?aute. Pr�ve som potreboval skr�ti? kus hlin�kov�ho plechu a tak som ich no�nicami na plech i�iel skr�ti?. Kde tu som ten plech nejako r�chlo odstrihol a strihol som s aj do prsta. (Kto by mal pripomienky k tomu na?o som ten plech strih
Neviem,ale ked vravis,ze rana nie je prilis hlboka tak snad ani nie.Ja mam vela rezou po rukach a ani jednu som si nedavala sit.Nech ti na to pozru rodicia,oni ti lepsie poradia
5. No ak sa tebe zda, ze je to primoc, kludne sa predved na poliklinike, lepsie, ako chodit zvysok zivota so znicenym prstom len preto, lebo si sa hanbil opytat, uznaj
Pawlo,neboj nevysmeju Ale aj tak by som si to nedavala sit.Bez sitia ti to zrastie a nebudes mat jazvu,kdez to zo sitia zostavaju stichy.Bud silny,bud chlap
ty xudacik viem asi ako sa citis. ja ked som mala 12, jedla som jablko a odrazu som mala usta plne krvy. skoncilo to tak že som isla do nemocnice kde mi to skoro ani neumrtvili a na vlastne oci (fakt nekecam) som sa pozerala ako mi ihlou prexadzaju skrz jazykom. myslela som že tam odpadnem.
takže moja rada, hej, myslim že to treba zasit a xod s tým čo najskor do nemocnice, tam ti to lepsie vydezinfikuju a zistia co to vlastne je.. a neboj, to prejde
Keď si bratranec zabodol nožnice do nohy (Nie, netuším akou záhadou sa mu to podarilo, akurát si pamätám že mu z toho išlo viac než dosť krvi ) tak mu to teta len vyčistila a zalepila tzv. mašličkou alebo ako to volala. (v podstate akoby vystrihla z leukoplastu dva trojuholníky spojené jedným rohom a potom mu to zalepila tak aby mu okraje rany trochu stiahla k sebe aby tam nemal takú veľkú otvorenú ranu...)
Našťastie mi to nemuseli šiť takže pohoda. Len mi vyčistili ranu a niečo mi tam nasypali a zalepili tak aby sa mi tá rana ,,neotvárala,, a aby sa normálne zrástla. Takže som rád!
@14@kasko - hm - to čo je?? Sakra! Neviem prečo to tak teraz píše keďže keĎ som to zakladal tak to bolo ešte normálne. Asi nejaký bug! Ja som to písal normálne.
Mám pocit že to spôsobila zmena názvu diskusie (keďže som si na 99,9% istá že sa to pôvodne nevolalo "Raz!!" ale "Úraz!!" a navyše tá druhá diskusia kde som to našla bola pôvodne bez názvu...)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Fakt nechápem, prečo si ten plech strihal, či čo to bolo.
takže moja rada, hej, myslim že to treba zasit a xod s tým čo najskor do nemocnice, tam ti to lepsie vydezinfikuju a zistia co to vlastne je.. a neboj, to prejde
a aka bola hlboka? par otvorenych ran som uz bohuzial videla
Ale k veci... Šiť to netreba, ale keďže sa ti ten úraz stal o kov, mal by si porozmýšľať, kedy ťa naposledy očkovali proti tetanu.
Ináč skoré uzdravenie
Kdo to ma citat?
Horsie ako EMO pismo...