Gasparko je kreten na nekonecno a Radicova bude konecne normalna osoba na cele tohoto statu, kedze Kovac bol len z nudze cnost a Suster alias lovec hadov, bol tiez len na smiech. Ked radicova nevyhra a 2010 Smer zas vyhra volby, odchadzam zo SVK ihned po VS...
samozrejme, radsej radicova, ako ten septtavy fantom, stary *ujo, ktory si mysli, ze jeho naplnou prace je jazdenie na kolibe, chodenie na hokej a futbal a podobne zabavky.. ked treba podpisat zakon, staci podpisat poslednu stranu a plat za toto vsetko je vyse 200.000 sk.. no radost
ešte len tolko.. nejsom ani za Gašparoviča ani za Radičovu.. proste Slovensko zatial nema a myslím že ani nemalo poriadneho prezidenta.. zatial to boli raodve postavičky..nič viac.. Od Tisa až po Gašparoviča
Neviem, podľa mňa ani Radičová nie je ten pravý kandidát... Je síce Prof., ale mamina spolužiačka a viem dosť presne ako sa správala doteraz... Ako ministerka, O.K, ale ako prezidentka...
Ja asi ano. Kukan asi nepojde kandidovat. Jednak je mlada a velmi rychlo sa vypracovala na profesorku.
Myslim, ze treba zmenu aj pohlavia. Ved vacsina si v politike muzi aj vo svetovej a plati: General na vyhru potrebuje celu armadu. Zena vitazi jedinim pohladom
Fakt v takom mladom mladu veku maju iba najlepsi z najlepsich profesuru.
Som za Radicovu, zasluzime si konecne nekomunistickeho prezidenta.
Suhlasim,ze radsej by som bol aby bola ministrekou na MpSVR ale tak ak si mam vybrat medzi Gaspar-ovicom a nou,tak ju.
Nebudem davat hlas clovekovi,ktory bol pravou rukou clovekovi,ktory rozkradol tuto krajinu, uplne vyprazdnil statnu pokladnicu,dostal Slovensko takmer do izolacie, bola tu mesacna krajina, nie dakujem.
no ja by som ju volila hned...rozumne rozprava, neoblbuje a vyzera ze nie je tak lahko podplatitelna...aj ked zdanie moze klamat. Ale urcite je lepsia nez nas gasparko ktory je len gasparkom v pravom slova zmysle...aj ked som v tom neni nijaky odbornik myslim ze je lepsie mat prezidenta ktory rozozna Chorvatsko od Srbska
Tikalok nemusi byt krestanka.. ale ma dost blizko ku KDH.. citala som nejaky clanok, kde podporovala nejaku picovinu z ich dielne..a dost ma to nastvalo vtedy.. len skoda, ze si nepamatam, co presne to bolo
noo a k teme.. je mi nesympaticka.. a gasparovic tiez nic moc.. tieto volby uz budem moct volit.. ale neviem, ci sa na to radsej nevykaslem.. bo toto je fakt na boha vyber..
Bola by som rada, keby vyhrala, ale myslim, ze sa jej to nepodari, lebo je prilis intelektualna na Slovakov..to neberte ako urazku slovenskeho naroda, ale ako fakt..zatial boli nasi prezidenti vzdy tak povediac "z ludu" a pani radicova nie je stvorena pre masy...to je moj nazor
doteraz nechapem co robi tato zena v politike...aha asi bolo niekomu luto ze jej zomrel manzel...pre mna to nie je politicka ale len babka ako vacsinou slovenskych politikov, ktori su patolizacmi americanov
Radičová prezidentkou? Súhlasím v celku, ale čo mi hrozne vadí – mala aktivita z jej strany. Budúca prezidentka musí viac sa zúčastňovať na diskusiách – TV, rádio...
Ivko? Neviem, ale on asi tiež nie – pre svoju neistotu...
Fico? Nie už by som sa tak nesmial čo hovorí!!!
Mikuláša? Nie klamárov nie!!! Bojuje za demokraciu svinským spôsobom (vydiera ľud.
Tak koho budem voliť? Neviem, pretože politická scéna v súčasnosti neprináša ľudí, ktorí by tam mohli byť...
ziadna radicovova SDKU, SMK, KDH..... SMER, HZDS, KSS a moji naj SNS su strany ktore to myslia s nami dobre a nelizu rite zadapu a madarom...sry trochu odveci
ja som proti tomu aby bola prezidentkou. nie preto, ze by zle reprezentovala, ale radsej by som ju videla ako ministerku socialnych veci a rodiny.ako prezidentka by sa stala iba figurkou a na to je jej skoda.
