ako osobne si radšej ráno vstanem aj o hodinu, kludne, len aby som sa nemusela ráno náhliť a mohla sa najesť... lebo ak sa náhlim a nedajbože nenaranajkujem,t ak je to ankokot deň
Na strednej som zvykla neranajkovat a potom si kupit nieco male okolo tej desiatej v bufete, len teraz, ked mam v podstate skolu kazdy den od 10-tej do asi jednej v jednom kuse (bez nejakeho bufetu nablizku) som sa naucila ranajkovat... je to trosku trapne, ked vam skvrka v bruchu na celu prednaskovu salu
@megane
to bude tým, že si večer dopriavaš hody (slušne povedané)
a s @lawey súhlasím - oplatí sa ráno skôr vstať kvôli raňajkám a kvôli správnym raňajkám (a správne raňajky nie sú CornFlakes-y ako sa Vám snažia reklamami dostať do hlavy Nestlé a iné firmy z potravinárskeho priemyslu)
raz za uhorsky rok si dačo dám... ráno nejem nič lebo:
1. Nestiham
2. Pri pomysleni na jedlo je mi zle (len rano )
3. Nemame v chladničke nič čo by mi vyhovovalo
bud chleby vo vajci ak je cas , a ak nie tak zhrabnem but tycinku alebo banan, mandarinku, jednu jahodku..a vascinou to aj tak zabudnem v taske a po tyzdni som ze "co my to tak smrdi v taske :/ " >
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Žalúdok sa dá natrénovať, aby ste aj ráno niečo zjedli, stačí začať s rozmixovanými vločkami a troškou medu a neskôr zjete už čokoľvek...
to bude tým, že si večer dopriavaš hody (slušne povedané)
a s @lawey súhlasím - oplatí sa ráno skôr vstať kvôli raňajkám a kvôli správnym raňajkám (a správne raňajky nie sú CornFlakes-y ako sa Vám snažia reklamami dostať do hlavy Nestlé a iné firmy z potravinárskeho priemyslu)
tak potom niekde musí byť chyba lebo raňajky sú dôležité
1. Nestiham
2. Pri pomysleni na jedlo je mi zle (len rano )
3. Nemame v chladničke nič čo by mi vyhovovalo