Ked mam cas tak jahlova kasa (s nejakym rastlinnym mliekom) s bananom agavovym nezdravym sirupom a brusnicami napriklad, alebo arasidovym maslom mnaaaam.
Ked nemam cas tak si rozmixujem mlieko a banan.
A ked mam riadne vela casu najprv si dam nieco slane (pecivo a pomazanka) a potom este tu kasu lebo ranajky milujem
Skoro vždy, ale beriem na lačno lieky a keď sa stane, že sa nezobudím na 1. budík a v polospánku ich neužijem tak musím vydržať bez raňajok
A teda väčšinou mám ovsenú kašu a potom kávu.
papam vzdy ale nemozem vela, lebo mi je potom zle, cize niekedy aj jeden dva hryzy a dost a co papam? vacsinou mamka prichysta rano daky chleba, pecivo alebo musli dake
Vajcia , chleba vo vajci , praženica , zalievance občas , ryby - šproty alebo tuňiak , chleba z hocičím , hlavne zelenina musí byť , hrianky z maslom.
Ale len cez víkend
Cez víkend raňajky prespím
V týždni prídem do roboty, odlejem si desne veľa erárneho mlieka, nasypem tam rozumne množstvo müsli z lidla (jedna porcia je podľa balenia 30g, ja mám kilové balenie zhruba naa týždeň a potom asi hodinu popri robote konzumujem.
@lenuska175 Super raňajková voľba, mám podobnú momentálne - akurát arašidové maslo, aj keď veeľmi zbožňujem, už nemôžem, lebo mi to spôsobuje nepríjemnú reakciu
Ovsené vločky s jablkom :3 Ale keď vstanem veľmi neskoro (okolo 11) tak si dám až obed Ale raňajky jem hlavne preto, lebo potom nemám takú potrebu sa prejedať na obed a po ňom
tak ked nemam chut, väčšinou si robim len kokteily (bananovy mam najradšej).. ale inak väčšinou take, že jogurty s ovocim, müsli
alebo keď mame nejake pečivo tak maslo+šunka, šalat
alebo plnene pečiva - čokoladove rolky, babovky, vianočny s kakaom
potom rozne toasty (najčastejšie plnene syr, šunka) a k tomu zajedať paradajky, alebo hrianky, zapečene bagety,
chlebik vo vajičku, praženica (s vajičkom, kečupom...) krupica, rozne ovocne detske kaše, parky
a uplne top nakoniec:
praženica so šunkou a petržlenovou vňaťou v tortille
uplne vzdy, milujem ranajkyy
hned po zobudeni viem ci mam dnes chut na slane alebo sladke, slane je 1 pecivo s natierkou, paradajka, uhorka, paprika..
a sladke bud ovsena kasa s hocicim alebo palacinky/lievance s hocicim alebo mam napecene muffiny
ranajkujem kazde rano, cez pracovny tyzden vzdy ovesna kasa ochutena nejakou skoricou/kakao/mak, med,orechy,semienka,ovocie cerstve/susene, na co mam chut, pripadne arasidove,mandlove,kesu maslo a tak , vyrabam si domace. A cez vikend su to vacsinou lievance/palacinky. V lete to vsak bude skor nejaky jogurt,ovocie a tak, nieco svieze. a vzdy mam sladke ranajky. Take ze prazenica, parky ,oblozene pecivko atd. to mam rada na veceru
Vstávam o 05:43 a vtedy nemám chuť na nič, do 42min musím utekať z domu do práce, kde sa okolo pol 8 naraňajkujem ovsenej kaše zo sáčku alebo bieleho jogurtu s vločkami alebo koncom týždňa,keď som na kraji so silami nejakého sladkého pečiva a k tomu si dám aj kafe. Cez víkendy spím dlho a to akurát začnem variť obed a nemám na nič chuť. Ale na dovolenke to milujeem, sedieť na terase aj pol hodinu, raňajkovať cereálie a čerstvý džús z červených pomarančov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Ked mam cas tak jahlova kasa (s nejakym rastlinnym mliekom) s bananom agavovym nezdravym sirupom a brusnicami napriklad, alebo arasidovym maslom mnaaaam.
Ked nemam cas tak si rozmixujem mlieko a banan.
A ked mam riadne vela casu najprv si dam nieco slane (pecivo a pomazanka) a potom este tu kasu lebo ranajky milujem
Skúšala som aj také ako @2 , ale po dvoch dňoch ma to prešlo
A teda väčšinou mám ovsenú kašu a potom kávu.
Ale len cez víkend
V týždni prídem do roboty, odlejem si desne veľa erárneho mlieka, nasypem tam rozumne množstvo müsli z lidla (jedna porcia je podľa balenia 30g, ja mám kilové balenie zhruba naa týždeň a potom asi hodinu popri robote konzumujem.
Väčšinou také že omeleta z 5 vajec so slaninou, to mám najradšej na raňajky. Také čo dobre zasýtia.
alebo keď mame nejake pečivo tak maslo+šunka, šalat
alebo plnene pečiva - čokoladove rolky, babovky, vianočny s kakaom
potom rozne toasty (najčastejšie plnene syr, šunka) a k tomu zajedať paradajky, alebo hrianky, zapečene bagety,
chlebik vo vajičku, praženica (s vajičkom, kečupom...) krupica, rozne ovocne detske kaše, parky
a uplne top nakoniec:
praženica so šunkou a petržlenovou vňaťou v tortille
hned po zobudeni viem ci mam dnes chut na slane alebo sladke, slane je 1 pecivo s natierkou, paradajka, uhorka, paprika..
a sladke bud ovsena kasa s hocicim alebo palacinky/lievance s hocicim alebo mam napecene muffiny