Mám ísť na rande s chalanom ktorý sa mi veľmi páči, no vždy som to brala s rezervou, jednoducho vždy som chodila iba s hlupákmi a tento taký nieje, som dosť nervózna, máte nejaké rady ohladom správania sa na rande?
Naozaj to znie ako klišé, no snaž sa proste nad tým veľmi nepremýšľať. Buď spontánna a prirodzená, tým nemôžeš nič pokaziť. Veď aj on je len človek. Nemusíš sa ho snažiť niečím extra ohúriť, sama vravíš že nie je blbec takže by to aj tak prekukol V našej spoločnosti je to tak že chlap má byť iniciatívnejší tak to využi! Držím ti palce!
bud sama sebou, na nic sa nehraj neklam mu ze nieco oblubujes alebo poznas, bola si niekde a tak, len aby si ho zaujala - nevyplati sa to (kamaratka s tym ma skusenosť ) držim prsty
@jaaaa13 normálne správanie sa dosť dobre nedá, keď si nervózna, takže:
úprimne
ak to vieš nejak akokeby vtipne podať, napr. aj to že si z neho nervózna, tak to kľudne povedz. a tak. ak sa ti prirodzenosť dariť nebude (čo asi nie), tak hlavne úprimnosť a zábavnosť.
@jaaaa13 Bud prirodzená ! Viem, že budeš nervozna, ale ber to tak, že aj on bude, myslím si, že sily sú rovnomerne rozložené a neviem čo stresuješ čakajú vás len tie najkrajšie chvíle
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
úprimne
ak to vieš nejak akokeby vtipne podať, napr. aj to že si z neho nervózna, tak to kľudne povedz. a tak. ak sa ti prirodzenosť dariť nebude (čo asi nie), tak hlavne úprimnosť a zábavnosť.
ale i tak správaj sa normálne nie je dôvod niečo hrať ved sa ideš zabaviť