Podla toho co idem robit ak cvicit jablcko pomaranc. Ak do skoly tak som jedaval cerealie. Ale vraj je 2 pohare cistej vody a nejake ovocicko a ides bo zbytocne hned z rana zatazovat zaludok nejakym mesom abo mastnymi jedlami neni dobre
ranajkujem cierny caj s mliekom
a do skoly si nosim ... dnes som mala jahodovy jogurt a bebe ale ako kedy niekedy daku uzasnu potravu zakupim aj v nasom skolskom bufete
Ja mam najradsej na ranajky ovsenu kasu s medom,bananom,nastruhanym jablckom a vlasskymi orechami no a desiatu som si vacsinou kupovala v skole v bufete(najcastejsie to bolo nejake pecivo) a z domu som si niekedy brala napr ovocie,zeleninu,toasty,ochuteny tvaroh,jogurt atd
mamča a tatík mi robia raňajky, väčšinou chleba a ten nemusím ale narvem ho do seba, pretože inak by som nevedela fungovať bez raňajok a robiť sa mi nechce keď už mám prichystané
ale keď náhodou zaspia tak si zvyknem robiť čierny čaj s mliekom a zhrabnúť nejaké ovocie a na desiatu nejaké syry, tyčinky, konzervy, zeleninu, hocičo je v ladničke akurát.
KÁVU, čaj a keď stíham, čo sa v poslednom čase snažím každý deň tak smoothie, misku ovocia s arašidovým maslom a kokosom , maces so sojakrémom a zeleninou, vločky s ovocím a sójovým jogurtom ... kedy ako proste !
neranajkujem pokial ma niekto vyslovene nedonuti vzdy som az obedovala asi preto ze som zvyknuta pocas noci navstevovat chladnicku a rano uz hladna nie som
a keď nemám ovocie tak ovsenú placku/kašu a ak som prezieravá tak si večer namočím pohánku alebo slnečnicu alebo oboje...i keď ňäňy to ono ale keď nemáš čas/peniaze/oboje tak no... musím rańajkúvať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
a ovocie
(už mi to dosť lezie na nervy ale neviem čo iné brať)
a do skoly si nosim ... dnes som mala jahodovy jogurt a bebe ale ako kedy niekedy daku uzasnu potravu zakupim aj v nasom skolskom bufete
ale keď náhodou zaspia tak si zvyknem robiť čierny čaj s mliekom a zhrabnúť nejaké ovocie a na desiatu nejaké syry, tyčinky, konzervy, zeleninu, hocičo je v ladničke akurát.
ja som tejto užívateľke už tuším chválila raz nick!
a inak raňajkujem banány a desiatujem banány okrem iného :happy:
a dal si sa na 50bananasaday? .D
a keď nemám ovocie tak ovsenú placku/kašu a ak som prezieravá tak si večer namočím pohánku alebo slnečnicu alebo oboje...i keď ňäňy to ono ale keď nemáš čas/peniaze/oboje tak no... musím rańajkúvať