne (možno 5% preberaného učiva s tým súvisí) , tam sú hlavné elektrotechnické veci- rátanie obvodov, merania, ak programovanie tak prevažne embedded systémov (MCU, PLC,...) aj keď brali sme aj C (konzola), Matika a fyzika sú tu najťažšie predmety. Čo sa týka tvojej angličtiny, z 1ky na ZŠ bude na SPŠ 4ka
Ale myslím si že SPŠE je skvelá príprava na VŠ technického smeru, len si 2krát rozmysli, čo ťa baví. Taktiež není SPŠ ako SPŠ Rôznym učilištiam by som sa radšej vyhol, to už je zasa iný extrém.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
s tvojím zameraním sú len VŠ (aspoň o žiadnej zameranej SŠ výhradne na PC neviem)
@1
Ale myslím si že SPŠE je skvelá príprava na VŠ technického smeru, len si 2krát rozmysli, čo ťa baví. Taktiež není SPŠ ako SPŠ Rôznym učilištiam by som sa radšej vyhol, to už je zasa iný extrém.
a možno si to dovtedy aj rozmyslíš