Veľmi veľa ľudí si myslí ,že sa nemusí učiť lebo všetko vedia. Ja si zasa myslím opak podla môjho názoru by sme sa mali učiť ak by sme chceli dačo vo svojom živote dosiahnuť lebo ten kto nemá ciele tak podla mňa veľa toho nedosiahne ,keď sedí doma za počí
Ja sa učím veľmi rád Majú ma kôli tomu za bifľoša ale to mi je fuk Nechcem skončiť na VPP iba kôli tomu že som bol v mladosti príliš lenivý na to aby som som sa zdokonaľoval
Ja sa občas učím ale aj tak to po skuške zabudnem ... A vždy ked si niečo zapamatam tak su to pičoviny , ako texty pesničiek , vyroky z filmov alebo reklamy
@rastozh "Veľmi veľa ľudí si myslí ,že sa nemusí učiť lebo všetko vedia." sakra to na akú školu chodíš?! To u nás je: "Nič neviem! Nič neviem! Kto píše ťaháky?!" Fakt u nás v triede asi nie je jediného človeka čo by si myslel že vie vôbec niečo vie!
@flysser aj nad tým som už rozmýšľal Ale ja sa radšej preukážem tým že v hlave niečo mám A hned je škola o dosť ľahšia Učitelia mi samy pomáhajú A toľko písomiek čo som nemusel písať iba kôli tomu že sa učím Na matike ked sa ostatný učia tak ja sa idem v kľude do bufetu najesť Ked náhodou niečo vyvediem tak sa všetci tvária tak ako by sa nič nestalo A to vdaka tomu že som jednotkár a chodím školu reprezentovať na rôzne súťaže
A nech sa majú lepšie Ja im to neberiem Ak by som sa mal zle,otvoril by som si štylku a vec vybavená
@rastozh úplne si to vystihol... podľa mňa by sa človek mal vzdelávať, veď každý deň sa učíme, či už skutkami v praxi, alebo aj teóriu z kníh, je to potrebné pre každého človeka... samozrejme aj ja mám predmety, ktoré nemám rada a vždy ich odsúvam na inú koľaj (taká NOSka, alebo dejepis) ale viem, že ku všeobecnému vzdelaniu poskytovanému gymnáziami patrí aj toto, takže si tým musím prejsť, aj keď by som najradšej nahradila nejakou tou hodinou chémie či biológie
@veroniques Áno je to každého vec ako si to zariadi to máš pravdu ale čím viac máš tých jednotiek tak tým toho viacej vieš a tým máš väčší prehlad a určite aj IQ ti stúpne o kúsok hore .
@rastozh ale zase v tomto mať pravdu nemusíš... nie vždy sú jednotkári aj inteligentní a majú prehľad... niektorí sú takí, čo sa všetko len nabiflia a nič dokopy nevedia... nehovorím, že to je tvoj prípad, ani nikoho nechcem urážať, ale je to tak aspoň z môjho pohľadu... inteligentný človek nie je len vtedy ak má samé jednotky...
Som na gympli, takže sa musím učiť úplne všetko aj čo ma nebaví a keby nie, tak si to v duchu vyčítam. Napríklad vynikám najmä v jazykoch a robím aj niečo preto ako napríklad čítanie knižiek v angličtine (zoznam tých, čo som zatiaľ prečítal je žalostne málo, ale určite ich bude viac), testovanie na internete...čo sa týka slovenských knižiek tie veru nemusím, ale už máme zavedené povinné čítanie, čiže nemám na výber.
poväčšine som jebala na to .. ale pred pár mesiacmi som dospela k podobnému názoru a miestami sa aj niečo učím...niekedy ani nie do školy.. ale aspoň čítam také zmysluplnejšie veci aby mi to niečo dalo
@hanka12 Tak aj taký sú že sa len nabiflia a nič nevedia ja nevravím že také prípady niesu tak sú. A možno že daký človek čo má trojky je múdrejší než tí čo majú jednotky ja nevravím že taký niesu.
Tak jasné že človek ktorý pochopí dákemu učivu tak jasné že ho bude vedieť lepšie ako človek čo sa ho len naučí a nechápe tomu.
to,že sa budem učiť zo mna určite nespaví múdrejšieho človeka,práve naopak,budem sa venovať nejakému nepotrebnému učivu kt. aj tak zabudnem namiesto toho aby som si rozširovala všeobecný prehľad trebárs aj na internete.ja si myslím,že viem oveľa viac ako niekt. moji spolužiaci kt. síce majú čsté jednotky,ale keď sa ich spýtaš normálnu vec zo života,tak na teba kukajú na debila.
@rastozh niekedy sa proste nedá pochopiť a vtedy je dosť pravdepodobné, že sa to nejaká osoba jednoducho nabiflí, napr. taká biológia alebo chémia, dá sa tomu síce pochopiť, ale keď ťa to moc nebaví tak, to nejde a treba si to už len vštiepiť nejako do hlavy.
áno, aj keď sa to niekomu môže zdať divné samozrejme, neužívam si, keď sa musím učiť štos strán planej teórie na ekonomiku, ale keď sa učím jazyky napríklad a po čase môžem vidieť tie pokroky, dozvedať sa niečo nové o reáliach tých krajín a podobne, to sa mi páči
neni ucenie ako ucenie nejake biflovanie v skole ktore vedie len k dobrej znamke a clovek aj tak na druh den zabudne co sa to vlastne naucil je zbytocne a to ma nikdy nebavilo ale tak precitat si nieco zaujimave alebo si nieco pozriet a zapamatat si to take ucenie ma bavi
Učím sa len to, čo ma baví . Ale to je len chémia, biológia a anglina, čiže len z tohto si zisťujem viac.. Ostatné mi ani veľmi nevadia, len si spravím úlohy a som pozorná na hodine, tak sa doma nemusím učiť. Nemyslím si, že všetko viem, ale neučím sa napríklad slovenčinu, lebo to, čo od nás vyžadujú v škole viem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Teraz sa už ani učiť nejdem.
A učím sa rada,no také predmety,ktoré na škole nemám
a dalsia vec... niekedy ti co maju v skole zle znamky sa budu mat aj tak lepsie ako ti najvacsi biflosi
A nech sa majú lepšie Ja im to neberiem Ak by som sa mal zle,otvoril by som si štylku a vec vybavená
Co sa tyka skoly, ucit sa doma nepotrebujem, staci mi pocuvat v skole a prechadzam s jednotkami
...pripisujem to aj tomu, ze som si vybrala skolu, ktora ma naozaj bavi.
A okrem toho citam a citam vela.. ci uz kniziek alebo hladam info na nete o tom, co ma zaujima
..a hej, clovek ma byt vzdelany a ma mat aky taky vseobecny prehlad.
ale je kazdeho vec, ako si to zariadi alebo nezariadi
este by som snad chcela podotknut, ze inteligenciu nedokazuju jednotky na vysvedceni a toboz nie titul
Tak jasné že človek ktorý pochopí dákemu učivu tak jasné že ho bude vedieť lepšie ako človek čo sa ho len naučí a nechápe tomu.