Prosím poraďte, kde sa dá na Slovensku dobre zarobiť na letnej brigáde, ak ešte nemám dokončenú školu a mám "iba" 17 rokov. Pomôžu aj dobré stránky! Tak píšte!
A agentura pomoze aj takym 17-rocnym?Ak ano najdem ju v kazdom meste?Sorry mozno su to banalne a jasne otazky,ale este som nebrigadoval a neviem ako to funguje tak prosim budte podrobnejsi!Dik
chod po meste pozeraj sa okolo seba pytaj sa znamych,agentury odieraju....a maloktora ti sprostredkuje dlhodobejsiu brigadu.....aspon moje skusenosti,....
ano pomoze aj 17rocnym a nenajdes ju v kazdom meste, ale v kazdom meste nejdes pripojenie na internet a najdes co potrebujes. agentura ti potom prihodi brigadu v mieste bydliska, alebo kde chces.
Mam vela kamosov co nemaju dobre skusenosti s agenturou..proste nie vsetky dodrzia slubene poziadavky...ja som bol uz v 16 v Taliansku a bolo dobre...ved kto by si stazoval 8 eur/hod...Ak ti mam poradit tak skus sa spytat nejakych znamych co robia v zahranici...vzdy sa nieco najde..alebo samozrejme NET...Ved predsa tam je vsetko
Mno ja som robil cez jendu agenturu a robil som kedy to mne wyhowowalo, cize par dni do tyzdna.. sice som zarabal len 45 na hodinu, ale tak lepsie nez nic.
A teraz sa chystam do Londyna, len tam je ten problem ze je tam kopu poliakow a inej hawede a uz tam pre mladych brigadnikow ani neni wela miesta..
agenturi ozieraju jak potkani sice je iste ze ti zozenu jop ale za prve pravdepodobne sa narobis viac jak spotena svina a za druhe okolo 9 percent s tvojej mzdi si agentura strhne.... vies co to chce ? citat inzeraty
dnesna mlad je leniva to tvrdim jednoznacne vsetci sa chceju mat dobre z jadneho dna na druhy den zbohatnut ale ked som ponukol peknej babe love za sex ani jedna sa mi z KOSIC NEOZVALA prisaham tak potom nech neplacu asi maju ich dost nic nieje zadara to si musia uvedomit dnesna mlad je STRATENA SKODA DAVAT DO NICH PENIAZE SKODA
Tommyhot...no ale zas az take hrozne to tu nie je.... ked sa chce, brigada sa vzdy najde... Brigada hej.... s pernament jobs su dost probelmy. Sak viiim o com tocim... som si uz odskusala....
Takze hor sa do Londona.... uz ta tu vsetci cakame...xi xi xi Hmmm a by the way.... ked sa uz chystas do toho Londona...hmmm 13th of June tu bude ta tvoja oblubena skupina koncertovat...
Mno tak ja zas ale necem cestowat od uja cez cely londyn za brigadou.. sak mi stacilo len na Victoriu som sa s Ealing Broadway drbkal dobre ze nee wyse hodiny metrom..
Aale linky by si mohla dat nejake, ale este newjem ci aj tento rok pojdem..
Jako maximalna spokojnosgt s nimi. Na zaciatku to nebudete mat az take ruzove ale zabehnete sa. Ja som chodil osobne do NOSLUSU. Nemalo chybu. Na zaciatku sa dohadzovali picoviny, ale ak si ich nesklamal, tak to islo. Prvych par brigad som zobral vsetky a potom uz len tie co my vyhovovali. Napriklad, robil som 1.5 roka v spartane taky velky zavod, raz za weekend bola bud v piatok nocna alebo v sobotou ranna. To bola super robota, za 2 hodinky sme mali spraveny lis, a hrali sme karty. Dostaval som tam 50 na hodinu ale za tu robotu to bolo az moc.
A dalej som chodieval odtial do TIP TOP services, kde som sa az tak strasne neanrobil , davali 60 sk na hodinu. Cize to sa dalo. Nakoniec ked som do toho tiptopu chodil pravidelne, dohodol som sa s nimi, ze nebudem chodit cez agenturu, ale priamo cez nich, oni ze ok, dostal som 65 na hodinu, a dostal som ich hned na ruku. Tj som lubil potahnut taku 12 hodinovku kde som dostal 780sk.
Tj agenturu mozem len odporucat. Co sa tyka inzeratov je tam len hola pica. Nic tam nenni. Najviac su tam (aspom u nas) brigady na stavbu, a to povecsinu nejaky kokot, co si stava novy dom si najde par brigadnikov, do telefonu mi povi ze 65 na hodinu, ked nas dovezu na stavbu uz to je 50 na hodinu, a chcu od teba aby si tam robil supermana.