ja si myslim, ze jej je skoda za prezidentku, povedzme si uprimne, co zmoze prezident v tomto state? fakt len reprezentovat...ju by som radsej videla ako nejaku premierku, vlasnt,e hocikoho by som radsej videla ako premiera nez toho debila, co mame teraz, ale to je uz ina diskusia... takze spat k teme, ja uz volit mozem, a celkom rada jej dam svoj hlas...
ja osobne sa do politiky vôbec nestaram a je mi to v podstate jedno ze kto je prezident...ako chavez povedal v SR je prezident len reprezentativna funkcia, cize ani vlastne nema co ponuknut...teraz sa z radičovej všetci snažia spraviť druhú Clintonovu, ale treba brať ohľad na to že v USA maju uplne iny štátny systém ako u nas, čiže tam ej prezident skutočne hlavou štátu(čo je im poslednych osem rokov na škodu ale čo už)
osobne sa enchystam voliť aj ked budem mat osemnast takze to naozaj neriesim
Vy ste taky sprosty ako mozte niekoho tak hlupo ohovarat ked ho ani nepoznate urobil vam ten prezident niekedy nieco zle ? Bonbarduju nas lietadla ? Trpime hladom ? Tak pocvedzte co vam tak na nom vadi ... pre mna neni argumnet ze si jazdi na auticku alebo co ... samozrejme radicova by nebola zlou prezidentkou to povedat nemozem !!!!
radicova bola poradkynou kanika pri vsetkych svynstvach. nic proti romom ale prezidentku snich by som nerad. pred par rokmy vyhlasovala ze ako odbornik bude vo vlade ale ako nestranik a aj vtom klamala.a vrozhovore po prvom kole bola spita ako putin. ja budem volit menise zlo a to gasparovica.
Ja som osobne volil kandidata Komunistickej strany Slovenska Milana Sidora, ale ako vieme,to sa dalo cakat, cize aj ked nie velmi nadseny, budem volit Gasparovica.
Radicova je umelo vyprodukovana babka, o kt. pred par rokmi nikto nemalal ani sajnu. Okrem toho je zastupuje stranu ktora ozobracila najchudobnejsich, invalidom brala barly etc.Taktiez je v niekolkych dozornych radach, ktore sponzoruje zapad a tam sa uricte dobre nabaluje. Nie je prezidentkou pre vsetkych obcanov SR, ale len pre hornych 10 000.
Ale nech sa paci volte ju, ja budem len rad, ludia musia niekedy padnut na hubu aby sa spametali. V case ekonomickej krizy kapitalizmu si ludia postupne uvedomia skutocne hodnoty a vykaslu sa na usmievajuce tvaricky pravicovych politikov, ktori rozkladli co mohli
@57 lebo taka KSS spravila pre SR vsetko dobre a nema na konte ziadne prusery ze? OMFG ze sidora... cerveni zasrati komunisti, postavit do ilegality a bude pokoj. Kapitalizmus je to co ludstvo taha vpred.
A fakt by ma zaujimali tie tvoje skutocne hodnoty? Myslis rovnake platy? Ze stat ta vykorisuje atd? Nie dik.
KSS vznikla v roku 1992, ma cite ruky lebo od svojho vzniku upozornovala na vsetky negativne zmeny, ktore tu prisli po roku 1989. A koho je lepsie postavit do ilegality, tych ktori tu 40 rokov budovali stat, alebo tych ktori ho rozkradli?
Ohladom tych hodnot, napada ma citat:Vo svete zbavenom idei zacnu caosm vladnut priseri.Kapitalizmus nema hodnoty, nema idey a ani buducnost
komunizmus by mal byt rovnako ako nacizmus zakazany a za zverstva ktore sa pocas neho stali aj verejne odsudeny a ludia,ktory sa otvorene hlasia k tomuto rezimu sankciovani.
Ked toto je tovja predstava o demokracii, tak je to celkom vtipne, ale co uz.
AKo moze byt odsudene a zakazane hnutie, ktore hlasa demokraciu, slobodu, solidaritu, rovnake prava pre vsetkych...to moze byt asi tazko zakazane, potom treba zakazat aj krestantvo.
no super a este inak kde boli byvali aj terajsi clenovia KSS PRED vznikom SR? Ale kapitalizmus ako taky ma jednu velku krasnu ideau ktoru mu vsetci upieraju - SLOBODNY TRH a ako taky nikde neexistuje z urcitych (pochopitelnych) dovodov.
A prosim tie dristy ze hlasa demokraciu (ano v takej severnej korei alebo aj u nas bola fakt demokracia napriklad tie volby boli uzasne ze 100% ucast a dokonca to vzdy vyhrali ti isti... ). SLOBODA??? Myslis to ze ak si mal mega stastie tak si sa dostal do juhoslavie alebo vobec za hranice? Uzasna sloboda. Rovnake prava pre vsetkych? To myslis to ze ludia ked neboli robotnici tak sa pomaly nedostali na gymnazium a vysoku skolu? To ze bohati ludia (aristokracia) bola v PTP, uranovych baniach a podobne? To ze ludom UKRADLI ich majetok (ziskany alebo zdedeny)? Parada. Ked take nieco chces spominana severna korea ta urcite rada privita, popripade mozes skusit kubu alebo cinu.
