Túto otázku som našla v jednom starom dotazníku, tak reku že položím aj sem...dajme tomu že behať/kráčať/sedieť/ležať môžete kde chcete a ako chcete, ale musíte vydržať daný časový limit a môžete si vybrať len jedno (nemôžete ich kombinovať)
Aj keď nie som nejako športovo založený typ z týchto možností mi príde najlepšie behanie.. Nemám rada dlhé prechádzky, neznášam dlhé sedenie a ani ležať 12 hodín nie je moc pohodlné.. Preto by som si radšej odbehla polhodinku a mala pokoj
to 12 hodín ležať a ani neísť na wécko nič? rovnako pri sedení?
lebo keď nie, tak 12 hodín ležania, to dávam bežne, a ležať je veľmi široký pojem, a keď áno, tak tie 3 hodiny kráčať, ale niekde centrom zaujímavého mesta alebo tak
kráčanie je veľmi nudné, bežanie veľmi vyčerpávajúce, 12 hodín ležím niekedy bežne, ale nechcela by som ležať 12 hodín, keby som vôbec nebola unavená, takže ostáva asi to sedenie, aj keď vlastne ani to neni bohviečo. neviem proste, nedávajte mi také ťažké otázky
takže ležať. ale nie tak, že ráno sa zobudím a potom 12 hodín ležať, tak, žeby som aspoň 10 hodín z toho prespala aj keď samozrejme by sa mi keby som musela ležať nechcelo spať zázračne abo čo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a to je tak asi vsetko co dnes aj spravim
lebo keď nie, tak 12 hodín ležania, to dávam bežne, a ležať je veľmi široký pojem, a keď áno, tak tie 3 hodiny kráčať, ale niekde centrom zaujímavého mesta alebo tak
3 hodiny kracat je pre mna uplne bezne, s radostou..
5 hodin sediet by som asi nevydrzal, musel by som sa sem tam prejst aspon par krokov, robit daco, atd..
12 hodin lezania obcas absolvujem ale je to hrozne, potom som ako zdochlina...