Spolu s rodičmi sme sa vybrali na chatu. S nami do partii na chatu, ktorá je v Tatrách išli aj Vaľušovci a Ćesánkovci. Nebolo by to nič zaujímavé, keby s Vaľušovcami neišiel aj ich 14- ročný syn Dávid. . Hneď, ako som ho uvidela, sa mi moje srdce zaple
ehm, no, asi ti neporadim, lebo mi to znie az neskutocne cudne...prepac, ale keby mna zacala balit nejaka baba s ktorou sa poznam prvy vecer, tak by som ju mal asi za k****...
ne ze by som mala nieco proti tebe ale mas 12,uvedomujes si to?ved tebe este ani puberta nezacala ,ja mam 15 a nemyslim si ze som z nej vonku..............
Heh, podla mna to napisala len tak, aby vyzerala prilis dospelacky, aj ked pozitivne to urcite nie je, nech tym uz myslela cokolvek, podla mna je smutne, ze deti uz riesia takto problemy, hoci by sa mali fakt hrat a nenahanat opacne pohlavie za inym ucelom ako nevinna hra... hej, ja chapem, ze je zalubena, ja som bol od svojich 8 rokov ale myslim, ze v jej veku by sa nemuseli ani pusinkovat, ako pise Wewo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Moja opýtaj sa Inkheart, tú už také veci trápia dosť dlho a zato neni vytretá
Uvidíme, na čo sa zas zasmejeme
Aj ked ta veta: "A ja hlupa *** som mu povedala, ze este nie. A viete, co by sa tam mohlo stat? (si domyslite) mas 12, na toto mas este cas.
ak nie tak jeb na to
No mohlo sa stat asi to, ze by jej dal 1. pusu...
myslim že chcela len pusu... sak si spomente aké to bolo, ked ste mali 12...
Inak suhlasim s Majlosom...
Nemôžte ju proste súdit za niečo, čo si len domýšlate!!! Má 12 a páči sa jej chlapec... to je normálne, to neznamená že chce sex alebo že je ku..a!!!
Pozrite sa na to očami dvanástky, nie svojimi heh zážitok ako delo...
vyzyvam tymto autorku tejto diskusie, nech sa vyjadí... akože patrilo by sa, ide o tvoj osud
Dnes som už zažila ďalší šok,ktorý ma len utvrdil v tom,že všetko vidím tými svojimi detskými očami. Takže: ČO sa mohlo stať??
teraz na chate to uz vyvrcholilo!!!