@Regan Nie, ak ju ledva poznáš tak sa to nepýtaj. Vlastne ja by som sa to nepýtal ani na 10-tom. Ty si chlap, Ty daj najavo o čo ti ide, ona bude reagovať.
brace yourself, the grammar nazi comments are coming!
a teraz k teme - samozrejme by hned bolo najlepsie vediet, ci chce s tebou nieco vaznejsie alebo iba dlho nemala sex, prip. chcela si aspon pripadat pritazliva atd. - nema to cenu, zeny same nevedie, co chcu a aj ked nahodou maju silnu chvilku, ze to vedia, tak ti to nepovedia....najlepsie je viest nenutenu konverzaciu o oblubenych filmoch a pod
@makaluzo Nemyslím si? Ak ju pozvem na hokej a ona má rada futbal tak mi naznačí či nepôjdeme radšej na futbal, nie? Alebo si myslíš, že ma hneď odpálkuje a strašne u nej klesnem pretože som sa na prvý pokus netrafil?
@echoechoecho : len aj to písanie cez sms je take že ked sa pýta ona ja odpoviem. ale ked sa jej pýtam ja na nejaku byzardnu otazku tak odpoved nedostanem...
Zena uz davno vie co s tebou zamysla aj keby sama povedala ze nevie, tak vie. Ale opytat sa na rovinu? To musis vymysliet nejaku uplne super kamuflaz aby to bolo taktne.
@regan ani ty sam este nevies co chces ani ona to presne nevie kym sa dokonale nepoznate - takze zatial nic nehovor nahlas - lebo tym si zuzujes manevrovaci priestor aby si to niekam dotiahol a mohlo by ju to vyplasit, na zeny treba ist cez pocity a emocie a byt spontanny moc nerozmysalj rob to co citis.
ty tú otázku asi tiež ešte nevieš sformulovať.... takže by som ju ani nekládla keby sa ma niekto na prvom rande spýtal, "o čo ti ide" ??? tak by sa rande asi aj skončilo však to je na tom to najkrajšie.. to že ešte sa nevie, a hlavu máš v oblakoch a pomaly sa to samé kryštalizuje.. a potom sa na ňu vrhneš
na jednej strane hej, je fajn si byt na cistom, na druhej strane prve rande urcite nieje vhodne a hlavne ked uz, by sa to ona mala spytat teba. tiez mam zato, ze zeny nevedia co, resp. ak aj vedia, potrebuju to pocut a potvrdit, resp. vyvratit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a teraz k teme - samozrejme by hned bolo najlepsie vediet, ci chce s tebou nieco vaznejsie alebo iba dlho nemala sex, prip. chcela si aspon pripadat pritazliva atd. - nema to cenu, zeny same nevedie, co chcu a aj ked nahodou maju silnu chvilku, ze to vedia, tak ti to nepovedia....najlepsie je viest nenutenu konverzaciu o oblubenych filmoch a pod