vždy si na lavicu píšem taháky a potom to musím drhnút ... a potom zbožnujem ked riaditel hovorí, že ničíme školský majetok, ale aj tak ho nikto nepočúva a radit jasne!!! s kamoškou v lavici vždy!!! a asi tiež len tomu koho mam rada :p predomnou sedí jedna čo ju nemožem a ked sa otočí tak akože nepočujem
Samozrejme.. hej alebo zošt tiež.. ale bez ťaháku to nejde.. aj keď ho nepoužíjem, asopň mám poistenie ale zisťujem, že v poslednej dobe ich využívam málo akurát dnes osm si doma azbudla ten na chémiu.. :-S nevadí, aj tak s písomka odložila
tahaky???ale nieeeeeee..naco??ved ja vsetko viem..a co nie tak vie google alebo moj chameleon na zachode ..by ste sa cudovali aky je inteligentny a mudry
ťahaky??večšinou nam učka da otazky co budu na pisomke a spolužiak urobi tahak a vytlači skoro každemu a ked niesu otazky a viem že neviem tak si napišem .. na matike som zvikla radit spolužiačke tak že som si na cvičny papier napisala jej priklad a vyriešila ho a ona ho len opisala robili sme to pol roka a nedosli nam na to ae rozsadili nas a teras sedim zo spolužiakom koli ktoremu nebudem hadam riskovat 5 a ked niekto odpoveda večšinou mu tiež mam chut radit
ťaháky si nepíšem a radím len fakt pár ľuďom... a nie niekomu, kto ma chce len využiť... len kamarátom... to je naj... situácia: písomka z matiky, profesorka stojí pri mne a každý mi posiela papieriky, nech im vypočítam príklad xD kks xD a tak počítam svoje a ešte im xD
Tak ťaháky si píšem takmer stále, ale vždy iba také veci, čo som sa nenaučila, alebo čo je ťažké. Ale neznášam, keď sa napríklad píše z niečoho, čo je strašne ľahké a všetci tam hučia do mňa, že nech im poradím. Tak ako sorry, ale minule sme písali z percent, tak také ľahké príklady a oni to nevedeli! :/
ja sedím v prvej lavici čiže väčšinou radím odpovedajúcim pri tabuli minule odpovedal spolužiak z matiky pri tabuli a nič nevedel a som mu všetko ja poradila a učitelka mu povedala že no vidíš preto som ťa vyvolala lebo som vedela že to budeš vedieť
ťaháky používam iba na fyzike, neradím vôbec, opísať dám (dnes som napísala spolužiačke celú písomku zo second conditional, vďaka čomu má ona nedostatočnú a ja poznámku)
keď si neviem zapamätať nejaké ústálené názvy alebo postupnosti, napíšem si skratku na ruku a učiteľ nemôže povedať nič, keď si odpíšem z ruky EKKPK (expozícia, kolízia, kríza, peripetia, katastrofa - štruktúra tragédie).
radim pravidelne, tahaky nepisem... zbytocna robota iba ked je nieco co nedokazem nacitat ani kratkodobo do hlavy ... tak si to napisem na lavicu v klucovych slovach ale inac nepisem... nezajem...
radiim na kazdej pisomke a tahaky pisem iba ked si nemozem nieco zapamätat alebo ze nas ucitel prekvapi nejakou pätminutovkou tak rychlo nacarbem na lavicu to zakladne co by som mala vediet
Bez tahakov by som nespravil asi polovicu skusiek. Su skusky, na ktore sa neuci NIKTO a vsetci len pisu z tahakov. A vedia to aj profaci, ale ako moze jeden prednasajuci ustrazit 150 studentov v celej obrovskej prednskovej miestnosti? To sa neda
Minuel som mal dokonca dva tahaky a ked mi jeden zobrali, pisal som z druheho
A radenie fici v plnom prude, radia si aj uplne neznami ludia, dokonca si posuvaju cele pisomky, aby mohli odpisovat. Ked viem, tak poradim, inokedy zase poradia mne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
a ťaháky som si písala...
alee fakt le skoda ze potom ked odpovedam ja take nutkanie uz nema nikto
a aj vela radime, ale to cela trieda...
keď si neviem zapamätať nejaké ústálené názvy alebo postupnosti, napíšem si skratku na ruku a učiteľ nemôže povedať nič, keď si odpíšem z ruky EKKPK (expozícia, kolízia, kríza, peripetia, katastrofa - štruktúra tragédie).
Radím len občas,inak sa snažím tváriť sa,že nepočujem,a keď už ani to nejde,tvárim sa že rozmýšľam a poviem že neviem,aj keď viem (ja viem,som sviňa)
Minuel som mal dokonca dva tahaky a ked mi jeden zobrali, pisal som z druheho
A radenie fici v plnom prude, radia si aj uplne neznami ludia, dokonca si posuvaju cele pisomky, aby mohli odpisovat. Ked viem, tak poradim, inokedy zase poradia mne.
a k radeniu - mame kamosku, co pocas svojej skusky z matiky vyratala komplet pisomku este trom ludom