neviem, ci to tu bolo, uz kurnik sopa, ale som riadne vynervovana, no vazeni, kto ma rad horory, toto by si mal urcite pozriet, ja v hororoch nemam prehlad, ale urcite sa ani jeden, co poznam aj z popisu, aj z videnia nevyrovnal niektorych castiam aktoch
NENE POOZOR POZOOOOR, kamos mi prav episal, ze amici zrobili remake toho filmu, ten nepozrajte, to je na pi...u, nesmiete byt dvaja...preco, to suvisi s filmom, zacnete sa bat jeden druheho este aj, krucinal, zozente si to, bo toto je palka, som z toho hotova, srdce ma boli
peb, videla som osvícení, ale je to taka skor kategoria psycho s prvkami hororu, pretoze sa mi to nzedalo take brutalne hororove, islo viac o tu postupnu premenu jacka nicholsona, a bol oto veeeeeelmi dobre natocene, je to genius, ale ako horor mi to nesedi, v starsich rokoch boli horory tocene trochu inak...
a dnes su krvaky, ale napriklad velmi zalezi na kamere, kamera je podla mna v horore strasne dolezita, nie hudba, ale kamera, a v REC da riadne zabrat taka kamera, je to dobre a originalne natocene, fuj s amerikou, tu verziu nechcem vidiet, nech si tam tocia sillent hill, sawky a podobne shity
v REC proste su situacie, ked neocakavas...a potom...len si to stiahnite
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Stary, ale uplne brutalny!
Je to pekne stare, ma to 26 rokov... a na taku dobu to je dobre.
a dnes su krvaky, ale napriklad velmi zalezi na kamere, kamera je podla mna v horore strasne dolezita, nie hudba, ale kamera, a v REC da riadne zabrat taka kamera, je to dobre a originalne natocene, fuj s amerikou, tu verziu nechcem vidiet, nech si tam tocia sillent hill, sawky a podobne shity
v REC proste su situacie, ked neocakavas...a potom...len si to stiahnite