Vies sloboda je dost zlozity pojeem.Ale je to aj o rovnosti sanci prilezitosti, pravo na pracu a aj jej spravodlive ohodnotenie. Obcan sa ma citit, ze je skutocne clenom spolocnosti, ze ho spolocnost potrebuje, nie ze je " nezucastnena cast", ktora ide raz za 4 roky odvolit. 56% ludom sa zivotne podmienky po roku 1989 zhorsili.Desattisicom nezamestnanym alebo statisicom rodin, ktore ziju z ruky do ust mozek kecat o slobodnych volbach, oni sa ti na ne mozu vykaslat a tak to aj robia.
Mimochodom rezim, ktory to bol po roku 48 prisiel o objektivnych dovodova zvolila si ho prevazna vacsina obyvatelstva.
Kto chcel cestovat, tak mohol, ak nerobil hovadiny, do niektorch krajin sa nemohlo ona, ale to bola obojsranna zalezitost. Vtedy na to ludia mali peniaze, teraz 80% Slovekav na dovolenky do zahranicia nechodi
Mimochodom, PTPáci sa až tak zle namali a boli to zlocinci.Za pracu dostaval plat žold a nie maly, kolki nezamestnani by boli radi keby boli v PTP
Pravo na pracu? Pokial pracovat chces tak mozes a nehovor mi ze nie, pokial clovek chce tak si pracu najde. Isteze nikto mu neponukne ob kde bude zarabat 60 000 mesacne, daju mu auto, mobil a notebook a dokopy nebude robit nic. Ale to je logicke. A ze je clenom spolocnosti? To prosim ta o com dristas? Btw najviac milujem ludi co volit nechodia a potom len picuju ake je vsetko zle... do pice volit nesli, svoje pravo (upozornujem na slovo PRAVO nie povinnost ako pred 89...) zahodili a teraz sa stazuju? Keby volili a volby by nevyhral ich kandidat tak to je ine, ale takto maju drzat hubu a krok. Problem slovenskych (ne)volicov je ze su proste naivni, debilni alebo ako to povedat. Volit nejdu, potom sa stazuju a ked su tu volby tak volit nejdu lebo aj tak nic nezmenia... To je co za pristup???
Kto chcel cestovat mohol ked nerobil hovadiny? Ake hovadiny prosim ta??? To ze niekto z rodiny zdrhol pred ´68 tak za to trestali rodiny? No teda bohovsky pristup... 80% SR nechodi na dovolenky?? Prestan mi to trepat kktiny co si si z prsta vycucal. Si precitaj toto » www.tns-global.sk/spravy.php?type... a zistis ze na dovolenku sa chystalo v 2008 42,8% Slovakov a z tohto poctu sa 55,3% chystalo mimo SR.
Ano boli tam aj zlocinci a tiez politicky nevhodni ludia, alebo ako som povedal trcali v baniach. A nechci mi povedat ze nie, stryko mojho znameho prisiel o svoj dom, pozemok a poslali ho do kamenolomu na niekolko rokov (a to bol rad ze neskoncil v uranovej bani) len preto ze mal aristokraticky povod... Hej to bol fakt strasny zlocin narodit sa do takej rodiny, fuj hanba mu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
btw.:
UPOZORNENIE:
3. propagovať politické zoskupenia, náboženstvo, cirkev, komunizmus, fašizmus, terorizmus a pod.
Myslim, ze treti bod sa toho tyka
Ale suhlasim, zatial je Radicova najlepsia volba, ja bych najradsej hlasoval za Kukana, ale ten zrejme kandidovat nebude :/
a určite nebudem voliť tohotok súčasného
Myslim, ze treba zmenu aj pohlavia. Ved vacsina si v politike muzi aj vo svetovej a plati: General na vyhru potrebuje celu armadu. Zena vitazi jedinim pohladom
Fakt v takom mladom mladu veku maju iba najlepsi z najlepsich profesuru.
Suhlasim,ze radsej by som bol aby bola ministrekou na MpSVR ale tak ak si mam vybrat medzi Gaspar-ovicom a nou,tak ju.
Nebudem davat hlas clovekovi,ktory bol pravou rukou clovekovi,ktory rozkradol tuto krajinu, uplne vyprazdnil statnu pokladnicu,dostal Slovensko takmer do izolacie, bola tu mesacna krajina, nie dakujem.
Vidím, že niektorí ľudia sa nechávajú strhnúť názormi ostatných.
Ja som za prezidenta, ktorý je neutrálny.
