Zdravím pred nedávnom som tu písal že aky je rozdiel medzi AMD ram a Intel.. kupil som ram z ebay ktorá má presne tie isté parametre ako tie ostatné v PC ale nefunguje...
ked zapojim ramky do pc tak sa mi proste zapnú ventilatory na plny vykon ale pc nenaskoci.. myslel som si že tie ramky vobec nepozná pc akoby tam žiadne neboli.. ale potom som vybral ramky a zapol pc bez ramiek a začal pipať.. čiže pc vie že tam sú ramky pretože pípal keď tam žiadne neboli ale keď tam boli tak len nechcel sa zapnúť.. akoby ich nechcel zobrať alebo neviem ako to napísať.. neviem čo mám robiť a dúfam že sa tu nájde niekto kto sa tomu rozumie.. ďakujem
@6 myslim že na vine bude procák lebo tam písalo že only for AMD cpu,, ale čítal som veľa diskusií a tam písali že to je somarina ak sedí typ ram a parametre tak pôjde
@wewo jasné že áno.. @keepcalm to ešte nie dúfam že to pomôže ale ako to aktualizovať ? na internete hľadam ale nedarí sa mi nájsť.. základná doska je z esprimo p5720
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
abo prehod ich v slotoch ( /socketoch)
abo skus tam dat len 1
(a potom 2., tiež osobitne..
a najma si pozri, ci ti tie ram moduly vôbec vie zobrat maticná doska
@keepcalm to ešte nie dúfam že to pomôže ale ako to aktualizovať ? na internete hľadam ale nedarí sa mi nájsť.. základná doska je z esprimo p5720