Asi by som sa mal pýtať niekde inde, možno starších... ale predsa to skúsim...
Chcel by som sa spýtať tých, čo majú viacročný vzťah, že čo robili preto, aby s tým človekom vydržali tak dlho? Lebo podla mna to nie je jednoduche (ale nie nemozne), mat
Ak chces ist autom na dlhy vylet, musis dobre natankovat...
Ak chces mat dlhodoby vztah, musis si najst dobru frajerku.
To je zaklad dlhodobeho vztahu. Preco? Pretoze dlhodoby vztah nemusi vydrzat s hocikym a robit vsetko pre zachranu vztahu len aby ste boli spolu aj napriek nedostatkom partnera, nie je dobre.
@interrupcio z mojej skusenosti je najdolezitejsia vo vztahu komunikacia! o vsetkom.....kazdy problem/neproblem spolu predebatujem, uplne vsetko, vela vela sa rozpravame....a tym padom vieme o sebe vsetko, co potrebuje, nic nas nezaskoci, vieme, co ten druhy citi, co potrebuje, na co sa hneva......ak si nevedia ludia ssadnut a prerozpravat zakl. veci, vztah dlhodobo nemoze fungovat.....poznam vztahy, ktore sa rozpadli vyslovene kvoli chybajucej komunikacii a nie je ich malo...tot moj nazor
Neviem či môj je dlhodobý, je to ešte len rok a pol, ale nemusím pre to robiť nič, čo by mi bolo proti srsti a nijako sa premáhať. Keby som musel, tak by to už nebolo ono.
@chef " dlhodoby vztah nemusi vydrzat s hocikym a robit vsetko pre zachranu vztahu len aby ste boli spolu aj napriek nedostatkom partnera, nie je dobre" a toto som ja hlúpy pochopil po vyše dvoch rokoch...
robil som stále všetko preto, aby nám to klapalo a vydržalo...zbytočné...
ak jeden hľadí na dobro vzťahu a ich a druhý hľadí len na svoje túžby...celé zle..
v podstate ide vo vzťahu o niečo, o čom písala @meredithgrey
@interrupcio Ok, ja mam vztah niečo cez rok, čo nie je zrovna dlhodobý vzťah ale aj tak sa vyjadrím..
Samozrejme, že podstata je mať holku, ktorú obdivuješ, s ktorou si rozumiete, ktorá... ťa inšpiruje. Musíte byť navzájom takí, aby ked prejde prvé zamilovanei a postupne odhalite všetky chyby, ktoré máte, aby ste sa ľúbili aj cez to. Takže vlastne všetko je o tom, nájsť pre seba vhodnú partnerku.
No a keď raz takú nájdeš potom... miluj. Skús sa niekedy na veci pozrieť z jej pohľadu. Odpúšťaj a neprestávaj jej prejavovať, čo pre teba znamená.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ak chces ist autom na dlhy vylet, musis dobre natankovat...
Ak chces mat dlhodoby vztah, musis si najst dobru frajerku.
To je zaklad dlhodobeho vztahu. Preco? Pretoze dlhodoby vztah nemusi vydrzat s hocikym a robit vsetko pre zachranu vztahu len aby ste boli spolu aj napriek nedostatkom partnera, nie je dobre.
- ze su spolu, lebo si rozumeju,
- nehadaju sa velmi, a aj ked sa hadaju tak sa vedia pohadat, potom uzmierit,
- vedia o chybach a urcite povedia
"lebo som si uz zvykol a poznam ho/ju dobre"
robil som stále všetko preto, aby nám to klapalo a vydržalo...zbytočné...
ak jeden hľadí na dobro vzťahu a ich a druhý hľadí len na svoje túžby...celé zle..
v podstate ide vo vzťahu o niečo, o čom písala @meredithgrey
Samozrejme, že podstata je mať holku, ktorú obdivuješ, s ktorou si rozumiete, ktorá... ťa inšpiruje. Musíte byť navzájom takí, aby ked prejde prvé zamilovanei a postupne odhalite všetky chyby, ktoré máte, aby ste sa ľúbili aj cez to. Takže vlastne všetko je o tom, nájsť pre seba vhodnú partnerku.
No a keď raz takú nájdeš potom... miluj. Skús sa niekedy na veci pozrieť z jej pohľadu. Odpúšťaj a neprestávaj jej prejavovať, čo pre teba znamená.
A potom sú tu veci pri každom človeku odlišné
Good luck