co sa oplati s tycht dvoch viac predplatit? share sa mi zda ze tam ma teraz tho viac ale rapid to je taka klasika...tak nvm sa rozhdnut...primarne urcene na hry a filmy...
Zo SR sa dá sťahovať zadara, síce len jeden súbor, zato bez čakania a s vyššou rýchlosťou.
Akokoľvek som proti warezu, odporúčam ti Czshare - nič lepšie nenájdeš. Máš tam vyhľadávanie (lepšie ako Share-rapid - na SR ti vyhodí miliardu iných výsledkov,- narozdiel od CZS) a zatiaľ som tam našiel 98% filmov a hier ktoré som hľadal. Okrem toho free sťahovanie v podstate nie je obmedzené keď si vezmeš:
Free sťahovanie je obmedzené na 340kb/sek, AVŠAK bez obmedzenia na počet sťahovaných súborov, čo znamená, že keď máš max. sťahovanie povedzme 1,2MB/SEK, 4 súbory z Czshare ti pôjdu po 340kb/sek, no stiahnuté budú naraz - čiže akoby šli plnou rýchlosťou...
Trochu hľadania, matiky a zistíš, že ani RS, ani SR nie sú najlepšie
načo ti je platit učet? ak koli stahovaniu tak si nahod napr. free rapid downlaoder, ktorý podporuje skoro shecky známe servery, nakopirujes linky a o stahovanie sa nestaras
omg ja som sa nepytal na rady ci kupovat alebo nie ale ktore s tychto dvoch...za prve ja si to neplatim a za 2 ja som bol dloho ze som stahoval cez vselijake torrenty a free stranky a bolo to nahovno...tak ma tu nepoucujte co je vyhodne
najblbsie ja aj tak taka stranka (potreboval som od tial program na hacknutie lockerz.com) kde musis najprv urobit nejaky "survive". je tam na vyber, niekedy toto: win iphone4, win macbook pro atd.
az ked to urobis (ides na stranku, posles sms na to cislo, odpises kod co ti pride) mozes stahovat. blbost kto to vymsyslel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Akokoľvek som proti warezu, odporúčam ti Czshare - nič lepšie nenájdeš. Máš tam vyhľadávanie (lepšie ako Share-rapid - na SR ti vyhodí miliardu iných výsledkov,- narozdiel od CZS) a zatiaľ som tam našiel 98% filmov a hier ktoré som hľadal. Okrem toho free sťahovanie v podstate nie je obmedzené keď si vezmeš:
Free sťahovanie je obmedzené na 340kb/sek, AVŠAK bez obmedzenia na počet sťahovaných súborov, čo znamená, že keď máš max. sťahovanie povedzme 1,2MB/SEK, 4 súbory z Czshare ti pôjdu po 340kb/sek, no stiahnuté budú naraz - čiže akoby šli plnou rýchlosťou...
Trochu hľadania, matiky a zistíš, že ani RS, ani SR nie sú najlepšie
az ked to urobis (ides na stranku, posles sms na to cislo, odpises kod co ti pride) mozes stahovat. blbost kto to vymsyslel