Phesant -> ty de zijes 50 na hodinu ti je malo? Bratisleve a okoli mas 50Sk na hodinu asi take minimum, max je cca 80 85 ( ale to su uz fizicky narocne)
ale taky vychod je na tom zevraj ovela horsie, ze 50 je maximum,
ale aj tak co by si chcel?
ty si bol urcite z tych rozmaznanych co si na vsetko pytal rodicov
jj pajka je teda vazne pekna aj ja ked som brigadovala, som to mala tak
a akoze ucitely v mojom meste maju 65sk za hodinu a to su studovane z vysokou skolo a ty iba brigadujes za 50sk
a kamoska robila vo fast-foode a jej platili nak 35sk od hodiny, a to je nie je zrovna na dobru naladku ked tam fetujete hambacovske vypari 7 h denne
ono je to tazke brigadovat, ked mamula zahlasi, ze pohare v bare zbierat nebudem, lebo keby mna nekto slah cez Ass , tak by mu tu ruku v momente zlomila, a ten doticny by to asi nerozchodil, ak by to nebol naky kamos,alebo naky fella,
a ono je to omnoho lachsie najst nieco cez letne prazky ako mat staly job pocas skoly, hlavne cez taku strednu
Tommyhot, na gumtree si daj inzerat, alebo si nechaj posielat inzeraty z londonjobs, potom su to pohyby... urcite vies, ze tieto stranky maju koncovku co.uk najlepsie stranky.... teda myslim, ze pohyby este vedu pred gumtree lebo je to cesko-slovenska stranka a kolkokrat sa tam daju najst celkom slusne brigady... len netreba byt fajnovy...
Jaaak, ze nevies ci vystane na letenku? Ked chytis dobru akciu... a teraz ich je vela... tak mas letenku za £0.01... ako ja... teeeda su tam este poplatky a batozina...ale aj tak spiatocku letenku zozenies za nejakych 5000,--Skk.... ked budes sikovny tak aj menej. A viac odporucam Ryanair ako Skyeurope. Maju lacnejsie flight tickets.... Remember, there is always solution, if there is no solution, there is no problem....
A ak napises, kedy priblizne a na ako dlho by si chcel prist mohla by som sa opytat znamych. Kamarat robi supervisera v bare... a jeden kamarat prenajima a montuje velkoplosne obrazovky a stale potrebuje sikovnych chalanov na pomoc....
Lillah Ryanair mi ani nespominaj, to je ten najwacsi shit akym som letel.. A aj koli tomu ze sa leti zo Stansted (ci jak sa to pise..) Plny kkt ludi tam bol a na ryanair rady dobre ze ne az ku wchodu, secko islo pomaly a este tam ani w lietadla obcerstwenie nebolo zadara (ale tak jasne ze co mozem cet za 5 litrow)
To vazne??? Fuuuuuck, to si mal ale smolu....jaaa som uz s Ryanairom letela 7 krat a bola som spokojna....teda az na jeden detali, ked boli tie atentaty tak mi dva a pol dna meskala batozina... ale potom mi ju fedexli rovno domov. Taaakze pohoda. A mne vyhovuje prave fakt, ze lietaju zo Stanstedu... pretoze chodim vlakom a to je takych 30 minut vlakom... stanicu kde ten vlak stoji mam hned za rohom. Prave o to ide, ze ked chces malo zaplatit tak necakaj nejaky luxus... ked ho chces treba si kupit letenku za nejakych £300 a mozes letiet z BA do Viedne....
Vies na Slovensku je vela mladych ludi, kazdy z nich nema znamych ci rodinku ktora mu zozene lahku brigadu za co mozno najvecsie peniaze. Takych ludi poznam, jak kamarat, na stavbu s tatinkom, nic nerobil, dostaval kilo na hodinu a vyopraval jak strasne robi.
Dalsia vec ano 50 sk na hodinu sa mi zda popri skole ako taky normal zarobok,nic extra ale ani malo. Totizto za 8 hodinovku 400 sa dalo pouzit.
A ako hovorim, za 60 sk na hodinu , potiahni 12ku a mas 720.
Neviem ci si kupujes drigy ked ty je takyto peniaz malo, ale mne osobne to stacilo, lepsie ako sa zufalo po fore vypitovat bez roboty alebo sa tlacit znamemu doprdele a zmykat z neho peniaze.
Osobne som to cez leto rad kombinov. 2x do tyzdna ranne v ti tope (raz do tyzdna 10 hodinovku za 600 sk druhy krat 12 hodinovku za 720SK) a cez week ten spartan 400sk . Dokopy mi v stvrtok respektive piatok pred weekendom doslo 1720Sk co si myslim ze je slusny zarobok na a na week na disko popriapde na chatu, ci na na cely tyzden pokial nebers drogy ty to v pohode stacilo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
» www.studentservis.sk/...
www.noslus.sk
www.brigada.sk
www.profesia.sk
brigady.hyperinzercia.sk
www.mojapraca.sk
www.studentservis.sk
www.brigady.info
www.praca.sk
...a to som len vypisoval z googlu
A teraz sa chystam do Londyna, len tam je ten problem ze je tam kopu poliakow a inej hawede a uz tam pre mladych brigadnikow ani neni wela miesta..