Teda aby nebol komunista ale ani kresťan.
Slovensko má nálepku kresťanského štátu, čo je nielen mne tŕňom v oku. Štát nemá byť ovplyvňovaný žiadnou ideológiou, či politickou alebo náboženskou.
Preto Radičovú voliť nebudem !
noo a k teme.. je mi nesympaticka.. a gasparovic tiez nic moc.. tieto volby uz budem moct volit.. ale neviem, ci sa na to radsej nevykaslem.. bo toto je fakt na boha vyber..
Ivko? Neviem, ale on asi tiež nie – pre svoju neistotu...
Fico? Nie už by som sa tak nesmial čo hovorí!!!
Mikuláša? Nie klamárov nie!!! Bojuje za demokraciu svinským spôsobom (vydiera ľud.
Tak koho budem voliť? Neviem, pretože politická scéna v súčasnosti neprináša ľudí, ktorí by tam mohli byť...
osobne sa enchystam voliť aj ked budem mat osemnast takze to naozaj neriesim
Radicova je umelo vyprodukovana babka, o kt. pred par rokmi nikto nemalal ani sajnu. Okrem toho je zastupuje stranu ktora ozobracila najchudobnejsich, invalidom brala barly etc.Taktiez je v niekolkych dozornych radach, ktore sponzoruje zapad a tam sa uricte dobre nabaluje. Nie je prezidentkou pre vsetkych obcanov SR, ale len pre hornych 10 000.
Ale nech sa paci volte ju, ja budem len rad, ludia musia niekedy padnut na hubu aby sa spametali. V case ekonomickej krizy kapitalizmu si ludia postupne uvedomia skutocne hodnoty a vykaslu sa na usmievajuce tvaricky pravicovych politikov, ktori rozkladli co mohli
A fakt by ma zaujimali tie tvoje skutocne hodnoty? Myslis rovnake platy? Ze stat ta vykorisuje atd? Nie dik.
Ohladom tych hodnot, napada ma citat:Vo svete zbavenom idei zacnu caosm vladnut priseri.Kapitalizmus nema hodnoty, nema idey a ani buducnost
AKo moze byt odsudene a zakazane hnutie, ktore hlasa demokraciu, slobodu, solidaritu, rovnake prava pre vsetkych...to moze byt asi tazko zakazane, potom treba zakazat aj krestantvo.
A prosim tie dristy ze hlasa demokraciu (ano v takej severnej korei alebo aj u nas bola fakt demokracia napriklad tie volby boli uzasne ze 100% ucast a dokonca to vzdy vyhrali ti isti... ). SLOBODA??? Myslis to ze ak si mal mega stastie tak si sa dostal do juhoslavie alebo vobec za hranice? Uzasna sloboda. Rovnake prava pre vsetkych? To myslis to ze ludia ked neboli robotnici tak sa pomaly nedostali na gymnazium a vysoku skolu? To ze bohati ludia (aristokracia) bola v PTP, uranovych baniach a podobne? To ze ludom UKRADLI ich majetok (ziskany alebo zdedeny)? Parada. Ked take nieco chces spominana severna korea ta urcite rada privita, popripade mozes skusit kubu alebo cinu.
Mimochodom rezim, ktory to bol po roku 48 prisiel o objektivnych dovodova zvolila si ho prevazna vacsina obyvatelstva.
Kto chcel cestovat, tak mohol, ak nerobil hovadiny, do niektorch krajin sa nemohlo ona, ale to bola obojsranna zalezitost. Vtedy na to ludia mali peniaze, teraz 80% Slovekav na dovolenky do zahranicia nechodi
Mimochodom, PTPáci sa až tak zle namali a boli to zlocinci.Za pracu dostaval plat žold a nie maly, kolki nezamestnani by boli radi keby boli v PTP
Kto chcel cestovat mohol ked nerobil hovadiny? Ake hovadiny prosim ta??? To ze niekto z rodiny zdrhol pred ´68 tak za to trestali rodiny? No teda bohovsky pristup... 80% SR nechodi na dovolenky?? Prestan mi to trepat kktiny co si si z prsta vycucal. Si precitaj toto » www.tns-global.sk/spravy.php?type... a zistis ze na dovolenku sa chystalo v 2008 42,8% Slovakov a z tohto poctu sa 55,3% chystalo mimo SR.
Ano boli tam aj zlocinci a tiez politicky nevhodni ludia, alebo ako som povedal trcali v baniach. A nechci mi povedat ze nie, stryko mojho znameho prisiel o svoj dom, pozemok a poslali ho do kamenolomu na niekolko rokov (a to bol rad ze neskoncil v uranovej bani) len preto ze mal aristokraticky povod... Hej to bol fakt strasny zlocin narodit sa do takej rodiny, fuj hanba mu.