vstanem, pojdem do školy, teda do kostola, celu omšu si budem hrať na gitare (samozrejme tie trapne pesničky z katolickeho spevnika), potom pojdem do školy, posmejú sa mi, pobijú ma spolužiaci, dakde zájdem po škole za školu, pojdem domov a dospím čo som nedospal ráno...
hmmm, co budem robit zajtra? pospim si tak do 13:00, potom vstanem a dam si asi sprchu, potom obed, a potom si bud zahram na gitare alebo pustim wowko viac toho necakam
nepomyslim si nic lebo ta skora ranna hodina mi to asi nedovoli. ale ked k sebe trocha pridem...tak asi ze je to posledny prvy stredoskolsky den. ziadne novinky, skor nostalgia
keby som bola ufón a nevedela nič o tejto planéte, tak si myslím, že koniec prázdnin je strašne tragická udalosť, pri ktorej ľudia bežne umierajú, podľa toho, koľko sa to tu rieši
zajtra rano mi to bude uplne fuk..lebo nastastie som uz skolu skoncila..takze namiesto toho ze pojdem do skoly sa pojdem zaevidovat na urad prace..juchuu
bozééééééééé kolko do rana takich ankiet tu este bude?och ako sa oblevct do ksoly,,ako sa citim xestou do skoly,ake su ocity do skoly..sak to asi este dvolezitejsie nez dajaka svadba! hihi
zajtra ráno ako sa zobudím... bude asi desať... potom si spomeniem na Veroniku a iných školoupovinných a prevalím sa na druhý bok vediac, že mne škola začína až o mesiac
ja idem do skoly az koncom septembra, ale vzdy ked pride ten den, ze prvy den do skoly po prazdninach, tak v podstate sa citim nervoznejsie aj ked nemam k tomu ziadny dovod, ale neviem to ovladat....som v ocakavaniach co nam zase povedia na prvych hodinach k danym predmetom...co za psycho profesorov schytame a kolko nam zase navalaju prac, referatov, projektov a podobynch chujovin...ach jo...to bude zase "svanda" s tymi pracami...VYSOKOSKOLACI! to aj vy mate pocas semestra vypracovavat tolko seminariek a pod?...
no pre mna to je už vlastne dnes ráno.. ako sa cítim zle zle zle.. taky zvlastny pocit na srdci ze mi to všetko moc bude chýbať.. jednoducho to lážo plážo.. ale aj zážitky.. len a len melanchólia.. ale tak príde ďalšie leto a ja sa už naň teším bo budem zmaturovaná dúfam..!
no ja sa nahodou tesim na prvy den to mam taku uchylku už od malička.. vsetkych pekne popozerat, a paliť preč... nastastie este piatok prezijem a od pondelka mam 2 tyzdne prax takze predlzene prazdniny ala laazo plaazo
také sa mi preháňalo hlavou že no omg idem do deviny! ale toto bude iný rok! začnem znova, budem niekto nový! jedine tak to môžem zvládnuť! už nebudem ôsmačka...budem patriť medzi najstarších na škole...autorita...omg ja nechcem!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
Ale hádam to prežijem nie? Pohoda...
pozajtra: "ako ste sa mali tretí deň v škole?"
cez víkend: "Ako si užívate víkend po škole?"
v pondelok: "Ako ste sa mali tretí deň v škole?"
a ďalší piatok: "Ako ste prežili prvý týždeň v škole?"
Zajtra: Prvý deň
Pozajtra: Tretí deň
Pondelok: Tretí deň
Na! Naker, university rulez!
preč odtiaľto
také sa mi preháňalo hlavou že no omg idem do deviny! ale toto bude iný rok! začnem znova, budem niekto nový! jedine tak to môžem zvládnuť! už nebudem ôsmačka...budem patriť medzi najstarších na škole...autorita...omg ja nechcem!
a také... všelijaké