Takze hor sa do Londona.... uz ta tu vsetci cakame...xi xi xi Hmmm a by the way.... ked sa uz chystas do toho Londona...hmmm 13th of June tu bude ta tvoja oblubena skupina koncertovat...
Aale linky by si mohla dat nejake, ale este newjem ci aj tento rok pojdem..
Jako maximalna spokojnosgt s nimi. Na zaciatku to nebudete mat az take ruzove ale zabehnete sa. Ja som chodil osobne do NOSLUSU. Nemalo chybu. Na zaciatku sa dohadzovali picoviny, ale ak si ich nesklamal, tak to islo. Prvych par brigad som zobral vsetky a potom uz len tie co my vyhovovali. Napriklad, robil som 1.5 roka v spartane taky velky zavod, raz za weekend bola bud v piatok nocna alebo v sobotou ranna. To bola super robota, za 2 hodinky sme mali spraveny lis, a hrali sme karty. Dostaval som tam 50 na hodinu ale za tu robotu to bolo az moc.
A dalej som chodieval odtial do TIP TOP services, kde som sa az tak strasne neanrobil , davali 60 sk na hodinu. Cize to sa dalo. Nakoniec ked som do toho tiptopu chodil pravidelne, dohodol som sa s nimi, ze nebudem chodit cez agenturu, ale priamo cez nich, oni ze ok, dostal som 65 na hodinu, a dostal som ich hned na ruku. Tj som lubil potahnut taku 12 hodinovku kde som dostal 780sk.
Tj agenturu mozem len odporucat. Co sa tyka inzeratov je tam len hola pica. Nic tam nenni. Najviac su tam (aspom u nas) brigady na stavbu, a to povecsinu nejaky kokot, co si stava novy dom si najde par brigadnikov, do telefonu mi povi ze 65 na hodinu, ked nas dovezu na stavbu uz to je 50 na hodinu, a chcu od teba aby si tam robil supermana.
It: 50 na hodinu??? To ma byt ako zarobok??? to radsej budem chodit po vyletoch cele leto ako robit za taku mzdu...
ale taky vychod je na tom zevraj ovela horsie, ze 50 je maximum,
ale aj tak co by si chcel?
ty si bol urcite z tych rozmaznanych co si na vsetko pytal rodicov
co, kolko toho mas odbrigadovane?
a akoze ucitely v mojom meste maju 65sk za hodinu a to su studovane z vysokou skolo a ty iba brigadujes za 50sk
a kamoska robila vo fast-foode a jej platili nak 35sk od hodiny, a to je nie je zrovna na dobru naladku ked tam fetujete hambacovske vypari 7 h denne
ono je to tazke brigadovat, ked mamula zahlasi, ze pohare v bare zbierat nebudem, lebo keby mna nekto slah cez Ass , tak by mu tu ruku v momente zlomila, a ten doticny by to asi nerozchodil, ak by to nebol naky kamos,alebo naky fella,
a ono je to omnoho lachsie najst nieco cez letne prazky ako mat staly job pocas skoly, hlavne cez taku strednu
Vies na Slovensku je vela mladych ludi, kazdy z nich nema znamych ci rodinku ktora mu zozene lahku brigadu za co mozno najvecsie peniaze. Takych ludi poznam, jak kamarat, na stavbu s tatinkom, nic nerobil, dostaval kilo na hodinu a vyopraval jak strasne robi.
Dalsia vec ano 50 sk na hodinu sa mi zda popri skole ako taky normal zarobok,nic extra ale ani malo. Totizto za 8 hodinovku 400 sa dalo pouzit.
A ako hovorim, za 60 sk na hodinu , potiahni 12ku a mas 720.
Neviem ci si kupujes drigy ked ty je takyto peniaz malo, ale mne osobne to stacilo, lepsie ako sa zufalo po fore vypitovat bez roboty alebo sa tlacit znamemu doprdele a zmykat z neho peniaze.
Osobne som to cez leto rad kombinov. 2x do tyzdna ranne v ti tope (raz do tyzdna 10 hodinovku za 600 sk druhy krat 12 hodinovku za 720SK) a cez week ten spartan 400sk . Dokopy mi v stvrtok respektive piatok pred weekendom doslo 1720Sk co si myslim ze je slusny zarobok na a na week na disko popriapde na chatu, ci na na cely tyzden pokial nebers drogy ty to v pohode stacilo.