Poznate nejaku hru typu Lineage alebo » www.cabalonline.com/... len nie WOW toho je dost vsade pokial mozno nech je ako lineage aj nejaky CZ/SK server a piste rovno odkazy na stiahnutie a aj nech si ju mozem obzriet diky moc
jj Ale lineage som si normalne stiahol aj WOW a nasiel free server Guild war mam tiez stiahnuty no nenasiel som free server len plateny a vyzaduje serial cislo na googli som nasiel tiez strasne hrozne velke mnozstvo MMORPGG no radsej dam prednost priamemu odporuceniu od niekoho kto dane RPG hra vie kde sa da stiahnut a vie aj o serveri na ktorom on sam hral a posledna vec ze vie to porovnat z Lineage pretoze to je moja TOP hra dufam ze som odpovedal na vsetky pripomienky tykajuceho as preco si to nenajdem sam na googli a podobne inak aj dakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
co sa tyka webbrowseroviek tak: runescape je dost znamy
pre info pohraj sa troska kreativne s googlom
and btw have a fun: » www.mmorpg.com/gamelist.cfm... .. tu ich je tolko, ze ti zbeleju vlasy