Zdravím. Mám menšiu dilemu ohľadom toho že sa mi páči jedno dievča (poznáme sa obaja), ale ide o to že je staršia ako ja. Konkrétne je staršia o 4 roky. Ja mám 21, ona 25. Je veľmi pekná, milá a vraj ešte nemala vážnejšiu známosť (čo sa čudujem teda, keďž
Poznám dosť veľa párov, v ktorom je dievča staršie ako chlapec a v pohode spolu fungujú a sú šťastní.. ak je to tvoja spriaznená duša tak vek netreba riešiť.. a za skúšku nič nedáš..
pohoda, napriklad aj ja som na starsie dievcata..lepsie sa s nimi keca po sexe ...len najprv by som si zistili dovody, preco este vraj nemala vazny vztah...poznam taku jednu, a ta bola do 22 rokov "lahka" dievka, a potom sa sama sebe tak zhnusila, ze jej vztah ku chlapom bol nasledovny: som nadrzana=>idem si najst chlapa na sex.... nie som nadrzana=>kaslem na chlapov...o tom, ze v dlhodobom vztahu nedokazala vydrzat ani nehovorim.
@klaudiqaaa neznasam, ked niekto tak generalizuje muzov....vyzreti su aj v 20 kludne, ale z mojich skusenosti viem, ze zenam viac ide o to, aby bol uplne dospely po fyzickej stranke nez po dusevnej (kolko uz len poznam 30+ muzov, co sa spravaju horsie ako deti, ale zrely vyzor zavazi viac)....
ti poviem ze poznam 30rocnych co sa spravaju na 20 a 20rocnych co su vyspeli ako 30..........takze furt to nie je az tak o veku ale o psychickej vyspelosti
@echoechoecho čítaj čo píšem, nikoho negeneralizujem, len ma skrátka nezaujímajú mladší kvôli mojim doterajším skúsenostiam. nie je v tom žiadna "fyzická vyspelosť" (kľudne mi ešte môžeš vysvetliť čo si pod tým myslel ), ide mi len o vyspelosť po psychickej stránke, pretože s takými mužmi som sa vždy cítila príjemne, mohla som sa s nimi rozprávať o čomkoľvek bez toho aby som sa musela báť, čo mi na to povedia ako niektorí 20 roční. Netvrdím že nikto 20 ročný nemôže byť fajn, teraz som spoznala 24ročného a zatiaľ sa mi pozdáva, ale určite si ho ešte poriedne oťukám, pretože po vzťahu z ktorého som sa po 2 rokoch dostala (tiež s 24) je to posledné čo by som chcela zažívať od znova- byť matkou aj priateľkou zároveň a čakať kedy chlapec konečne vyspeje a uvedomí si že sa chová ako kokot...
@echoechoecho myslím, že ľudské vzťahy nie sú založené na tom, aby si si "zisťoval dôvody" správania svojho protějšku v minulosti. to je každého osobná vec. a nemať vážny vzťah do veku pokojne aj 25 rokov nie je divné.
tiež som doteraz nemala vážny a ani ten, čo teraz mám, vážnym nenazývam, pretože sme spolu len tri mesiace a ktovie, nakoľko mienime svoje ciele spraviť kompatibilnými. a je to proste len tým, že od 14tich žijem na viacerých rôznych miestach a je fakt dosť zložité sa v takom živote viazať.
keby však niekto začal okato zisťovať, prečo som vzťah nemala (a tým pádom by nevedomky poukazoval na to, že musím mať nejakú skrytú vadu, ktorú musí z môjho minulého ja vydolovať predtým, ako ho moje prítomné ja zaujme až príliš), tak by som o neho okamžite prestala mať záujem.
pohoda why not ... uz je to za hranicou veku kde by to mal byt signifikantny problem
@klaudiqaaa ouch, no nebud hned taka zla ... mas len zlu skusenost dve-tri, mozno to bude tym, ze takych "debilkov" pritahujes, ... okolo toho veku uz na deti mysliet pripadne, to by si ty chcela? ... ja neviem si mlada, este by som si uzival mladost, divokost, kreposti a divne koncerty, prechadzky, zabavy spolu, chaty, krcmy a tak v pare a nie praca, z prace, umriet, rano praca, z prace, cez vikend na spolocnu peknu veceru,
@matwejo úprimne, nebavia ma party, nebaví ma ožierať sa... jedine ak na to mám fakt chuť, osláviť niečo, alebo zapiť smútok, ale to väčšinou dopadne tak, že sa utrhnem z reťaze a to už neni dobré ....radšej by som si žila pohodový život s normálnym, inteligentným mužom, starala sa o neho (ale nie ako matka) a riešila iné veci než "kto je tá kurva čo si si ju pridal na fcb// prečo musíš furt chodiť kuriť jak feťak// prečo si mi klamal že ideš von s kamarátmi.." .... mala som tohto plné 2 roky, nikdy som nebola ten typ ženy, čo má chuť riešiť kraviny alebo žiarlivostné scény, vždy som sa z takých dievčat smiala, ale počas tých 2 rokov som sa prichitila, že som taká istá... proste potrebujem pri sebe niekoho s rozumom a srdcom na správnom mieste, čo neočakávam od niekoho kto má do 30 rokov, väčšinou sa takí chlapci ešte hľadajú, nevedia si určiť svoje priority, riadiť sa podľa nich.... máš pravdu, súdim to na základe zlej skúsenosti, ale skúsenosti sú na to, aby sa z nich človek poučil...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Ale dievcina je zrejme dost vyberava, myslis, ze to aj ona mysli vazne?
funguje to super a hádam aj bude aaa len do toho
A všetko môže fungovať, ak OBAJA chcú, aby to fungovalo.
Niekomu chutí maková štrúdla, inému tvarohová a Ďalšiemu tatársky biftek
mimochodom ja som tiez na mladsich
@klaudiqaaa neznasam, ked niekto tak generalizuje muzov....vyzreti su aj v 20 kludne, ale z mojich skusenosti viem, ze zenam viac ide o to, aby bol uplne dospely po fyzickej stranke nez po dusevnej (kolko uz len poznam 30+ muzov, co sa spravaju horsie ako deti, ale zrely vyzor zavazi viac)....
tiež som doteraz nemala vážny a ani ten, čo teraz mám, vážnym nenazývam, pretože sme spolu len tri mesiace a ktovie, nakoľko mienime svoje ciele spraviť kompatibilnými. a je to proste len tým, že od 14tich žijem na viacerých rôznych miestach a je fakt dosť zložité sa v takom živote viazať.
keby však niekto začal okato zisťovať, prečo som vzťah nemala (a tým pádom by nevedomky poukazoval na to, že musím mať nejakú skrytú vadu, ktorú musí z môjho minulého ja vydolovať predtým, ako ho moje prítomné ja zaujme až príliš), tak by som o neho okamžite prestala mať záujem.
@klaudiqaaa ouch, no nebud hned taka zla ... mas len zlu skusenost dve-tri, mozno to bude tym, ze takych "debilkov" pritahujes, ... okolo toho veku uz na deti mysliet pripadne, to by si ty chcela? ... ja neviem si mlada, este by som si uzival mladost, divokost, kreposti a divne koncerty, prechadzky, zabavy spolu, chaty, krcmy a tak v pare a nie praca, z prace, umriet, rano praca, z prace, cez vikend na spolocnu peknu veceru,