,nie je to zlé ale poznám niečo lepšie, skús do googlu zadať African Dope ,čekni prvú stranku ,daj si vstup (enter) do stranky a prezri si hlavne downloads v ľavo , fakt dobré veci su tam ,veľa som si z tade posťahoval, a bavý ma to počuvať viac ako jeden týždeň počúvam to už asi 3 mesiace v kuse každý deň
takze: uplne prvy co zacali stym bol Dj Scud aka Bloodclaat Gangsta Youth na doske kill or be killed, a sucasnej dobe je naj raggacore co som pocul aspon zatil je: Stivs and Johnny Clash na death$ucker recordse....brutalne rychle, ragga vocaly proste ten najlepsi priklad jak by mal zniet BRUTALNY RAGGACORE ktory ludi fakt ze roz_ebe na floore!!!!! Ten track som uz neraz zazil na ostro na parties....takze viem o com tocim!!!
Potom ked berem tu ostrejsiu (agressivnu stranku) raggacore-u tak mame tu takeho typka ze: Zombiefleasheater...tak ked ste zatial nic take nepoculi a bong-ra a tito typci sa VAM ZDAJU TVRDE tak toto radsej ani nehladajte. A este tu mame takeho jedneho z polska ktory sa vola ze: Strog tak tiez AMEN, potom z nemecka Istari Lasterfahrer, a samozrejme zo spanielska Caropusher (ktoreho som mal cest pocut pred tyzdnom LIVE v budapesti) no nekomentujem....NAJLEPSIE!!!!!!!!
takze: uplne prvy co zacali stym bol Dj Scud aka Bloodclaat Gangsta Youth na doske kill or be killed, a sucasnej dobe je naj raggacore co som pocul aspon zatil je: Stivs and Johnny Clash na death$ucker recordse....brutalne rychle, ragga vocaly proste ten najlepsi priklad jak by mal zniet BRUTALNY RAGGACORE ktory ludi fakt ze roz_ebe na floore!!!!! Ten track som uz neraz zazil na ostro na parties....takze viem o com tocim!!!
Potom ked berem tu ostrejsiu (agressivnu stranku) raggacore-u tak mame tu takeho typka ze: Zombiefleas
je ich vela, len nastastie to ludia nepoznaju a dufam ze to nikdy nebude take komercne ako napriklad drum and bass lebo to je uz skoro ako techno, proste pre mna to je strasne nudne, ako niektore veci sa duaju od: Limewaxa, Dj Hidden Current Vaule atd...ale inac ten ostatok...mozno je DnB dobre na mixovanie ako vacsina 4/4 hudby ale podla mna malo ludi zazil taku atmosferu na parties ako ked hraju TEN NAJBRUTALNEJSI RAGGACORE KERY EXXISTUJE...ale jasne ze RAGGACORE je BREAKCORE (sub-style breakcore-u)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
skus si najst napr Chase and Status - Duppy man alebo nieco od Twinhooker a Paulie Walnuts..
inak som smer liquidfunk
Potom ked berem tu ostrejsiu (agressivnu stranku) raggacore-u tak mame tu takeho typka ze: Zombiefleasheater...tak ked ste zatial nic take nepoculi a bong-ra a tito typci sa VAM ZDAJU TVRDE tak toto radsej ani nehladajte. A este tu mame takeho jedneho z polska ktory sa vola ze: Strog tak tiez AMEN, potom z nemecka Istari Lasterfahrer, a samozrejme zo spanielska Caropusher (ktoreho som mal cest pocut pred tyzdnom LIVE v budapesti) no nekomentujem....NAJLEPSIE!!!!!!!!
Potom ked berem tu ostrejsiu (agressivnu stranku) raggacore-u tak mame tu takeho typka ze: Zombiefleas
Potom ked berem tu ostrejsiu (agr