ahojte. dnes by ma zaujímali odpovede partnerov a partneriek vzťahov, poprípade milencov či jedincov, ktorý mali sex na jednu noc, či vám "chutí" partner/ka ráno pri prebudení??? a konkrétne mám na mysli bozky...
Ja som sa bala tiez, ze mi bude smrdiet z ust tak som dala len pusu na pusu, a ked zacal jazykom pokracovat tak som sa odtiahla a povedala co je vo veci na co sa usmial, ze nic neciti a voniam mu aj po burlivej noci tak uz neriesim
tak toto vas trapi? ked budete zit v dlhodobom partnerskom alebo manzelskom zvazku, v jednej domacnosti, v jednej posteli kazdy den.....tak toto budete mat u riti
myslim si, ze rano kazdemu smrdi z papule jak z riti... ja mavam pri posteli nachystane haslerky, aby sme sa neogrcali ale niekedy nam je to jedno a neriesime..
Oh my god, však to je jedno, akú má ráno človek chuť v ústach. Ak mi chutí a mám náladu, tak jasné, že mi chutí aj tá pusa. A ak náhodou nemám náladu, lebo som po opici alebo tak, tak sa najprv napijem, aby to nebolo také strašné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
rano smrdime obaja ako zumpa
Ale ináč, vždy je to super, či ráno či večer, to je jedno
a v mojom prípade to neriešim a myslím že ani on..
no a teraz som smutna