To len v mojom okrese nie je k dostaniu Rajec medovka? Všetky ostatné sú, ale Rajec medovka nikde, dnes som pochodila kvôli nej tri veľké obchody a všade mali plno iných príchutí, len medovku nie. :/
Len nie všade je kvalitná voda z vodovodu, u nás je strašne chlórovaná, ked ju napustiš do pohára tak je pár minút ako mlieko a z tej príchuti a vône chlóru mi je na zvracanie.
určite neprestali, pravidelne si ju kupujem v bufete u nás v škole treba teda zájsť do iného okresu a tam ich kúpiť na kartóny ale napr. mne chutí aj šípkový a púpavový
a nechápem ľudí, ktorým to nechutí, ale tak keď majú radšej kadejakú chémiu, prosím. ja osobne som tiež dosť zástancom vody z vodovodu, ale tak skutočne nie všade je voda dobrá a páchne z nej tiež chémia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Takže asi v Nitre majú, ale u nás nie
A ver, že moje problémy by si mať nechcel...
Len nie všade je kvalitná voda z vodovodu, u nás je strašne chlórovaná, ked ju napustiš do pohára tak je pár minút ako mlieko a z tej príchuti a vône chlóru mi je na zvracanie.
a nechápem ľudí, ktorým to nechutí, ale tak keď majú radšej kadejakú chémiu, prosím. ja osobne som tiež dosť zástancom vody z vodovodu, ale tak skutočne nie všade je voda dobrá a páchne z nej tiež chémia.
najlepšia voda je aj tak z horského potôčika
Napríklad ked som bola v Tatrách, tak tam som ju pila, bola lepšia a aj lacnejšia ako vody z obchodu, ale u nás bohužial dobrá nie je.